18 neobičnih seksa za one koji žude za raznolikošću

Modificirani psić stil

Da biste promijenili klasični položaj koljena, dovoljno je da žena ustupi. Muškarac u isto vrijeme može sjediti, klečati ili u punoj visini.

U tom položaju žena igra aktivniju ulogu nego u tradicionalnom psićom. Ako čovjek sjedi, to obično gotovo potpuno kontrolira proces. To može biti veliki plus za partnera tijekom analnog seksa.

Za par kao cjelinu ovo je dobar način da se redistribuira moć na položaj koji obično pretpostavlja potpunu mušku dominaciju.

Maksimalno uklanjanje

Mnogi klasični pozivi znače bliski fizički kontakt između partnera. Za promjenu, možete ići od suprotnog i položiti položaj u kojem ćete biti što je moguće udaljeniji. Kao rezultat toga, pozornost će biti usredotočena na proces prodiranja.

Ta se situacija može prihvatiti ako oba partnera leže na leđima ili trbuhu.

Također, mogućnosti su moguće kada je jedan od partnera na vrhu.

U tim pozama gotovo je nemoguće postići duboku penetraciju. Stoga, seks u njima je bolje polako i pažljivo. Iz prednosti: položaji su idealni za milovanje jednih drugima.

stojeći

Okomite pozicije u spolu same po sebi nisu vrlo česte. Ali mogu dodati malo mudrosti. Na primjer, partner može pokazati svoju fleksibilnost bacanjem nogu na partnerovu ramenu.

Neobičan seks postavlja: stoji
badgirlsbible.com

Ako oba imaju dobru fizičku formu, možete pokušati pozirati, što se često naziva “kolica za kolica”. U tom slučaju žena leži na rukama, a stalni muškarac drži je za kukove.

Neobičan seks postavlja: kolica
badgirlsbible.com

Druga neobična situacija: čovjek stoji, a žena leži glavom na pod. Na tom položaju, partner također može držati ženu na težini. Ali ovo je stvarno opasno: čovjek barem mora biti pravi jaki čovjek, a žena – relativno lagana i minijaturna (i još uvijek prilično podebljana).

Neobičan seks predstavlja: žena naopačke
badgirlsbible.com

Sličan, ali manje traumatski (i udobniji) položaj: žena leži na glavi i ramenima, a čovjek pola sjedi na vrhu. U tom položaju žena ima više bodova, a muškarac ne treba držati težinu. Ali ako partner ima problema s kralježnicom ili pritiskom, ni ova ni prethodna pozicija nije bolje prakticirati.

Neobičan seks predstavlja: čovjek poluzatvoren
badgirlsbible.com

Na stolici

Mnoge seksualne pozicije izvan kreveta postaju zanimljivije. I najjednostavnija alternativa krevetu je stolica. Pomoću nje možete raznovrsiti pseće stil ili pozirati vozača. A u potonjem slučaju, čovjek ne mora sjediti.

Neobičan seks predstavlja: jahač na stolici
badgirlsbible.com

Druga mogućnost je da koristite dvije stolice. Primjer u nastavku pokazuje kako opuštena pozicija “kolijevka” sa svojom pomoći postaje sve uzbudljivija jer oba partnera moraju ravnotežu na različitim (a ne uvijek 100% otpornim) površinama.

Neobičan seks postavlja: kolijevka na stolicama
badgirlsbible.com

Neobične potpore

Zamijenite stolac velikom gimnastičkom kuglicom i ostvarite još više dojmova od standardnih spolnih pozicija.

Neobičan seks pozira: psa na loptu
badgirlsbible.com

Sljedeća je mogućnost za one žene koje žele spojiti seks s treninzima ili se pohvaliti svojim atletskim dostignućima. U ovom slučaju trebate dvije prilično niske i stabilne potpore i par jakih nogu i ruku.

Neobičan seks predstavlja: žena na vrhu
badgirlsbible.com

69 za fleksibilan i jak

Klasični položaj 69 može se transformirati ako žena ima dovoljno fleksibilnosti i lako može prihvatiti položaj sličan mostu ili se savijati na pola.

Istodobno usne usnice mogući su čak i uspravno. U ovom slučaju, sve ovisi o snazi ​​i izdržljivosti čovjeka.

Neobičan seks predstavlja: 69 na težini
badgirlsbible.com

Ali nemojte zaboraviti: trebali biste takve poze probati s velikim oprezom. Nije neophodno napraviti istezanje ili zagrijavanje kako bi se tijelo pripremilo za opterećenje.

Ako niste sigurni u svoje sposobnosti ili preferirate udobnije i tradicionalnije pozicije, pogledajte naše vodiče o najboljim seksualnim pozama i seksualnim igračkama. Oni će također pomoći donijeti raznolikost u intimni život.

Loading...