Как да заобиколите паролата за iPhone, ако устройството е заключено

От незапомнени времена, iOS по подразбиране предлага създаването на парола при настройване на iPhone или iPad за защита на личната информация на собственика. Ако неправилно въведете тази парола няколко пъти подред, устройството ще бъде заключено за една минута и последващите неуспешни опити ще увеличат времето все повече и повече. Наскоро iPhone на китайска жена беше блокиран за 47 години.

Въпреки абсурда на ситуацията, това се случва доста често. Предимно със стари смартфони и таблети или когато устройствата попадат в ръцете на деца. За щастие, има прост изход от тази ситуация – специална полезност 4uKey от компанията Tenorshare. С него можете лесно да отключите устройството си с iOS, ако забравите или изобщо не знаете паролата.

Как работи

4uKey премахва паролата, като възстановява iPhone до фабричните настройки и без значение какъв вид защита е използван. Помощната програма ще отключи четирицифрения цифров код, шестцифрен код, Touch ID или Face ID със същия успех. Програмата просто изтегля най-новия фърмуер за устройството и го възстановява.

Тази притурка изтрива цялата лична информация, музика, приложения и друго съдържание. В това, в действителност, няма нищо ужасно, тъй като данните винаги могат да бъдат възстановени от последния архив или да конфигурирате устройството като ново.

Важно: 4uKey прескача само паролата за заключване на самия телефон, но не и активирането.

В случаите, когато iPhone е заключен, след като бъде откраднат или изгубен, ще ви трябва парола от акаунта на Apple ID, за да го активирате. Така че за нападателите полезността е безполезна.

Как да заобиколите паролата за iPhone

Работи 4uKey, можете да кажете с едно кликване и целият процес отнема по-малко от 10 минути. За да получите паролата за iPhone, трябва да направите следното.

  Какво трябва да знаете за резолюцията на 4K на компютър

1. Изтеглете 4uKey от официалния сайт, като изберете версията за macOS или Windows.

Изтеглете 4uKey

2. Инсталирайте и стартирайте програмата.

3. Свържете притурката към компютъра с кабела за мълниезащита.

Свържете притурката към компютъра

4. Ние сме съгласни с предложението 4uKey да изтеглите актуалния фърмуер за вашето устройство и щракнете върху бутона “Изтегляне”.

Ние сме съгласни с предложението

5. Натиснете бутона “Старт Отключване”, който ще се появи на екрана, след като изтеглянето приключи.

Натиснете бутона

6. Очакваме завършването на процеса, като в никакъв случай не изключваме устройството от компютъра до края на отключването.

Очакваме процесът да бъде завършен

7. Готово!

Кодът за достъп е премахнат

Сега остава да възстановите iPhone от резервно копие на iCloud или iTunes или да конфигурирате устройството като ново и да започнете да го използвате. Всичко отне около 10 минути, като се има предвид времето за изтегляне на най-новата версия на фърмуера.

Какво друго може да направи службата

В допълнение към заобикалянето на паролата, 4uKey може да се похвали и в други ситуации. Ако например ще продавате устройството си с iOS, с тази програма можете лесно да изтриете всичките си данни, преди да ги предадете на нов собственик.

Понякога, поради катастрофи, iPhone започва да се забива, да влезе в безкрайно рестартиране, а след това проблемът трябва да бъде решен чрез iTunes. В този случай е много по-лесно и по-бързо да използвате 4uKey: резултатът ще бъде същият, а движенията ще бъдат по-малки.

Помощната програма може да бъде изтеглена за MacOS или Windows от официалния сайт. 4uKey се разпространява чрез абонамент, който ще струва 2,379 рубли годишно. Можете да се запознаете безплатно с възможностите на програмата, като използвате пробната версия.

Опитайте 4uKey

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤