21 подписват, че връзката ви ще отиде в ада

Никой не обеща, че ще бъде лесно. Взаимоотношенията са частично изоставяне на собствения егоизъм в името на друг човек. Но това не означава, че среща или живот с друго лице трябва да прилича на безкраен ад. Ето няколко знака, които все по-малко от вашите взаимоотношения. Най-малко приятно.


Знайте кога е време да хвърлите и кога да продължите, е ключът към емоционалното оцеляване.

Макар да не сме сигурни, че около 200% са свършили, ние продължаваме да вярваме в тях. Това е разбираемо, защото в продължение на няколко години (или месеци), ние сме толкова привързани към един човек, можем да кажем, че “се развиваме”, че е много болезнено да се разделим. Ясно е, че се опитвате да поддържате връзка: винаги има надежда, че те ще се променят към по-добро.

Не всеки има смелостта да унищожи връзката в момента, в който наистина свърши. Ето 21 признаци, че “finita la comedy”, ако все още не е дошъл, е много, много близо. Ако най-малко четири точки от всичко, което казвате: “Това е за нас” – мислете за раздялата по-сериозно от обикновено.

1. Жалко

Вие непрекъснато се обиждате от партньора си, но не казвайте нищо. Смятате, че това е начина, по който поддържате връзката си, но в действителност просто отлагате този неприятен момент, когато всички натрупани отрицателни ще се проявят и връзката ви ще завърши с болезнено прекъсване.

Ненавистта не отива никъде, особено ако факторите, които го причиняват, не изчезват. Ако не се разлее, това означава, че се натрупва вътре и това причинява стрес и заболяване. Разбира се, това разрушава отношенията – бавно, но със сигурност.

2. Неуважение

Ако вие и партньорът ви сте стигнали до точката, в която показвате взаимно неуважение, е време да унищожите илюзиите си. Няма нищо по-лесно, отколкото да престанете да чувствате обич към някой, който показва неуважение към вас.

Хората могат да продължат да живеят заедно без уважение и осъзнаване на ценностите на другите, което води до абсолютна безсмислица относно нуждите и желанията на партньора. Е, за какво можем да говорим?

3. Пренебрегвайте

Няма значение кои мотиви са причинили презрение, независимо дали е провалена кариера, промяна в външния вид или нещо друго. Партньорите трябва да се подкрепят взаимно във всяка ситуация, защото не е толкова топло за нас при никакви обстоятелства и особено по време на някои лични проблеми.

Ако започнете да се отнасяме един към друг с презрение, повече няма да получавате от топлото отношение и не живеят заедно с един приятел, който разбира и студена същество, което ви осъжда, защо го продължите?

4. лъжите

Говоря за лъжа, когато казвате на човек: “Обичам те”, без да чувстваш чувства. Страхуваш се да го наранявате, но всъщност не го пазиш, а само влошиш нещата. Истината ще излезе: не можеш да лъжеш целия си живот и да не го разваляш на себе си и на партньора си.

  60 свежи идеи как да прекарате една незабравима вечер заедно

Е, ако кажете на себе си: “Щастливи сме, щастливи сме, добре се справяме”, когато смятате, че всичко вече е приключило за вас, то е и полет от реалността.

5. Недоверие

Ако не вярвате на партньора си, тогава има причини за това. Ако те са толкова сериозни, че доверието не може да бъде възстановено, защо остане с този човек? През целия си живот, за да проверявам, да се притеснявам и да губя нервите си?

6. Проклятие на публично място

Всички добри неща, които можете да кажете за партньора си, могат да се кажат на обществеността. И е по-добре да оставя всичко лошо за лични разговори. Да се ​​поощрява човек в обществени средства да постигне само отрицателна реакция или скрита негодувание.

Освен това, ако ви критикуват партньор в публичния или дори да си позволите да неприятни шеги в него, а след това, в рамките на нарастващото недоволство, която вече е започнала пръски навън.

7. Премахване

Ако често търсите начин да стоите далеч от партньора си и съзнателно да се опитате да избегнете контакт и интимност, е време да се отървете от него.

Вече сте прекъснали емоционалната връзка с партньора и по този начин “нежно” го информирате, че всичко свърши. Може би е по-добре да го направите веднага, вместо да произвеждате страдания и съмнения?

8. Изискване за доказателство за любов

“Ако ме обичаш, ти …” Много е изкушаващо да управляваш живота на човека по този начин и ако случайно чуеш тази фраза, тогава нещо се обърка.

Единственият човек, който може да промени чувствата си, е самият и някои от вашите действия нямат нищо общо с това.

Е, ако вие сами вие казвате така, мислите, наистина имате нужда от този човек, ще бъде ли обичан, ако направи нещо? И можеш ли да манипулираш онези, които наистина обичаш?

9. Общественото унижение

Ако партньорът ви веднъж унищожи в обществото, с голяма вероятност той ще го направи отново и отново. И няма значение, че пиеше много вечерта или беше в лошо настроение.

Публичен партньор унижение се говори само на дълбока омраза към себе си, и без значение колко много обичам да ви дам на този човек, той няма да се коригира ситуацията без своя труд и желанието да се промени от неговото самоуважение. И е трудно не само да го оправя, но и да го призная.

  Защо губим приятели с възрастта?

10. Обърнете внимание на друго лице

Ако партньорът ви е обсебен от друг човек – независимо дали е приятен с него или се надява на по-близки отношения – рано или късно това ще доведе до разкъсване.

Разбира се, това не означава, че партньорите трябва да бъдат напълно потопени в един от друг и да даде цялата си енергия само на един човек, но обсебени от някой друг е изпълнен с подозрение, ревност и негодувание.

Да, партньорът очевидно пропуска нещо в отношенията ви, ако е привлечен към друго лице, но едва ли може да му го дадете. И със сигурност не трябва да се променяте заради друг човек.

11. Притежание на порнография

Няма нищо странно или лошо за факта, че партньорите гледат порно заедно. Един вид воайорство помага да се развълнуваш и да намериш нещо ново, което по-късно можеш да опиташ в леглото с партньор.

Но ако един от партньорите на обсебен от порнографията, пълно удовлетворение винаги ще му се изплъзва в преследването на многобройните оргазми Граала, той може да се окажете в начина на сексуална перверзия.

Така че, ако не сте доволни от такива оформления, помислете за основната причина за тази мания и възможните последици.

12. Емоционална изневяра

Някои хора вярват, че моногамията е единствената възможна версия на връзката, за други е трудно и почти невъзможно.

Ако сте се променили заради разнообразие от сексуални преживявания, отношенията все още могат да бъдат поддържани, но ако има емоционална привързаност към човека, с когото сте имали интимна връзка, е време да завършите връзката.

Първият въпрос, който хората питат, когато научат за невероятността на партньора: “Обичаш ли го / нея?”. Тъй като е емоционалната, а не физическата, връзката, която е ядрото на връзката, и ако тя е изчезнала, няма нищо общо тук.

13. Невъзможност за прекратяване на конфликта

Тя започва като безкрайна борба, без да постигне консенсус, който постепенно се развива в “каквото пожелаете”, когато партньорите вече не се интересуват от резултатите от своята борба.

Има едно правило: никога да не си лягате обидени един от друг. И определено има нещо в него.

Ако никой от партньорите не може да ограничи гордостта си и желанието винаги да бъде победител в спор, не може да отиде при примирие, без да е постигнал своето собствено, тази връзка няма продължение.

14. Подсъзнанието

Ако несъзнателно правите неща, които вредят на връзката ви, това е вашата психика, която ви разказва какво наистина имате нужда.

Можете да мислите за всичко, но действията ви говорят за истински желания по-добре от всичките ви уверения и надежди.

15. Притежание

Ако вашият партньор има мания, например, алкохол или вещества, той / тя е Shopaholic, един играч, или работохолик обсебен от секса, винаги ще бъде на второ или дори пето място и не се получи, че емоционалната връзка, която би искал.

  Защо вместо iPhone е по-добре да купувате Android. Собствен опит

Ако нямате мания за нещо, зависимостта на партньора ви може да унищожи не само живота му, но и вашите. Не е много приятна перспектива.

16. Болезнено привързване към първото

Ако партньорът ви все още поддържа повече от близки отношения с някогашна страст или съпруга, това разрушава връзката.

Предишните партньори трябва да бъдат уважавани, особено ако имате общи деца, но първата роля все още е възложена на настоящия партньор. Ако това не се случи, лесно се чувствате вторично и ненужно и това е прав път към разкъсването.

17. Заплахи и емоционален шантаж

Това е ясен знак за нездравословни взаимоотношения. Емоционалното изнудване често се представя като силна любов, но всъщност това е контрол. И контрола, от своя страна, е злоупотреба с чувства. От това трябва да бягате доколкото можете да видите.

18. Непрекъснато сравнение и оценки

Вашият партньор ви сравнява с тези, които изглеждат по-привлекателни, печелят повече, по-умни и по-интересни от вас? Това е една от формите на унижение. Ако някой мисли, че тревата е по-зелена в чужд двор, нека отиде там.

Хората са уникални същества, въпреки че в много отношения са сходни. Не сравнявайте себе си, да не говорим, че сте го чули от партньора си.

19. Безразличие

Защо да останете заедно, ако не ви е грижа един за друг?

20. Изчезване на привързаност

Няма нищо лошо в желанието на една съквартирантка, но ако искате повече от една връзка, не останете с партньор, който не е станал ваш единствен. Не оставайте само защото е удобно за вас.

21. Физическо насилие

Няма извинения, обяснения, обстоятелства и обещания не са важни. Просто трябва да си тръгнете.

По принцип конфликтът в една връзка е начин да се отървем от болка, но причините за тях могат да се различават. Това може да е начин да се преодолее бъркотията на неудовлетворението и негодуванието, възникнали в една връзка, да се почисти раната, да се премахне това, което пречи и да се спаси връзката.

Но това се случва и по друг начин, когато конфликтите са начин да се прекъснат връзките, да се информира друг човек, че те са свършили, че вече не трябва да се мъчите един друг.

И е по-добре да се научим да различаваме някои конфликти от другите, в противен случай ще бъде болезнено и лошо и за двамата партньори.

И лесно ли прекратявате връзката?

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top