10 съкращения за връзки към замяната на Goo.gl

В Google те смятат, че абревиатурата на връзката върши отлична работа, но времето му е изтекло. Всички създадени преди това връзки в Goo.gl ще продължат да работят дори след закриването на услугата. Освен това можете да проследявате статистическите данни в конзолата от Google до 30 март 2019 г.

Все пак трябва да потърсите нов инструмент за скъсяване на връзките. Ето услугите, които ще се справят добре с тази задача.

1. Is.gd

Is.gd

Безплатната пряк път за бърз достъп има минимум функции и прост интерфейс. За да проследявате статистическите данни, не се регистрирайте, просто кликнете върху Искам да видя статистика за този URL адрес под линка.

Намалете връзката →

2. To.click

To.click

Лиххакър вече говори за тази услуга. Отличен функционален нож с бързо пренасочване и подробна статистика.

Намалете връзката →

3. Bit.do

Bit.do

Редуциращи връзки от бразилската компания Insite. Услугата ще задоволи с подробни статистически данни, както и възможността да укажете име за връзката и дори да създадете собствен домейн. За последен, обаче, трябва да плати.

Намалете връзката →

4. Малък URL адрес

Малък URL адрес

Един от ветераните на договарящия бизнес. Просто и удобно обслужване, което служи на вярата и истината в продължение на много години.

Намалете връзката →

5. Ow.ly

Ow.ly

Услугата от платформата отложи публикуването на Hootsuite. За да използвате съкращението, трябва да се регистрирате в услугата. Ако възнамерявате да го използвате само за съкращаване на връзките, изберете безплатна тарифа.

Намалете връзката →

6. U.to

U.to

Проста рускоезична служба. За да видите статистика, ще трябва да се регистрирате. Можете да направите без него, ако просто искате да съкратите връзката.

Намалете връзката →

7. Cutt.us

Cutt.us

Тази услуга е забележителна, тъй като е възможно да се създадат няколко връзки наведнъж.

Намалете връзката →

8. Vk.com/cc

Vk.com/cc

Удобен бърз достъп за връзки от социалната мрежа “VKontakte”. Вярно е, че е налице само за регистрирани потребители.

Намалете връзката →

9. Clck.ru

Clck.ru

Най-просто и удобно обслужване от “Yandex”. В допълнение към кратката връзка създава и QR код.

Намалете връзката →

10. Mcaf.ee

Mcaf.ee

Служба от основен доставчик на антивирусен софтуер. С него можете не само да намалите връзката, но и да гарантирате сигурността на потребителите.

Намалете връзката →

Споделяйте в коментарите какви услуги използвате, за да съкратите връзките.