7 най-добри поза за секс тройка

Сексуалната тройка е малко по-сложна от обичайното, тъй като трябва да донесете три тела в равновесие на едно и също легло. Не е лесно физически. Представените по-долу позиции ще бъдат добра помощ за такъв случай и ще помогнат да се насладите на всички участници в процеса.

Двоен ездач

пози за секс тройка: двоен ездач
bustle.com

Как да изпълнявате

Човекът се намира на гърба му (по-добре е да постави възглавница под главата му). Един от партньорите поема позицията на ездачи, а вторият седи на лицето на партньора.

Goodies

И трите са възможно най-близо един до друг. Жените също имат възможност да се погалят взаимно или да обърнат ситуацията леко, да се отдръпнат. Последният вариант може да бъде особено полезен в случай, че едно от момичетата изпитва щипка ревност.

Vuayeristka

поза за секс тройка: воайор
bustle.com

Как да изпълнявате

Един мъж и една от жените правят секс на всяка удобна позиция. Вторият партньор гледа процеса и мастурбира. Секс играчката в този случай ще бъде изключително полезно допълнение.

Goodies

Това е добър вариант за хора, които правят секс за първи път, особено за момиче, което е поканено на двойка. Така че тя има възможност да се затопли, преди да участва пълноценно в играта.

Съжителство, който обича да гледа или двойка, които са развълнувани, когато са видели, тази позиция също е вероятно да се обжалва.

Двойно проникване

Поза за секс с тройка: двойно проникване
bustle.com

Как да изпълнявате

Едно момиче се намира от друга в мисионерска позиция. Човекът коленичи и прониква във всеки от партньорите на свой ред.

Goodies

Позата е особено полезна за жени, които искат да обръщат внимание един на друг. Човек, в допълнение към проникването, може да наблюдава, погали себе си или партньор.

  6 вида токсични родители и как да се държат правилно с тях

Двойна кученце стил

пози за секс тройка: двоен кученце стил
bustle.com

Как да изпълнявате

Момичетата стоят един върху друг на колене и се навеждат на ръце. Човекът се вмъква в един от тях отзад, а също и втория партньор, който ухажва устно.

Goodies

Отлична позиция за тези, които не обичат ванилов секс. Освен това, ако дамата иска да запази постоянен контакт с мъжкия гост-момичето до минимум, това е най-подходящият вариант. Но, разбира се, е необходимо уточни степента на близост с новия партньор в аванс.

Изправено, седнало, легнало положение

Пози за секс тройка: стояща - седнала - лъжа
bustle.com

Как да изпълнявате

Едно от момичетата лежи на леглото по-близо до ръба. Човек стои и прониква в него. Вторият партньор седи пръв на лицето си.

Goodies

Представете си особено като момиче, което обича да прави обида и в същото време иска да бъде в центъра на партньора. Останалите също няма да загубят.

Doggy Deluxe

Поза за секс тройка: кученце-лукс
bustle.com

Как да изпълнявате

Един мъж и една от жените вземат поза на кучешки стил. Вторият партньор е на гърба. Първият устно успокоява втория.

Goodies

Тази поза съчетава предимствата на двете предишни. И дава на човек красива гледка.

69 + 1

пози за секс тройка: 69 + 1
bustle.com

Как да изпълнявате

Момичетата са в поза 69. Човек прониква в един от тях отзад.

Goodies

Въпреки че тази разпоредба може да изисква умение, тя позволява на партньорите да бъдат възможно най-близо една до друга. Жените в тази позиция обаче са по-концентрирани един към друг. Но за много мъже това е повече плюс минус.


Ако сте само при мисълта за това как да правят секс тройка, не забравяйте да прочетете инструкциите ни за тази тема. Там ще намерите отговори на всички важни въпроси и може да бъде в състояние да вземе окончателно решение за това дали да се практикува като форма на интимност.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top