Има ли шанс за взаимоотношения от разстояние

Животът през 21-ви век е много динамичен. Хората се движат между градовете и страните и понякога са принудени да отделят много време от своите близки. Някой си тръгва за работа, а някой намира дует в Интернет, но се оказва, че живее от другата страна на Земята.

Решихме да разберем дали има шанс за връзка от разстояние. И първо, те поискаха от служителите на редакторите на Layfhaker, които имаха опит в подобни отношения, да коментират този въпрос.

Срещнахме жена ми в Самара на фестивала “404”. Тя беше от Ижевск, аз съм от Уляновск. Веднъж на всеки две седмици бяхме дошли в Казан за уикенда, а останалото време – чатове, обаждания. Преживяхме около шест месеца в този режим, след което стана ясно, че трябва да дойдем или да си тръгнем. Издържайте на физическото отсъствие на любим човек е страхотен тест, който няма да искате.
Алексей Пономар

Имам петгодишен опит в отношенията от разстояние. И за да бъда честен, аз научих от него един чудесен урок – от разстояние няма връзка. Това е мит, който често си мисли млада дама и играе в нея. В отношенията от разстояние, момичето е привързано към момчето по-силно, тя става емоционално зависима от комуникацията с него.

Един от най-големите минуси на такава връзка – това не е половинката си в точното време, независимо дали това е вашият рожден ден, внезапно хоспитализация или просто разходка из града при ясно време през седмицата.

Можете да изтъкнете отдалечените професионалисти на връзката (те учат търпение, доверие, планиране), но това са извинения и извинения, които покриват несъответствието на тази двойка.

Мария Верщава

Можете да се втурнете колкото е възможно по-силно с фрази, които наистина обичащи хора винаги ще намерят начин да бъдат заедно тук и сега. Но животът е сложно нещо и понякога обстоятелствата са наистина по-силни от нас.

Моят четиригодишен опит в отношенията от разстояние ме направи по-силен. Най-големият недостатък за мен беше, че по времето, когато бях отделен, не бях свикнал да съм “по двойки”. Всеки път по време на среща, отнемаха няколко дни, за да се адаптират към чувството, че човек е наоколо, може да помогне, не е необходимо да правиш всичко сами.

Nastya Raduzhnaya

Сигурен съм, че отношенията не са възможни от разстояние. Ето защо.

За един чифт важно ежедневно физическо взаимодействие: прегръдка, неочакван шамар по задника, целувка, преди да тръгнете за работа и вечер, и още много други детайли, които придават на връзката топлина, доверие, ги прави особено с този човек.

В отношенията от разстояние всеки от партньорите има собствен живот, собствено местообитание и комуникация, което променя човека. С течение на времето всички се променят толкова много, че престава да разбира и усеща опита и радостите на един партньор.

  60 свежи идеи как да прекарате една незабравима вечер заедно

Когато комуникираме от разстояние, партньор от истински човек се превръща в проекция, създадена от нашия мозък. Когато се срещате, изведнъж откривате, че вашият идеален любовник силно пипва чай например или хвърля най-известните чорапи. Същността на връзката е, че от дълго време, държани един до друг, се научаваме да приемаме недостатъците на другите и дори да започнем да ги оценяваме.

Мария Шерстнева

Както можете да видите, повечето вярват, че отношенията не са възможни от разстояние. Тази позиция се подкрепя от най-малко четири тежки аргумента.

4 причини защо връзките от разстояние не са най-добрата идея

Двойката изпитва силен социален натиск

Ако другата половина с кола, ние трябва постоянно да отговорим на глупави въпроси: “Кога ще дойде приятелката си”, “Наистина той не ходи ли” вече са налице обстоятелствата по налягане психологически и подобни опити за изкачване в душата на всички смущаващо?.

Близките приятели и роднини обикновено разбират ситуацията, но не можете да избягате от натиска на любопитни колеги и познати. Всичко, защото отношенията от разстояние в масовото съзнание излизат извън границите на нормалността. За да ги запазите, трябва да можете да абстрахирате от мнението на другите.

Хората се чувстват самотни във важни моменти от живота

От една страна, можете да отидете където искате, да направите това, което ви харесва. Но от друга страна, при всички случаи (рождени дни, сватби, семейни тържества и др.), Вие също ще бъдете сами.

връзка от разстояние, самота

И ако по време на парти в компанията на приятели още като нещо, което може да се справи с самотата, критичните моменти (болест, смърт на близки и т.н.), е просто да погълне.

И ако не може да се отдели и да дойде, лошо и за двете страни. Искате ли да видите един човек е в близост и държеше за ръката, и съпругата ви не може да намери “правилните” думи на утеха и да се мрази за това, което той не може да помогне.

Няма достатъчно секс

Това е нормално. Понякога не е достатъчно не толкова секс, колкото елементарен тактилен контакт, обич.

  7 най-добри поза за секс тройка

Всеки се справя с този проблем по свой начин. Но обикновено двойката се опитва да види колкото е възможно по-често, а между срещите любовниците разпръскват енергия на работа или спорт.

Трябва да се приспособим към графика на партньора

Когато е в обяд в Москва, в Ню Йорк е дълбока нощ. Двойките, живеещи в различни часови зони, за да се свържат с близки, трябва да имат достатъчно сън. Дори няколко часа разлика може да създаде неудобство, ако работите или учат.

За да се приспособят един към друг, е и за срещи. Направете си почивка наведнъж, за да го изразходвате заедно. Следователно, между другото, следва друго отстраняване на отношенията от разстояние: за постоянни полети и преместване, както и за комуникация на дълги разстояния, са необходими пари.

Но не всичко е толкова лошо. Връзките от разстояние имат неоспорими предимства.

Това, което отличава двойките, изгражда отношения от разстояние

Те общуват повече

Звучи парадоксално, но е вярно. Ако човек и жена живеят дълго време заедно, постепенно разговорите между тях се свеждат до размяна на новини за вечеря. Това се случва, защото в течение на времето хората започват да се разбират помежду си без думи или с половин дума. Защо да кажеш нещо, ако вече виждаш, че втората половина, например, е разстроена с нещо и можеш просто да дойдеш и да прегърнеш?

връзка от разстояние, комуникация

Двойките, разделени с километри и часови зони, са принудени да сложат почти всичките си чувства и емоции в думи. В края на краищата никой не може да чете умове от разстояние и без несловесни средства за комуникация понякога е трудно да се постигне взаимно разбиране. Следователно, в една отдалечена връзка, любовниците изпращат десетки съобщения един към друг и душа душите си по телефона и в Skype за часове.

Те ценят свободата

Вашата собствена и свободата на вашия партньор.

В романа Атлант изправи раменете си, Джон Гол и Даги Тагърт си обещаха:

Кълна се в живота си и я обичам, че никога няма да живея за друг човек и никога няма да поискам или да направя друг човек да живее за мен.

Връзките между героите на Айн Ранд се основават на здравословен егоизъм и уважение към личната свобода на индивида. Ако другата ви половина е далеч и искате, например, да се запишете в курсове по танго, не можете да се намесвате. Когато партньорът не е физически наоколо, всеки прави това, което иска.

  Тройка: какво трябва да знаете, че всички харесват

Двойките, които живеят заедно, са принудени да успокояват егоизма и да се съобразяват с хобитата си. Ситуацията, когато обича туризма, и тя предпочита театъра, се отделя. Трябва да намерим едно общо хоби, което задоволява и двете страни.

Между тях няма кавги на вътрешна почва

Когато една двойка започва да живее заедно, упреква като “Винаги изхвърляйте всичко!” Или “Вие прекалявате твърде дълго!” Неизбежно е. Някои в крайна сметка се примиряват с навиците на другия, докато в други любовният кораб бие толкова силно срещу скалите на ежедневието, че чувствата изчезват.

В любовта, живеещи в различни градове или дори в страни, не е нужно да спорите за това кой мие чиниите днес или първо отива на душа. Разбира се, някой ден ще трябва да минат през домашните боклуци. Но те имат достатъчно време да научат навиците един на друг и да обсъдят условията на съжителство.

Те държат ревността под контрол

На дълги разстояния отношения – това е преди всичко доверие. Без него нищо не се случва. Ревност със сигурност е налице, но трябва да се ограничи да флиртува: “И човекът до вас снимка, знае, че той не свети”, “Бъди добро момче по време на парти – Не позволявайте на пръчка за вас!” А просто демонстрация на начина, по който обичам партньор.

Ако няма доверие и има постоянни упреци и съмнения между вас, връзката е обречена. Следователно двойките, разделени на разстояние, непременно задържат ревността си под контрол.

Те ценят времето, прекарано заедно

“Това, което имаме, не съхраняваме, губим – плачем” – тази истина е стара като света и абсолютно вярна. В отношенията от разстояние срещите обикновено са редки и кратки, така че любителите се грижат всяка минута, прекарано заедно.

връзка от разстояние, време, прекарано заедно

Те се подготвят взаимно изненади и дават на любимия си човек максимално внимание. В такива моменти, работа, приятели, живот, като цяло, всичко отива на заден план и няма място за кавги над дреболии.Ако и вие имате опит в отношенията от разстояние, пишете в коментарите какви плюсове и минуси сте открили в тях. А онези, чиято втора половина вече е далече, силно се препоръчва да прочетете статия за това как да поддържате отношенията от разстояние.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top