Kako brojati novac ne samo brzo, ali i vrlo impresivan

Nedavno sam promatrao vrlo dosadnu situaciju. Djevojčica-blagajnik pokušao je razumjeti s kupcem, je li dostava ispravno dano. Razgovori u takvim slučajevima su apsolutno beznadni, pa su morali “povući gotovinu”, odnosno preračunati sve raspoložive gotovine. Bilo je bliže večernjim satima, tako da su se prihodi akumulirali puno. I sve to koštalo društvo košta: prodavatelj, trgovac posjetitelj, administrator, njihova nezadovoljna nos i tmuran obrve. Bili bi sretni što će brzo zatvoriti nerazumijevanja, ali spor spuštanje gomile bilješki prijeti da će se povući nekoliko desetaka minuta.

Ostavio sam izlaz, a nekoliko dana kasnije vidio sam jedan izuzetno fascinantan videozapis na kojem su nježne ženske prste magično privlačile novac. Ovdje su.

Kako si? Red čekanja u trgovini će tražiti da se istegnemo takvo zadovoljstvo!

Pregledao sam video mnogo puta, ali nisam mogao dobiti dovoljno ove vještine. U mojoj sam glavi stalno razmišljala o tome koliko je plaća potrebna da bi takvu ženu mogla uzeti ženu par minuta? 🙂

Malo usporite i pogledajte uobičajenu tehniku. Video je snimljen puno bolje i nećete biti teško shvatiti nijanse kretanja svih prstiju. I oni su ovdje uključeni malo više nego što se čini na prvi pogled.

U mom djetinjstvu sam gledao takvu čaroliju na tržištu odjeće, gdje su nezakoniti mjenjači valute stalno kružili. Oni su također imali još jednu profesionalnu vještinu – trenutak raspada u gomili.

Dobar ponta se ne događa mnogo. Svaki stanovnik post-sovjetskog prostora zna za ovo. Naravno, svi ne koriste ovo načelo u životu, ali neki se ljudi vole pohvaliti zbog svog stanja. Novac je obožavatelj i idemo!

Naravno, ovdje ne možete biti gorljivi, da ne izazivate kriminalno ponašanje među dečkima iz okruga.

  Kupujemo auto. Što je više isplativo: kredit ili leasing

BONUS

Žao nam je za Caps Lock u podnaslovu, ali ne mogu zadržati svoje osjećaje. Vaša pozornost – šest minuta nevjerojatne akcije s elementima trilera, sretnog završetka i, naravno, nezaboravne vještine! Uzmite vremena, to je vrijedno.

Nešto mi govori da se drugi takav čovjek-stroj ne može naći u cijelom svijetu. Genius zlatoruchki bankara i računovođa prošlog stoljeća jednostavno je prebačen u doba elektroničkih brojila. Eh, dosade.