60 свежи идеи как да прекарате една незабравима вечер заедно

излияния

как да прекарате една вечер: романтика
Float-tishina.ru

1. Класика на жанра. Осветете свещите, подгответе ароматен чай и говорете за всичко в света. В цикъла на живота остава толкова малко време за духовни разговори с любим човек.

2. Романтична астрономия. Поздравете звездите, въоръжени с карта на съзвездия или телескоп. Фантазирайте, създавайки оригиналните си комбинации от звезди.

3. Тематична вечеря. Опитайте се да приготвите ястие от френска или италианска кухня, а след това ядете заедно кулинарен шедьовър, измиване чаша хубаво вино.

4. Вечер за душата и тялото. Намерете спа програма за двама. Ароматен масаж с етерични масла, тяло с мед, сауна с ванилов аромат и вкусен чай … Какво би могло да бъде по-добре?

5. Фотографска история. Подредете креативна домашна фотосесия. Ще ви е необходима камера (или смартфон с добра камера), статив и творческо настроение!

6. Обратно към миналото. Прегледайте видеоклипа на сватбата и съвместните снимки. Тези прекрасни моменти на сближаване ще ви напомнят колко много се обичате и колко прекрасно е да бъдете едно семейство.

7. Отново първата дата. Представете си, че сте двама непознати, които наистина сте се харесали и сте решили да отидете заедно в кафенето. Опитайте се да не оставяте ролята известно време. Можете да се отворите отново.

8. Семеен портрет. И това е хубаво и полезно. Това може да доведе до изучаване на генеалогията и съставянето на книга за семейната история за бъдещите поколения.

9. Прераждане. Във всяко лице живее неизвестен и неочакван човек за нас. Опитайте се да се превъплътите в личността, на която винаги сте искали да опитате. Това ще ви помогне да промените дрехите, да промените поведението си и дори да създадете нова биография.

10. Подновяване на сетивата. Вземете стаята за младоженците в хотела, облечете се весело, наемете елитен такси и прекарайте време като младоженка. Нека само вие, любовта и щастието сте в целия свят!

За любителите на играта

как да прекарате една вечер: любителите на игрите
Mir-kvestov.ru

1. Вечер в наказание. Страхотен начин да промените ситуацията, да се забавлявате и да се срещнете с интересни хора.

2. Нощ на игрите. Борба на игралната конзола за заглавието на най-добрия геймър или формиране на силен отбор от двама бойци. Преминаването на вълнуващи нива ще оцветят вечерта с ярки емоции.

3. Настолни игри. Започнете с класически (шах, табла, табла), а след това се пристъпи към “Монополи”, “Кулата”, “Битката на половете” и още стотици забавни, тайнствени, сериозни, логически игри.

4. Подземия и дракони. Това е страхотна десктоп ролева игра в жанра на фантазията, в която можете да отидете с главата си не за един час. Можете да търсите в организаторите на ДД във вашия град и просто да се присъедините към екипа. Самостоятелната игра ще изисква четене на лидерство, като има листове с характер и набор от зарове с определен брой страни.

  Защо губим приятели с възрастта?

5. Магазин за игри. Това е рай за геймърите. Тук можете не само да тествате много нови, просто се появи на продажбата на игри, но също и попълване на домашната колекция.

6. Пъзели и игри на хартия. Забравена, но не загубила своето значение “Тик-так-палеца на безкрайно поле”, “Лабиринт”, “Battleship”, “точка”, “Balda”, “Футбол 8 × 12”.

7. Интелектуални битки. Открийте, например, логическа игра с дълбоко стратегическо съдържание, една от петте основни дисциплини на Световните интелектуални игри.

8. Пъзели. Вместо класически пъзели с хиляди елементи, можете да опитате да събирате сферични или фигурни пъзели.

9. Игри-развлечения. Предварително създайте селекция от забавни игри, подходящи за забавление. Например популярната пантомима “Крокодил” ще ви таксува за цялата вечер с положително настроение.

10. Преминаване на куестове. Оригинални истории, антураж, интересни задачи, загадки, пъзели и възможността да останеш от всекиго. Изберете всяко търсене, което ви харесва.

Активен и неспокоен

как да прекарате една вечер: активна
Dance27.ru

1. Спортни събития. Отидете на всяко спортно събитие във вашия град и сърдечно съжаление за всеки избран отбор.

2. Напред. Невъзможно е да се спортуваме заедно. Не забравяйте да отидете на пробна тренировка във фитнес залата, да плувате в басейна или да се опитате в бойни изкуства.

3. Пазаруване. Както знаете, можете да минете през търговския център не един километър. И полезни и приятни. В същото време се грижи за подаръци за роднини и приятели.

4. Урок на танците. Страстните бачата, класически валс, запалителна салса, румба, foxtrot или танго – общуват на езика на тялото и се забавляват.

5. Опитваме нови неща. Отлична възможност за среща е съвместно посещение на сесия за нов вид физическа активност, например йога или стречинг.

6. Фигурирайте заедно. Вечерно джогинг, затопляне на симулаторите, упражняване на стречинг и подготовка на лека вечеря заедно е идеалният план за активна, полезна и приятна вечер.

7. Напред след вятъра. Вземете велосипед, отидете с валяк или опитайте да овладеете скейтборд. По пътя можете да пуснете хвърчило и да се възхитите на красивата природа. Открийте нови хоризонти за възможности.

8. Симулатор на танци. Ако изобщо не искате да напуснете къщата, можете да се потопите в света на движенията с анимирани танцьори за популярни музикални парчета. Преместете се заедно с партньора, като учите танцовите елементи и печелите точки.

9. Сам с природата. Направете интересен градски маршрут пеша. Посетете места, където никога не сте били.

10. Пикник. Подредете едно къмпинг с нощувка в палатка под звездни пространства и дълги разговори от огъня. Нека да отнеме само един ден, но ще остане в паметта ви в продължение на много години.

  21 подписват, че връзката ви ще отиде в ада

Любителите на мира и спокойствието

как да прекарате една вечер:
Boombob.ru

1. Преобръщане със страници. Прочетете любимите си книги, увити в уютно одеало и варени горещи плодове.

2. На върха на спокойствието. Вземете термос, сандвичи, топли одеяла и прекарайте вечерта на покрива на една висока сграда, гледайки врявата на живот далеч под нея.

3. Bibliotechcher. Прекарайте време в библиотеката за чаша кафе. Може би ще стигнете до вечерната поезия или песента на бард.

4. Вечерта на филмите. Предварително разберете кое кафе ще бъде домакин на филмова вечер. Това е чудесна възможност да се отпуснете от суматохата и да пътувате до измислени светове.

5. Екскурзия извън града. Есенна гора, уединена къща с камина и двамата. Можете да ходите, да рибите, да правите снимки, да затоплите краката си до огъня и да се наслаждавате на бавния живот.

6. Урок по езда. Комуникацията с коне релаксира, облекчава стреса и носи истинско щастие. Знаейки, че хипотерапията работи чудесно.

7. Баня с делфини. Една вечер с тези фантастични същества ще ви представи истинска детска радост и отлична фотосесия за памет.

8. Хранене на птици. Заредете с птичи храни и отидете в най-близкия парк. И се разходете, дишайте въздуха и ще направите приятни птици.

9. Културна програма. Страхотно решение за всеки, който не харесва шума и суетата, е да посети представление, опера, балет.

10. Жива музика. Можете да резервирате маса в джаз клуб или в блус клуб. Незабравима вечер е гарантирана за вас.

любопитен

как да прекарате една вечер: любознателен
Restoranka.ru

1. Води ни, Сузанин. Направете карта на забележителностите на вашия град или област. Предварително открийте колкото е възможно повече информация за тях и вечер направете екскурзия, разказвайки си взаимно за това, което научихте за новото.

2. Да изследваме микрокосмоса. Наемете от приятели или познати за вечерта микроскоп. Можете да направите най-малко петдесет открития в даден момент.

3. Останете с учените. Провеждането на химически експерименти или създаването на собствени акварелни бои у дома ще донесе много удоволствие.

4. Подаръци ръчно изработени. Тук можете да включите създаването на собствен сапун, авторски свещи или семейна рецепта за един невероятен десерт. А полученият шедьовър може да бъде представен на любимите ви хора.

5. Вкусете го. Отидете в кафене, където никога не сте били, и поръчайте ястие от индийска, японска, корейска или всякаква друга кухня.

6. Индустриален туризъм. Ако искате да знаете как да произвеждате истински шоколад, създайте вино или напитка Coca-Cola – посетете екскурзията със съответната компания. Това ще бъде наистина информативно и интересно.

7. Фокусира. Прекарайте вечерта на чудеса и се опитайте да направите някои необичайни магически трикове или математически трикове. Можете да научите тайните на магията в деня преди съвместната вечер.

  25 фрази на английски език за успешна дата

8. Проучете заедно. Накрая започнете да изучавате чужд език, който харесвате. Заедно, това е много по-забавно и продуктивно.

9. Lecteriums. Едно отлично откритие за любопитните хора ще бъде посещението на откритите лекции по популярни науки, които често се провеждат във висшите учебни заведения. Човек може да включва и камерни срещи с интересни творчески хора.

10. Оригами. Изкуството на оригами е сгъването на извънредни фигури от хартията. Например, в навечерието на Хелоуин, можете да се опитате да установите ужасна ръка с нокти или надгробен камък.

extremals

как да прекарате една вечер: екстремни
Wasabifashioncult.com

1. Направете татуировка. Романтично приключение наситено с адреналин. Татуировката ще стане твоята малка, оригинална тайна.

2. Промяна на изображението. Променете стила, косата и цвета на косата в салона за красота. Погледнете живота по нов начин.

3. Скално катерене. Първият урок по стената за катерене може да се превърне в обща страст с последващи излети, за да се преодолее истински скалист терен.

4. Призраци. Останете на място, наситено с ужасни легенди и с мистична слава. Опитайте се да отстраните чуждоземни хора от камерата и да почувствате истинската природа на страха.

5. Двама воини. Играйте в пейнтбол или лазерен етикет – високотехнологични игри, които се провеждат в реално време и пространство. Модерни оръжия, добре оборудвани полигони, скриптове на известни компютърни игри и филми ще ви помогнат да се отпуснете и да се почувствате като екип.

6. Джайо-туризъм. Това е напълно нов тип туризъм, който включва почивка в пълна изолация от цивилизацията на места, където мобилните комуникации не работят и няма електричество. Добра възможност да изпробвате находчивостта, издръжливостта и търпението си.

7. Parkour. Паркур е градска акробатика. Опитайте се да преодолеете градските препятствия, като бягате, прелитате през огради и стъпала, стените за катерене и преодоляването на покривите. Ако не сте запален маркер, прочетете стил предварително и бъдете изключително внимателни.

8. Прекомерно излагане на животното. Вземете котка или куче за известно време, като се свържете с групи за помощ при животните. Ако вашият дом няма постоянен домашен любимец, тогава за вас най-вероятно ще се превърне в екстремен период и животното ще има възможност да се чувства любов и грижи.

9. Билет, където и да отидете. Купете билети за първия влак и отидете в нов град за вас. Спрете в него поне за няколко часа, накиснете се в нови впечатления и се върнете.

10. Бъдете смели. Спонтанно решава да участва заедно в състезание или състезание, което винаги се е страхувало. Преодолейте себе си и получавате подкрепа в лицето на близък човек.

И как прекарвате съвместни вечери?

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top