20 приложения, които помагат да спестите покупки

Агрегатори на отстъпки

1. Tiendeo

В заявлението отстъпките се събират в големи магазини, а не само в супермаркети за хранителни стоки. Списъкът включва магазини за дрехи и обувки, строителни и спортни хипермаркети, IKEA. Услугата предлага и списък на фирмите.

2. Храна

Услугата събира отстъпки и промоции за продуктите и търсените стоки с дневно търсене от 52 хил. Магазина от 260 големи мрежи. За да разберете за печеливши оферти за конкретен продукт, трябва да качите името му в лентата за търсене или да го намерите в подходяща категория.

На първо място, услугата е предназначена за планиране на пътуване до близки магазини. В заявлението можете да създадете списък за пазаруване с всички отстъпки и да отидете на нападение в магазините, купувайки всичко, от което се нуждаете, на най-изгодните цени.

Също така има възможност да получите кешбек за закупуване на някои стоки, просто като сканирате QR-кода на чека.

3. SkidkaOnline

Приложението съдържа информация за отстъпки в над 400 търговски вериги в Русия. В допълнение към текущите цени, услугата предоставя информация от други потребители, които могат да напишат, че стоките в даден магазин са свършили или че изобщо не трябва да се купуват.

4. Shopguide

Услугата ще ви разкаже за отстъпки за дрехи, обувки и аксесоари. Интересни предложения могат да бъдат добавени към предпочитани, а когато действието на това нещо ще дойде към края си, заявлението уведомява, че е необходимо да побърза.

5. ZenMall

В ZenMall събира информация за различни магазини за дрехи и обувки – от световните гиганти до малки ръчно изработени точки. В приложението можете да търсите елементи с отстъпки или да добавите любимия си елемент в любимите си и да изчакате промоцията да отиде при него.

6. SuperSale

Приложението търси действителни отстъпки за дрехи, обувки и аксесоари. Най-близките магазини с изгодни оферти са маркирани на картата. Можете да зададете филтри за цената (за онлайн покупки) или наблизо (за офлайн пазаруване) и да изберете най-добрата оферта.

7. Отстъпки

Приложението събира отстъпки и промоции във вашия град, както и в големи онлайн магазини в 20 страни.

8. Отстъпки за електроника

Приложението следи стойността на стоките в магазините на най-голямата технология – “M.Video», AliExpress, Озон, Enter, «The Messenger”, на DNS, “Елдорадо”, “Yulmart” Citilink – и показва отстъпки само за тези устройства, за които цената е наистина надолу без предварително повдигане. Разработчиците обещават, че приложението ще намери дори тези продажби, които магазините обикновено не рекламират.

Купони и промоционални кодове

9. Frendi

Услугата Groupon промени името си на Frendi, но функционалността остана непроменена. Той предлага отстъпки до 70% върху стоки и услуги, за което само трябва да купите купон.

10. Пътеводител за купони

Приложението ще ви разкаже за федерални и местни промоции, ще предлага купони от всички специализирани сайтове. Необходимите отстъпки могат да бъдат намерени от ключовата дума чрез търсенето или в общия брой.

11. Biglion

Заявлението съдържа купони за закупуване на стоки и услуги с отстъпка до 90%.

12. Kupon.ru

Услугата избира офертите на големи сайтове с акции. Купоните за стоки и услуги могат да бъдат сортирани на цена или близо до вас с отстъпки.

Агрегатори на цените

13. Yandex.Market

Приложението ви позволява да проследявате печеливши оферти по два начина:

  1. Ако вече сте решили на марката и модела на желания продукт, можете просто да го карам в полето за търсене, както и услугата ще предлага няколко онлайн и офлайн възможности, когато нещо е на разположение. Остава само да се избере приемлива цена.
  2. Ако вече не знаете какъв вид продукт искате да купите, услугата с гъвкави филтри ще вземе група от продукти с характеристиките, от които се нуждаете. От предлаганите опции можете да изберете продукт въз основа на цена и обратна връзка.

Функцията за сканиране на баркодове или QR кодове ще помогне да се оцени адекватността на цената на стоките по време на офлайн пазаруване. Например, можете да откриете, че едно любимо нещо в близкия търговски център струва два пъти по-евтино.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤