9 най-добри приложения за iOS за добавяне на текст към снимки

Правилно избраната дума или фраза може да направи всяка снимка хиляди пъти по-добра. И ако неговият избор зависи само от вас, тогава шрифтовете, големината и външният вид е по-добре да изберете с помощта на приложенията, създадени за това.

Избрали сме 9 приложения, които правят текста на снимката стръмен и те са безплатни или имат минимални разходи.

Word Swag

Вмъкването на текст чрез Word Swag е лесно. За настройка са дадени само 3 бутона, които променят цвета, прозрачността и фона на изображението. Размерът на текста се променя с жестове, можете също да го наклоните. Отлично приложение и ако нямате нищо против неговата цена, препоръчваме ви!

Phonto

Phonto е едно от първите, ако не и първото, приложение за добавяне на текст. Предимството му е в свободното и лесно. Има обаче и недостатъци – вградени покупки. Ако нямате стандартна база данни за шрифтове, но си струва да кажете, че е достатъчно голяма, можете да закупите допълнителни шрифтове срещу заплащане.

Typic

Добро приложение, което съществува както в платени, така и в безплатни версии. В дъното има само малка рекламна лента. Като цяло, Typic ще задоволи всеки опитен инстамограф. Има голям набор от шрифтове и възможността да ги редактирате.

над

Може би щях да направя над любимата на този преглед. Поне аз използвам това приложение. Обяснението е много просто, но въпреки това е функционално. След като въведете текста и изберете неговия цвят, пред нас се появи пръстен, който може да избира между различни стилове на текст, всеки от които е много стръмен.

С помощта на вградените покупки можете да си купите допълнителен набор от шрифтове, но дори стандартът ще бъде достатъчен с главата ви!

Пистолетът Канди

Font Candy е по-професионално приложение, което ви позволява да работите не само с текст, но и със слоеве. Разбира се, това не е Photoshop, но някои операции все още могат да бъдат направени. Например поставете под текст допълнителен слой с фоново изображение. На аматьор, но ако разбирате приложението, можете да направите снимки, които са различни от всички останали!

BubbleFrame

BubbleFrame ви позволява не само да налагате текст върху снимка, но и да създавате истинска пощенска картичка или колаж от нея. Не можех да направя нищо разумно, но това е по-скоро проблем, отколкото проблем с приложението. Ако искате да направите нещо специално, то BubbleFrame е подходящо за това, както е възможно.

PicLab

PicLab се отклонява малко от концепцията за добавяне на текст и освен това предлага различни филтри и редактиране на изображения. Освен това, с негова помощ можете да рисувате и на снимки и това е направено доста бързо и се оказва добре. Приложението е безплатно, но ако искате да се отървете от водния знак по-долу, ще трябва да платите $ 0.99.

WordFoto

Понякога едно име е достатъчно, за да разбере, че не ви харесва приложението. И въпреки факта, че думата “снимка” е написана тук с грешка, ще я напишем на маркетинговия ход. В WordFoto има голяма колекция от шрифтове, но фактът, че приложението не е актуализирано от 2011 г., ви кара да мислите и да изберете по-добра версия.

Stickr

Stickr ви позволява да добавяте стикери и стикери към изображенията си и те изглеждат наистина готино! Малко хипстър, но все пак. Цената му от $ 1.99 оправдава приложението напълно и ако искате да добавите малко стил и уникалност към вашите снимки, Stickr е чудесен избор. Приложението също така има вградени покупки, които ви позволяват да закупите допълнителни стикери.

(Via)

Някои от горепосочените приложения се копират един друг, но има и уникални такива. Кои от тях използвате?

  Топ 5 приложения за iOS за велосипедисти

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤