Pokémon GO: n lataaminen Androidille ja iOS: lle

Pokémon GO on monen käyttäjän mobiilipeli iOS- ja Android-alustoille, jotka ovat luoneet Nintendo, The Pokémon Company ja Niantic. Se käyttää laajennetun todellisuuden tekniikkaa, jonka luomisessa Niantic on tunnustettu johtaja (muistan hänen aiemman työnsä Ingress).

Pelin aikana käyttäjän on löydettävä hauskoja kuvitteellisia olentoja – Pokémon. Mutta tärkeintä on, että sinun ei tarvitse istua kotonaan tietokoneen edessä, vaan liikkua todellisessa maailmassa. Ja tämä muuttaa olennaisesti asiaa.

Kävely tuttu kaupunki, kun tarttui upeita hirviöitä, osoittautui erittäin kiehtovaksi. Ja myös erittäin hyödyllinen terveydelle, koska Pokémon GO: ssä voit helposti kääntää kovaa 10 000 askelta.

Lisäksi peli voi löytää erityisiä kätköitä, jotka järjestetään mielenkiintoisilta paikoilta ja sisältävät erilaisia ​​bonuksia.

Huomaa, että sovelluksen luomisen aikana käytettiin Ingress-projektin aikana kerättyjä tietoja. Siksi Pokémon GO on hyvin suunnattu myös suurille tiloillemme ja tuntee niin monia mielenkiintoisia esineitä.

Pokemon Go: kartta pokemon go download

Tietenkin tämä peli ei ole rajoitettu. Pokémon GO: ssä on vielä kilpailuja, kaappauspisteitä ja monia muita mielenkiintoisia pelimerkkejä. Mutta puhumme siitä, kuinka luoda tämä ihme, koska virallisesti peli ei ole vielä tullut ulos Venäjällä.

IOS: n käyttäjien on muutettava Apple ID: tä Yhdysvaltoihin, Australiaan tai Uuteen-Seelantiin. Näin luodaan amerikkalainen iTunes-tili ilmaiseksi.

  1. Sulje nykyinen Apple ID älypuhelimestasi tai iTunesissa työpöydällä.
  2. Kirjaudu sisään “ulkomaisella” Apple ID: llä, siirretään automaattisesti vastaavan maan myymälään.
  3. Löydä nyt Pokémon GO-peli App Storesta.
  4. Lataa sovellus ja asenna se. Tämän jälkeen voit vaihtaa Apple ID: n uudelleen todellisena.

Huomaa: kun peli tulee virallisesti saataville, sinun on poistettava Pokémon GO ja asenna se jo tilisi alle. Etenemistäsi ei kuitenkaan pitäisi nollata, koska se on tallennettu pelipalvelimiin.

Android-asentimen käyttäjät Pokémon GO paljon helpompaa. Heidän tarvitsee vain sallia sovellusten asentaminen tuntemattomista lähteistä gadget-asetuksissaan ja sitten ladata ja asentaa pelitiedosto.

  Legendaarinen StarCraft-peli voi ladata ilmaiseksi. laillisesti

Pokemon GO: Asenna Android Pokémon GO: n asentaminen Android- ja iOS-laitteisiin

Ole varovainen, koska pelin valtava suosio on johtanut viruksen tartunnan saaneiden asennustietojen leviämiseen. Siksi lataa APK-tiedosto vain luotettavasta resurssista, esimerkiksi tämä.

Asennettaessa kiinnitä huomiota pyydettyihin käyttöoikeuksiin. Niiden numeron pitäisi olla sama kuin kuvakaappauksessa.

Oletko jo kokeillut Pokémon GO: tä? Kuinka vaikutelmia?

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top