Къде да намерите англоговорящ говорител: 9 езикови социални мрежи

1. Hellolingo

Чували сте за такъв прекрасен сайт за езиков обмен като SharedTalk. За съжаление, тя беше затворена, но създателят му съживи проекта под формата на нов ресурс – Hellolingo. Тук можете бързо да намерите партньори, за да обсъдите теми, които ви интересуват, или съвети относно граматиката и речника.

Hellolingo →

2. Lang-8

Този ресурс е чудесно средство за подобряване на писмения език. Идеята е следната: Вие публикувате различни текстове на английски език, те се проверяват от местните хора и посочват вашите грешки. В замяна можете да помагате и на потребители, които учат вашият роден език.

Ланг-8 →

3. Английски, бебе

Социална мрежа за общуване с чужденци и ежедневни уроци по ежедневни теми. За членство в общността е необходимо да прехвърлите 5 долара месечно в сметката на проекта. Но има 7-дневен безплатен абонамент за начинаещи.

Английски, бебе →

4. italki

На сайта можете да се срещнете както с професионални учители, така и с местни хора, които предлагат неформално обучение. Всеки потребител може да бъде едновременно студент и учител. Обучението се заплаща.

italki →

5. Interpals.net

Ресурс за намиране на приятели, пенсионери и дори пътници, които пътуват из целия свят. Можете да изберете приятели в определени държави, да общувате във форуми, да чатите или с помощта на лични съобщения.

Interpals.net →

6. Как се справяте?

Платформа за безплатна комуникация с местни англоговорящи. Последните са главно жители на Великобритания и Съединените щати. В услуга на потребителите текстови и видео разговори.

Как го правиш? →

7. Обмен на разговори

На сайта можете да намерите партньор за пълно или отдалечено общуване чрез лични съобщения или чатове.

  Как да сведем до минимум контакта със социалните мрежи

Разговор за разговори →

8. Говорете и научете

В допълнение към социалните функции като форуми и видеочат, този ресурс има много полезни материали и уроци по английски език.

Говорете и научете →

9. Лесен езиков обмен

Повече от сто хиляди души от 56 държави използват Easy Language Exchange, за да търсят събеседници на различни езици. Можете да общувате с общността в отворен форум или само с избрани хора чрез лични съобщения. Освен това този ресурс съдържа много курсове за самостоятелно изучаване на езика.

Лесна езикова обмяна →

Всички тези ресурси имат подобен формат и набор от инструменти. Можете да посетите и изпробвате няколко от тях, за да намерите най-удобната платформа и най-приятната общност за себе си. Но най-важното е, че те ви позволяват да намерите точното лице и самата комуникация може да бъде прехвърлена на Skype, Facebook или друга позната услуга.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top