Legendaarinen StarCraft-peli voi ladata ilmaiseksi. laillisesti

90-luvun kulttipeli tuli vapaaksi. Blizzard julkaisi suuren laastarin StarCraftille: Brood War. Kun päivitys on ilmainen ja siitä tuli alkuperäinen peli ja lisäys. Lataukset PC: lle ja Macille löytyvät StarCraftin viralliselta verkkosivulta.

Kultti strategia julkaistiin vuonna 1998 ja muutama päivä sitten se maksoi 10-15 dollaria. Miksi peli tuli vapaaksi juuri nyt?

StarCraft

Kesä 2017 julkaistaan ​​StarCraft Remasteredin julkaisu, joka on julkaistu tieteellisen fiktiivisen strategian päivitetyllä versiolla. Se sisältää alkuperäisen pelin ja StarCraftin: Brood Warin lisäyksen nykyaikaiseen kierrätykseen. Grafiikka, valintaikkunat ja ääni päivittyvät. Virheellinen pelattavuus, lupaus Blizzardissa, ei muutu.

Päivitettäessä StarCraft-grafiikkaa, dialogit ja ääni pysyivät samoina, mutta kaikki sama muuttui. Korjaustiedoston 1.18 parannettu yhteensopivuus Windowsin ja Macin kanssa, lisätty tuki ikkunoitavalle tilalle, UTF-8-koodaus, pikanäppäimet. Näytti myös tarkkailijan tilan ja tallentaa automaattisesti säästöt ja kyky etsiä suosittuja karttoja.

  6 vinkkejä, joiden avulla voit murtaa tietueet vuonna 2048

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top