17 hasznos program az irodai dolgozók számára

1. Microsoft Office

hasznos irodai programok: Microsoft Office

 • Platformok: Windows, MacOS, Android, iOS, web.
 • Ár: 5 199 rubel vagy 269 rubel havonta.

Univerzális alkalmazáscsomag szöveges fájlok (Word), táblázatok (Excel), prezentációk (PowerPoint), levelezés (Outlook), jegyzetek (OneNote) és más típusú dokumentumok feldolgozásához. A Microsoft Office első verziója 27 évvel ezelőtt került kiadásra, de az állandó fejlesztésnek köszönhetően ez a termék továbbra is az egyik legnépszerűbb a piacon.

A Microsoft Office csomagok programjai kombinálják a hatékony funkcionalitást és az egyszerű használatot. Ezért tökéletesek bármilyen bonyolult irodai dokumentumok létrehozásához és szerkesztéséhez. Plusz integrálva vannak a Microsoft felhőszolgáltatásaival: bármilyen eszközön elérheti a fájlokat, és közös dokumentumokkal dolgozhat másokkal.

A Microsoft Office messze meghaladja az alapvető funkciókat. Például a Szöveg szöveges szövegének kényelmes munkálatához beépített fordító és beszédfelismerő funkció van, amely a felhasználó által diktált szavakat nyomtatja ki. És a OneNote képeket képes felismerni a képeken.

Próbálja ki a Microsoft Office alkalmazást →

2. iWork

hasznos irodai programok: iWork

 • Platformok: macOS, iOS, web.
 • Ár: ingyen.

Az Apple vállalati irodai csomagja, amelyet bármely Mac-felhasználó ingyen tölthet le. Az oldalak, számok és a Keynote alkalmazások szinte rosszabbak a Microsoft saját partnereitől, és lehetővé teszik, hogy dokumentumokat, táblázatokat és prezentációkat készítsenek, miközben szerkesztették őket a macOS, az iOS vagy a böngésző munkatársaival.

Próbálja ki az iWork →

3. Evernote

hasznos irodai szoftver: Evernote

 • Platformok: Windows, macOS, Android, iOS, web.
 • Ár: ingyen vagy 1000 rubel / év.

Ez a népszerű digitális jegyzettömb kiváló eszköz a szövegek, grafika és hangjegyzetek nagy gyűjteményének kezeléséhez. Az Evernote egy olyan címkék rendszert kínál, amelyen hozzáadhatók a bejegyzések. A nagyobb kényelem érdekében a címkék csoportosíthatók és beágyazódhatnak egymásba. Ez az egyedülálló megközelítés lehetővé teszi, hogy könnyen felépíthessetek több száz és akár több ezer jegyzetet, és ha szükséges, gyorsan találjátok meg azokat, amelyekre szükségük van.

Az Evernote támogatja az eszközök közötti szinkronizálást, és lehetővé teszi a webes kapcsolat nélküli munkát.

Próbálja ki Evernote →

4. Szikra

hasznos irodai programok: Spark

 • Platformok: macOS, iOS, watchOS.
 • Ár: ingyen.

Nem lehet irodai munkát elképzelni anélkül, hogy az e-mailvel való interakciót. A Spark segít abban, hogy szétszereljék a beérkező kolostort és a lehető leggyorsabban reagáljanak a kollégák levelére. Köszönhetően egy átgondolt felületnek, az automatikus levélszedésnek, az intelligens keresésnek és sok más hasznos funkciónak köszönhetően a postával való munkája igazi élménysé válik.

  6 nagyszerű program a videó szerkesztéshez

Próbálja meg a Sparkot →

5. Foxit Reader

hasznos irodai programok: Foxit Reader

 • Platformok: Windows, macOS, Linux.
 • Ár: ingyen.

Az irodai dolgozóknak gyakran foglalkozniuk kell a PDF formátumú dokumentumokkal. Ilyen helyzetekben fontos, hogy praktikus PDF-néző legyen praktikus. És még jobb – olyan program, amellyel nem csak dokumentumokat tekinthet meg, hanem jegyzetelheti is őket. Egy jó jelölt erre a pozícióra a Foxit Reader program. Gyors és könnyen kezelhető. Segítségével PDF-fájlokat olvashat, jegyzeteket készíthet a szövegben, és megjegyzéseket hagyhat az oldalakon.

Próbálja meg Foxit Reader →

6. A dolgok

hasznos irodai programok: a dolgok

 • Platformok: macOS, iOS, watchOS.
 • Az ár: 3 790 rubel.

A napi feladatok áramlását lehetetlen tartani a fejedben, ezért az ötletek és a tervezési esetek rögzítése a siker kulcsa a munkájában. Ezzel szemben a Todoistával a dolgok szigorúan alakulnak ki, figyelve a felület és a tervezés minden részletére, így minden ügy rendben tartása gyors és kényelmes volt. A GTD filozófiájának megismertetésével az alkalmazás segít a munkaprojektek megszervezésében, a struktúrában és a tervezési feladatokban. Csak annyit kell tennie, hogy teljesítse őket.

Próbálja meg a dolgokat →

7. Cold Turkey Blocker

hasznos irodai programok: Cold Turkey Blocker

 • Platformok: Windows, macOS.
 • Ár: ingyen vagy 25 dollár.

Ha a munka során túl gyakran eltereli a nem megfelelő weboldalak és programok, a Cold Turkey Blocker segít Önnek. Ez az alkalmazás blokkolja az összes zavaró tényezőt egy adott időre. A határidő lejártáig nem tudja megnyitni a felsorolt ​​webhelyeket és programokat. A Cold Turkey Blocker automatikusan be tudja kapcsolni a zárat a felhasználó által megadott ütemezés szerint.

Próbáld ki Cold Turkey Blocker →

8. MindNode

hasznos irodai programok: MindNode

 • Platformok: macOS, iOS.
 • Az ár: 2 290 rubel.

MindNode mindenki számára hasznos, aki komplex projektekkel dolgozik, és lehetővé teszi az ötletek fejlesztését a végtermékbe. Ezzel az alkalmazással ötleteket készíthet, bármilyen komplexitásról gondoskodhat az elme térképekről, gyorsan megoszthatja őket kollégákkal, exportálhatja a feladatokat a dolgokhoz, az OmniFocus-hoz és más alkalmazásokhoz vagy szolgáltatásokhoz.

Próbálja meg MindNode →

9. Pushbullet

hasznos irodai programok: Pushbullet

 • Platformok: Windows, Android, iOS, web.
 • Ár: ingyenes vagy 3,33 dollár havonta.

Ez a kis segédprogram szinkronizálja a számítógépet okostelefonnal, táblagéprel vagy más eszközökkel. Elég, ha a Pushbullet klienseket telepítik minden eszközre és összekapcsolják egy közös fiókkal. Ezután láthatja az összes mobil értesítést a számítógépén, és átmásolhatja a jegyzeteket, linkeket és kis fájlokat a modulok között.

  Hogyan számolhatod meg, hány háttérképet kell

Ha mobilkészüléke Androidon fut, akkor SMS-üzeneteket és azonnali üzenetküldési üzeneteket is küldhet és fogadhat közvetlenül a számítógépről. Ezenkívül a Pushbullet egyesíti a különböző készülékek vágólapjait: minden okostelefonon vagy táblagépen átmásolt szöveg azonnal beilleszthető a számítógép szövegmezőjébe, és fordítva.

Próbálja ki a Pushbullet → -t

10. Bear

hasznos irodai programok: Bear

 • Platformok: macOS, iOS.
 • Ár: ingyen vagy 949 rubel évente.

Az Evernote egyszerű és egyszerű analógja, amelyet ötletek, kódok és szövegek írására használhat. A Bear egy erőteljes címkézőrendszerrel rendelkezik, amely könnyű keresést és egyszerűsített Markdown jelölést támogat, valamint exportálhatja a kész szövegeket különböző formátumokba, beleértve a HTML-t, a PDF-t és a DOCX-ot. És az alkalmazás büszkélkedhet egy lakonikus felület és gyönyörű témák minden ízléséhez.

Próbálja meg Bear →

11. FocusList

hasznos irodai programok: FocusList

 • Platformok: macOS, iOS, watchOS.
 • Az ár: 379 rubel.

Pomodoro módszertana jól ismert hatékonysága és széles körben használatos. A rutin és nem túl irodai feladatok lavinájához illik, amennyire csak lehetséges. A FocusList időzítővel nem csak nyomon követheti a munkasegélyeket és a pihenőidőt, hanem azt is, hogy mennyi ideig tart bizonyos feladatok végrehajtásához. Ez viszont segíti a munkafolyamat elemzését, és kevésbé a halogatást.

Próbálja ki a FocusList → -t

12. f.lux

hasznos irodai programok: f.lux

 • Platformok: Windows, macOS, Linux.
 • Ár: ingyen.

A munkanap folyamán az irodai világítás változik. De a munkafelületen megjelenő színek hőmérséklete mindig ugyanaz, mint a természetes napfényben és az esti fényekben. E különbség miatt a képernyő túlságosan fényesnek és gyorsabban jelenik meg. Az f.lux program automatikusan beállítja a kijelző színeit a fényviszonyokhoz. Hasonló funkciót építenek be a Windows 10-be, de az f.lux több beállítást tartalmaz, és lehetővé teszi a maximális kényelmet a szem számára.

Próbálja ki az f.lux →

13. Illessze be

Hasznos irodai programok: Beillesztés

 • Platformok: macOS.
 • Az ár: 749 rubel.

Egy kis segédprogram Paste jelentősen bővíti a vágólap képességeit, ami felbecsülhetetlen, ha különböző dokumentumokkal és táblázatokkal dolgozik. Az alkalmazás tárolja a másolt szöveget, fájlokat és linkeket, és megnyitja a kényelmes hozzáférést a vágólap történetében. A beállításokban beállíthatja a memorizált objektumok számát, beállíthatja a gyorsbillentyűket, és engedélyezheti a szinkronizálást az összes eszközzel.

Próbálja meg a Beilleszt → lehetőséget

14. GIMP

hasznos irodai programok: GIMP

 • Platformok: Windows, macOS, Linux.
 • Ár: ingyen.

Még akkor is, ha Ön nem tervező, akkor mindenféle irodai ügyekben szerkeszteni fogja a képeket. Például vágja le a fényképet, és állítsa be a színeket a következő bemutatóra vagy bejegyzésre a vállalati portálon. A Photoshop ilyen célokra történő telepítése buta. Könnyebb használni szabad alternatíváját – a GIMP-t. Ez a szerkesztő talán a Photoshopban alacsonyabb a funkciók számában. De a nem szakmai feladatoknál biztosan több lesz, mint elég.

  11 ajándék március 8-án, amit tehetsz a saját kezedben

Próbálja ki a GIMP →

15. Nézz fel

hasznos irodai programok: Look Up

 • Platformok: macOS.
 • Az ár: 229 rubel.

De a Look Up alkalmazás gondoskodik az egészségéről, vagy inkább a látásodról. Segít csökkenteni a szem izmainak feszültségét a számítógépen végzett munkából, néhány másodpercenként, emlékeztetve néhány másodpercre, hogy eljusson a képernyőn és nézze meg a távolságot. A Look Up-ban is van egy sor egyszerű gyakorlat a merev hát és más izmok nyújtására.

Próbálja ki a Look Up → -ot

16. TextExpander

hasznos irodai programok: TextExpander

 • Platformok: macOS, iOS, Windows.
 • Az ár: 45 dollár 4,16 dollár havonta.

A TextExpander időt takarít meg mindenki számára, aki sokat dolgozik szövegekkel, és gyakran ugyanazokat az információkat használja. Ezzel beállíthatja a billentyűparancsokat, amelyek minden méretben előre definiált szövegben azonnal kibontakoznak. Például a TextExpander segítségével beillesztheti az e-maileket, a levelekre adott válaszokat, a fizetési adatokat és minden egyéb információt, amelyet gyakran kézzel ír le néhány kattintásra. A szinkronizálásnak köszönhetően a vágások elérhetők az iOS rendszeren, ahol a bemenet a TextExpander billentyűzeten keresztül érhető el.

Próbálja meg a TextExpander →

17. Todoist

hasznos irodai programok: Todoist

 • Platformok: Windows, macOS, Android, iOS, web.
 • Ár: ingyen vagy 2 190 rubel / év.

A Todoist szokásos ütemezőként használható mindennapi, vagy munkahelyi esetekben. Minden a szokásos módon: feladatok létrehozása, emlékeztetők beállítása, befejezett esetek jelölése.

Azonban ennek a szolgáltatásnak a képességei elegendőek többszintű struktúrájú, nagyszámú résztvevővel és al-feladatokkal rendelkező komplex irodai projektek megvalósításához. A Todoist eszközei a feladat hierarchiájának, címkéknek, szűrőknek és egyéb fejlett funkciók delegálásának és konfigurálásának. Ezeknek köszönhetően az alkalmazás könnyen alkalmazkodik személyes és szakmai céljaihoz, függetlenül attól, hogy mennyire nagyok.

Ha telepíti a Todoist klienst az eszközön, az internet nélkül is kezelheti a feladatokat.

Próbálja ki a Todoist →

Olvassa el:

 • 12 ingyenes program a Windows számára, amely mindenki számára elérhető legyen
 • Windows és MacOS gyorsbillentyűk, amelyek egyszerűsítik életét →
 • Hogyan növelhető az internet sebessége a számítógépen vagy a mobileszközön?

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤