5 най-добри приложения за iOS за ремонт и интериорен дизайн

Ремонт. Колко в тази дума! Въпреки това, като цяло, трудности. Някои от тях, доста странно, могат да бъдат преодолени с помощта на добрия стар iPad – просто трябва да изберете правилните приложения. Предлагам ви да се запознаете с избора от iMore и може би вашите съседи ще ви мразят днес. Приятно четене и ремонт, разбира се!

Houzz

Houzz е приложение, създадено за тези, които са “самостоятелни дизайнери”. Понякога вдъхновение оставя дори най-талантливите от нас, а след това се притекат на помощ, че е такава колекция от различни идеи от цял ​​свят, като Houzz. Мебели, декорация, оформление – съдържа всичко необходимо, като тези, които се изгради нов дом “от нулата”, а тези, които украсяват дома за Коледа.

Копнежи от Зилоу

В приложението Digs by Zillow са събрани хиляди варианти за интериорен дизайн за всеки вкус: от постигнати от професионалисти, които са добавени от самите потребители. Тук има идея за всяка стая в къщата ви и освен това всеки интериор е придружен от цена. Разбира се, цените в страната ни са различни от тези, представени в приложението, но възможността да научат поне приблизителната стойност на тези проекти е хубав бонус.

Цифрови издания от Бенджамин Мур

Бенджамин Мур е световноизвестна компания, която създава интериорни цветове от най-високо качество. За да ви помогне да изберете от огромна цветова палитра е този, който ви трябва, Бенджамин Мур пусна молба за IOS, която съдържа някои интересни идеи, мнения на колекции и видове бои. Ако все още не сте решили какъв цвят да нарисувате стените – това приложение ще ви помогне да се ориентирате в различни възможности.

  Betternet - безплатна VPN без ограничения и дори без регистрация

ColorSmart от BEHR

ColorSmart е перфектното приложение за избор на перфектни цветови комбинации. Въпреки че приложението работи с бои BEHR, можете да го използвате като асистент при избора на правилните нюанси за всичко в света.

WikiHow

wikiКакво, разбира се, не е съвсем “ремонтно” приложение, но тук можете да намерите много полезни съвети за ремонт на DIY. Единственият отрицателен е английският.

***

Пролетта е най-доброто време за промяна! Така че не е ли време да съблечете тези тапети podnadoyevshie или накрая да промените този ужасен диван? Успех във всички начинания и ако имате нещо, което да добавите към колекцията – оставете коментара си!

(Via)