5 най-добри приложения за iOS за проследяване на самолети

Ако непрекъснато летите, просто трябва да знаете графика на самолета си, за да не закъснявате за полета. За да направите това, има няколко удобни приложения за проследяване на въздухоплавателни средства, които ще ви осигурят безценна услуга. И така, кои от тях са най-добрите?

FlightBoard

FlightBoard е проектиран в съответствие с дизайна на отлична информационна дъска, разположена на летището “Шарл дьо Гол” в Париж. И това е приложението, което трябва да бъде инсталирано на смартфона на всеки пътник. FlightBoard показва данните, които можете да получите на терминала на всяко летище. Можете да видите различни полети, да следите заминаването и пристигането на самолетите, както и да проследявате друга полезна информация. Ако знаете номера на полета или летищния код, ще можете да получите още по-подробна информация за планираните полети за нула време.

LoungeBuddy

LoungeBuddy ще ви помогне да получите информация за 500-те най-големи летища по света. Посочи тяхната кредитна карта и полет, можете да видите какви услуги и места за отдих могат да ви предоставят безплатно или за определена такса време, в допълнение имате възможност да филтрират зона за отдих, ако имате нужда от някои удобства. Разбира се, както в други приложения, можете да проследявате и обща информация за полетите, от които се интересувате.

Приложение в ефира

App in the Air е чудесен спътник за тези, които с нетърпение и може би страх, чакат за полета си на летището. Приложението показва интересна и полезна информация относно летището, на което ще стигнете, дава някои съвети и съвети. Например, къде са гнездата, безплатен Wi-Fi, кафене или някои специфични магазини. За всеки съвет може да гласувате, така че в бъдеще той да не отсява, а да помага на други пътници. След като стигнете до летището, можете да видите състоянието на полета си, картите повечето летища, както и да общува с пътниците на полета, които вече са минали на контролно-пропускателен пункт. И колкото повече пътувате, толкова повече постижения ще се показват в потребителския ви профил. Като сте във въздуха, ще можете да проследявате местонахождението на вашия самолет в реално време. Въпреки това, за да получите някои допълнителни функции, ще трябва да направите вградена покупка.

Flightradar24 Pro

Flightradar24 Pro в реално време дава най-изчерпателната и подробна информация за различни полети по света. Просто стартирайте приложението и ще видите стотици самолети по целия свят, включително тези, които летят над вас. Кликнете върху някоя от тях и ще получите подробна информация за маршрута, надморската височина, скоростта и точното местоположение на самолета.

MiFlight

За да можете да прекарвате много време, трябва да знаете колко е на склад. MiFlight използва огромен брой източници, които ще ви кажат колко дълго ще минете през контролните пунктове. Това е особено удобно за празниците, когато летищата са пренаселени. Просто управлявайте MiFlight, изберете летището и терминала и веднага ще получите информацията, от която се нуждаете. Понастоящем приложението поддържа около 50 летища и предоставя достъп до своите терминални карти. Информацията за най-голямата от тях постоянно се актуализира в рамките на няколко часа.

чрез iMore

  AMD пусна конкурентите GTX 1070 и GTX 1080

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤