Just Dance Now – suosittu tanssimulaattori

Monet tuntevat Just Dance 2015 peli, tai ainakin nähnyt, miten se pelataan konsoleista PlayStation ja Xbox ja tanssia edessä televisioruudulla. Just Dance Now – se on sama peli, luotu niille, joilla ei ole konsoli.

Kuitenkin pelata Just Dance Nowissa älypuhelin ei riitä. Se vie tietokoneen, kannettavan tietokoneen, Smart TV: n tai tabletin – kaikki laitteet, joissa on näyttö ja Internet-yhteys. Kaikki toiminnot näytetään suurella näytöllä selainikkunassa, älypuhelin tulee liikkeentunnistimeksi.

Aloita pelaaminen käynnistämällä Just Dance Now -sovellus älypuhelimellasi ja avaamalla toisen laitteen auki pelisivut.

Just Dance Now: lauluntaluettelo Vain Dance Now: Tanssi

Sovelluksen suorittamisen jälkeen näet luettelon kappaleista. Nyt on 346 kappaletta, musiikkikirjasto jatkaa kasvuaan. Kappaleet on jaettu luokkiin: “Hymyile ja tanssitaan”, “Latinalaisen rytmejä”, “Hall of Fame”, “Fitness”, “Lasten Corner”. Myös haku nimen mukaan.

Ennen kappaleen valitsemista näet, kuinka tanssia sen kanssa. Jos haluat kappaleen, lisää se “Suosikit” tai siirry “Tanssitiloihin”.

Jotta voit aloittaa tanssin valitulle kokoonpanolle, tarvitset pelin valuuttaa. Voit ansaita sitä tanssimalla vapaita kappaleita. Jos haluat ostaa kolikoita oikealla rahalla, niin on pelin sisäinen kauppa.

Just Dance Now: työpöytäversio

Kun valitset kappaleen älypuhelimella, sinun on syötettävä numeroita Just Dance Now -paikalliselta sivustolta tai skannaa QR-koodi sieltä osapuoliin. Joten sovellus älypuhelimessa synkronoidaan verkkopelin kanssa. Ota sitten älypuhelin oikealla kädelläsi – nyt se on peliohjaimesi.

Nouse seisomaan mukavasti näytön eteen ja aloita toistelemaan tanssijoiden liikkeitä, ikään kuin heijastuisi peiliin. Jos se on vaikeaa, katso näytön oikeassa alakulmassa – on vihje, millaisia ​​liikkeitä ja milloin toistetaan. Jokainen oikea kädensija tuo sinulle pisteitä, joita älypuhelin raportoi tärinän ja äänimerkin kanssa. Ovat nostaneet tasoa – ovat saaneet kolikoita. Älä unohda tarkastella profiilia, kuinka monta kaloria poltat.

  6 vinkkejä, joiden avulla voit murtaa tietueet vuonna 2048

Just Dance Nyt voit pelata ystäviesi kanssa. Voit tehdä tämän, sinun täytyy olla kaikki seisoivat älypuhelimiin Just Dance Now sovellus ja kaikki kävi samaa “Tanssi room” kirjoittamalla sama koodi. Hot Party on mukana!

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top