6 vinkkejä, joiden avulla voit murtaa tietueet vuonna 2048

Mega-suosittu logiikkapeli 2048 tarttui monien iOS-pelaajien mieleen ja nyt monissa tungoksissa, tässä ja siellä on tyypillisiä napsautuksia. Yksinkertainen häpeä sekä suunnittelussa että säännössä, mutta niin kiehtovaa, että voit pelata sitä tuntien päästä (hyvin tai kunnes akku on loppunut). Jos et voi päästä halutuille 2048, mutta todella haluat sen – meillä on joitain hyödyllisiä vinkkejä tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

* * *

1. Ymmärrä miten laatat liikkuvat

2048_tips_guide_screens_1Pelissä on vain neljä toimintavaihtoehtoa – tämä siirtää laatat vasemmalle, oikealle, ylös tai alas. Ajettaessa ehdottomasti kaikki kentällä olevat laatat siirretään liikkeen sivulle niin pitkälle kuin mahdollista. Tällöin laatat lisätään, jos samat numerot ovat matkalla. Ennen kuin siirrät heitä, ajattele, tulevatko he todellakin niin, joten olette ja toimivat vain silloin.

2. Älä etsi suuria numeroita

2048_tips_guide_screens_2Älä sekoita uudelleen laattoja kenttään suurien numeroiden etsimiseksi. Sen sijaan on parempi keskittyä pienempien kaakelien taittumiseen, koska ennemmin tai myöhemmin heitä on tarpeeksi “uudelle tasolle”. Usein tarvittavat laatat, jopa itsensä, ovat lähellä.

3. Aja suuria laatat kulmiin

2048_tips_guide_screens_3Yritä pitää suuret laatat kulmissa, siellä ne liikkuvat vähemmän ja heille on helpompi tuoda uusia osia sulautumaan. Aloitan yleensä vasemmasta alakulmasta, mutta jos näen hyviä komboja, voin siirtää “rakentamista” ylös tai sivulle. Myös keskittämällä suuria laatat nurkkaan, vapautat itsellesi liikkumispaikan hallituksen keskustassa, mikä on myös erittäin hyödyllinen.

4. Laske siirrot etukäteen

2048_tips_guide_screens_4Tämä neuvo vastaa ensimmäistä, mutta usko minua, on erittäin tärkeää suunnitella paitsi seuraava siirto, mutta ainakin yksi eteenpäin. Tämä on erityisen tärkeää, kun levy on kokonaan täytetty eikä siinä ole yhdistelmiä. Tällöin jokainen kierros voi olla viimeinen, joten yritä saada muutamia “ylimääräisiä” liikkeitä.

  Legendaarinen StarCraft-peli voi ladata ilmaiseksi. laillisesti

5. Lopeta ja ajattele

2048_tips_guide_screens_5Joskus, varsinkin vaikeissa tilanteissa, on parempi pysähtyä ja miettiä huolellisesti, ennen kuin siirrät laattoja laudalle. Voit ohittaa vain yhden tehokkaan liikkeen, mutta tämä riittää tekemään asioista epäonnistumisen. Jos sinulla on useita tyhjiä soluja ja valita vaihtoehto, älä kiirehdi napsauttamalla kahta ensimmäistä “dvoychkiä”, tai – luulet, että on parempi olla erilainen?

6. Yhdistelmä liikkuu

2048_tips_guide_screens_6Yritä aina asettaa etusija sellaisille liikkeille, joissa on useita laatat, ei vain pari. Tämä maksimoi pelikentän puhdistuksen, mikä antaa sinulle lisäetua liikkeiden ja uusien laatatilojen vetovoimasta tarkalleen missä haluat. Jos lisäät vain kaksi laattaa, uusi kenttä tulee näkyviin kenttään. Sama tapahtuu useiden laattojen yhdistämisen myötä, vain paikat tyhjennetään paljon enemmän. Ja tämä on aina hyödyllistä.

* * *

Entä sinä, rakkaat lukijat? Olen varma, että sinulla on myös omat tuotemerkkisi salaisuudet. Voitko jakaa ne kommentteihin? Siellä voit ylpeillä saavutuksistasi;)

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top