10 egyszerű módja motiválni magad minden nap

1. Tartsa magának ötleteket

hogyan motiválhatja magát - Ne beszélj
Ne beszélj

Úgy döntöttél, hogy futtatod a maratont? Örülök az új ötletből? Örömmel tündököl az új projekt miatt? Rendben van. Hagyd ezeket az érzelmeket magadnak.

Jobbra és balra mondja az ön szándékait, csak rosszabb. Ne kísértsék meg, hogy gyűjtsön össze egy csomó szeretetet egy bejegyzéshez a közösségi hálózat szándékairól. A pozitív válasz arra készteti az agyat, hogy a munkát már elvégezték, elérte célját, ezért nincs szükség motivációra.

Tehát hagyd a szándékodat veled. Az ő részéről csodálattal és szeret, hogy kap a történet az eredményekről.

2. Tegye félre a teendők listáját

Az esetek listájának csökkentése jó lesz. Amikor rájössz, hogy mindent meg tudsz csinálni, ami a listán van, a stressz és a stressz csökkenni fog, és a lehetőségeid bővülnek.

3. Emlékezzen a halálra és határozza meg örökségét

A halál nagy motiváló erő. Mindannyian veszélyezteti az elmebeteg cselekedetek ragaszkodását. Úgy érzik, hogy valamit elérünk, míg a valóságban körbejárunk.

Az a felismerés, hogy létezésünk véges, segít meghatározni azt, ami valóban fontos. Minden, amit mi csinálunk, meghatározza, milyen örökséget fogunk hagyni. Talán kórosnak tűnhet, de igaz. És ennek megvalósítása erős motivációvá válhat.

4. Még nagyon kicsi győzelmet ünnepelhet

A kis győzelmek ünneplése pozitív szokásokat hoz létre. És nem feltétlenül minden alkalommal, hogy egy tortát vagy egy üveg pezsgőt vásároljon. Elég csak megjegyezni, hogy valami jó történt.

Például Vishen Lakhiani, a Mindvalley vezérigazgatója létrehozott egy különleges “kitűnő harangot” erre, amelyre minden alkalommal valami jó történik.

5. Pihenés. Megérdemli

A jó pihenés segít nekünk a lehetőségek határain túli munkában. De gyakran abban a pillanatban, amikor nem tudsz pihenni egy pillanatra, ez az a pillanat, amikor a leginkább szüksége van rá.

Szóval csak olyan vakációra vágysz, amit később elhúzál, és menj vissza a pihentetett és friss ötletekkel.

6. Légy kedves magadhoz

Ne állítsd össze eredményeit a kollégák és a szomszédok győzelmeivel. Sok ember okosabb, mint te. Abban a pillanatban, amikor ezt megérted, a szabadság visszatér.

A szabadság feltárása, a szabadság követése, ami csodálja magát. A szabadság nem veszi figyelembe, hogy mit és hogyan csinál, és a lehetőséget, hogy saját magára koncentráljon.

7. Pozitív módon érzékeljük az új szokásokat

Például két órával korábban kezdtél felébredni, mint általában. Ahelyett, hogy egy új szokást észlelne, mint egy kétórás alvás hiánya, új lehetőségként gondolkodik. Két további órája van, amihez még sok idő áll rendelkezésére.

8. Légy őszinte magaddal és másokkal.

Olyan kultúrában élünk, ahol a társadalmi hálózatok nagy jelentőséggel bírnak. Régen arra használjuk, hogy tökéletesen képviseljük életünket, ideális képet alkotva magunkról, és ez a sikeres megjelenés veszélyes lehet.

Nemcsak a sikereket, hanem a kudarcokat is bemutatva további motivációkat kapsz, amelyek segítenek a vereség túlélésében. Túlélje a negatív érzelmeket, majd lépjen tovább.

Ezenkívül, az ilyen pillanatok megnyitásával a közönség számára szorosabb kapcsolatot hozhat létre barátaival és előfizetőivel.

9. Tedd azt, amit szeretsz (és hogyan kereshetsz)

hogyan motiválhatod magad - tedd azt, amit szeretsz
Kevin Dooley / Flickr.com

Keresse meg, amit szeret és megtanulja, hogyan kell jól csinálni. A siker minden üzletben a szenvedély és a tapasztalat kombinációján alapul.

De légy óvatos. Győződjön meg róla, hogy a tevékenység eredményei alapján kereshet. Lehet, hogy sok mindent szeretne, de nem mindenki hozhat bevételt.

Koncentráljuk

Van egy vicces történet a sikerről. Egyszer, Warren Buffett, Bill Gates és apja megkérdezték, mi a legfontosabb összetevője a sikernek. És mind a három egyhangúlag válaszolt: “Koncentráció”. És a válasz spontán volt, mint maga a kérdés, így nem készült elő előre.

Mindannyiunkat rendszeresen figyelmen kívül hagyjuk az e-mailek ellenőrzésével, és a különböző alkalmazások és a közösségi hálózatok bejelentései nem teszik lehetővé számunkra, hogy a napi 24 órát a hét minden napján megfelelően koncentráljuk.

Szóval legalább néha letegye az okostelefont, tegye csendes módba, és teljesen merítse magát a munkában.

És hogyan tartja a motivációt? Ossza meg az utat a megjegyzésekben.