Sådan starter du et nyt liv, hvis du er 40 år gammel

Krise eller blomstring af kræfter?

Den fyrtreds er traditionelt betragtet som en vanskelig alder, en krisegrænse. Det lader til, at ved at fejre denne triste jubilæum, vender du øjeblikkeligt fra en pige eller en ung mand til en kvinde og en mand. Forude er kun alderdom og forfald, mangel på udsigter og fremtidig pension.

Et par århundreder siden blev en sådan alder virkelig betragtet som en alderdom. Recall mindst citat fra noterne af 16-årige Pushkin: “Den gamle mand kom ind i rummet omkring tredive år gamle” (som i øvrigt var en historiker Nikolay Karamzin).

Men hvem hedder i dag den fejrede 50 års fødselsdag af Brad Pitt eller Johnny Depp de ældre? Og den 41-årige Angelina Jolie den gamle kvinde?

Selv Verdenssundhedsorganisationen har foretaget justeringer af aldersklassifikationen.

Unge mennesker anses nu for at være fra 18 til 44 år gamle. Og 45-59 år – den gennemsnitlige alder.

Det betyder kun én ting: 40 år – en stor tid, meget velegnet til begyndelsen på et nyt liv, gennemførelsen af ​​ambitiøse projekter, jobskift og andre distraherende fra standard af livets ordninger gerninger. Du har kun brug for lyst.

Føl alle fordelene

De, der er 40 år gamle, har flere vigtige fordele. Bag dem har de som regel allerede en uddannelse (nogle gange ikke en), akkumuleret erfaring og gode forbindelser. De ved hvad de vil, og de repræsenterer, hvad der er nødvendigt for at opnå succes. De forventer ikke, at manna fra himlen vil falde på dem. Selv om denne mulighed ikke er udelukket, fordi der i livet er alle slags.

De har tidtestede venner, kære i nærheden. Børn har sandsynligvis allerede vokset ud af bleer, studerer i skole eller i gymnasiet. Kommunikation med dem giver den 40-årige en fantastisk mulighed for at forstå, hvilke to generationer der lever på én gang og drage konklusioner herfra.

  Why we are lazy and what to do about it

Selvfølgelig afhænger meget af hvilken slags bagage og holdning den person, der nærmer sig denne milepæl. Det sker trods alt, at du har brugt to årtier på kontoret i status som assistent eller junior manager.

Husk: det er ikke for sent at ændre noget

Den mest almindelige fobi er forbundet med den kommende 40 års jubilæum, for specialet “for sent at ændre noget”: ikke tage et nyt job, det vil ikke fungere i dit personlige liv vil ikke forstå nye teknologier ikke komme ind i et team … Men er det på virkelig?

Ved at analysere aktiviteterne på mere end 25.000 mennesker fandt jeg, at sjældent nogen opnåede enestående succes i en alder af fyrre. Oftest var de allerede under halvtreds, da de fik den nødvendige hastighed.

Napoleon Hill, amerikansk forfatter

Disse ord understøttes af mange eksempler:

1. Det var i 40 år, at amerikanske Henry Ford grundlagde det berømte Ford Motor Company, som med succes eksisterer i dag. Forresten blev hans revolutionerende bil Ford T designet i 45 år.

2. Amerikansk ingeniør, en af ​​opfinderne af det integrerede kredsløb Robert Noyce grundlagt med sin kollega Intel i 41 år.

3. Harland David Sanders, kendt som oberst Sanders, blev betragtet som en fiasko: alle hans virksomheder var et fiasko. På 40, kom han op med en hemmelig opskrift på stegt kylling, som forherligede ham og kæden af ​​fastfood restauranter Kentucky Fried Chicken (“Fried Chicken from Kentucky”, KFC).

Harland David Sanders
bmtv.kz

4. Grundlæggeren af ​​det berømte netværk af Wal-Mart butikker Sam Walton lagde den første sten i sit imperium på 44 år. Da han var 67 år, anerkendte Forbes Magazine Walton som Amerikas rigeste mand.

  12 choses importantes à savoir sur la vie

5. Ray Krok, grundlæggeren af ​​McDonalds, solgte op til 52 år gamle papirkopper, led af diabetes og leddegigt. Men som han skrev i sine memoarer, “troede han på fremtiden.”

6. Stjernen i “Pulp Fiction” og “The Avengers”, skuespiller Samuel L. Jackson blev berømt i 43 år efter udgivelsen af ​​filmen “denguefeber”, hvor han spillede i øvrigt stadig ikke en stor rolle.

7. Kim Cattrall, den overophedede Samantha fra “Sex in the Big City”, har siden 15 år været engageret i at handle. Men herligheden kom til hende, da hun var 41 år og blev til en af ​​Carrie Bradshaws veninder.

8. Den mest charmerende morder fra filmen “Leon” Jean Reno vågnede berømt 46 år gammel (takket være Luc Besson, som tog ham til hovedrollen).

Jean Reno
kinopoisk.ru

9. Den brasilianske forfatter Paulo Coelho, forfatteren af ​​alkymisten, blev berømt efter 40 år, da hans bøger blev udgivet i multimillion print runs.

10. Julia Child skrev sin første kokbog, som blev et hit på 50 år. Og derefter blev hun kok.

11. Christian Dior var nødt til at opnå berømmelse i mange år. Hans eget modehus åbnede han på 42 år.

12. Amerikansk Carol Gardner på 52 år skilt sin mand og blev efterladt uden økonomisk støtte. Hun startede en bulldog og grundlagde Zelda Wisdom, “Zelda Wisdom”, der producerer lykønskningskort. I dag er hendes forretning anslået til 50 millioner dollars.

13. Den østrigske iværksætter Dietrich Mateschitz blev en medstifter af Red Bull i 40 år. Nu, 30 år senere, er hans formue anslået til næsten 15 milliarder dollars.

14. Vera Wong var i alderen 40 år en skuespiller og journalist, men besluttede derefter at ændre sit liv dramatisk og blive en berømt designer i feshenindustrien.

  How not to lose faith in yourself, when the whole world is against

Sådan starter du et nyt liv: Vera Wong
www.spletnik.ru

15. Amerikanske akademiker, matematiker James Harris Simons forlod universiteterne hvor han lærte i en alder af 44 år og grundlagde det private investeringsselskab Renaissance Technologies Corporation. Det betragtes stadig som den mest succesfulde hedgefond i verden.

Alle disse mennesker er forenet ikke af millioner bag deres skuldre, men af ​​tro på sig selv, udholdenhed og sund eventyrisme.

Sådan starter du et nyt liv

  • Først og fremmest bedøm dine styrker og svagheder. Hvad du er stolt af, og hvad du kan og skal lære. Weben har nu meget nyttigt som betalt, og gratis webinars og bøger, der hjælper med at lære nye retninger og forbedre sig selv.
  • Bestem præcis, hvad du vil have. Afskedig ikke de mest eventyrlystne muligheder, tillad dig selv den ønskede forbudte frugt. Se ovenstående eksempler: hvis du vil, kan du opnå noget. Lad dit motto være udtrykket “jeg har råd til det”.
  • Tænk ikke på, hvordan andre vil sætte pris på dig. Dette er dit liv.
  • Glem sætningen “sidste chance”. Det kan anspore dig om ønsket om at ændre dit liv så hurtigt som muligt, på grund af hvad du vil fylde en masse kegler. Det er en god alder for enhver start, om det er en ny forretning eller yoga.
  • Brug din akkumulerede oplevelse. Trods alt har du sandsynligvis allerede en værdifuld færdighed: du lærte at tænke først og derefter gøre det.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top