5 načina za dodavanje zvona na iPhone

1. Kako preuzeti zvuk zvona na svoj iPhone koristeći mobilnu verziju iTunes-a

Službeni i najprikladniji način za dodavanje nove melodije zvona na iPhone je pronaći i kupiti ga u opsežnom iTunes zvučnom katalogu izravno na vašem mobilnom uređaju. Ali ova verzija ima svoje nedostatke: morate platiti i ne možete uređivati ​​završene zvukove zvona, kao i dodavati vlastite zvukove iz izvora treće strane.

Da biste kupili melodiju zvona u programu iTunes, dodirnite Postavke → Zvukovi → Zvuk zvona → Zvuci trgovine. Odaberite melodije koje vam se sviđaju i platite ih.

Kako preuzeti zvuk zvona na svoj iPhone koristeći mobilnu verziju programa iTunes Kako preuzeti zvuk zvona na svoj iPhone koristeći mobilnu verziju programa iTunes

Usput, za navigaciju u direktoriju zvona za iTunes, prikladnije je koristiti aplikaciju treće strane pod nazivom Tuunes.

Nakon kupnje zvuka pojavljuje se na popisu dostupnih melodije zvona u postavkama zvuka na iPhone uređaju.

2. Kako dodati zvuk zvona na vaš iPhone koristeći iTunes desktop klijent

Kako dodati zvuk zvona na vaš iPhone koristeći iTunes desktop klijent

ITunes klijent za Windows i MacOS omogućuje vam preuzimanje audio datoteka na računalo iz memorije računala, pretvarajući ih u zvukove zvona. Metoda nije tako jednostavna kao prethodna, i zahtijeva računalo, ali potpuno besplatno.

Da biste koristili ovu opciju, najprije morate dodati potrebne zvukove na verziju radne površine programa iTunes, a zatim je sinkronizirati s iPhone uređajem pomoću računala. Detaljne upute dostupne su u ostalim materijalima Lifehackera.

Ako u tom postupku morate obrezati ili pretvoriti audio datoteke u M4R format, možete koristiti ove besplatne usluge.

3. Kako dodati zvuk zvona iPhoneu pomoću GarageBand iOS aplikacije

Kako dodati zvuk zvona iPhoneu pomoću GarageBand iOS aplikacije

Standardni program GarageBand je jedini način da bilo koja audio datoteka bude zvona na iPhoneu bez računala i iTunes. Nije vrlo jednostavno, ali besplatno.

Ako GarageBand nije na vašem uređaju, možete preuzeti program iz App Storea.

To će vam omogućiti da izrezati i postaviti kao poziv gotovo bilo koju datoteku iz iPhone memorije, a ne zaštićen kopijom. Ova uputa objašnjava postupak u koracima.

Ako na iPhone uređaju nema prikladnih glazbenih datoteka, možete ih besplatno preuzeti na različite načine.

4. Kako preuzeti zvuk zvona na iPhone koristeći iOS programe za stvaranje melodije zvona i desktop iTunes klijenta

U App Storeu postoje programi s besplatnim zbirkama zvukova odabranih posebno za ulogu zvona zvona. Instaliranje takvog programa na iPhone možete preuzeti iz svog imenika potrebne zvukove i, ako je potrebno, uredite ih: na primjer, obrezivanje duljine ili dodavanje blijedi.

Zbog ograničenja iOS-a, ti programi ne dopuštaju postavljanje audio datoteka kao zvukova zvona. No, u svakoj od njih postoji jednostavna ilustrirana instrukcija koja će vam pomoći pretvoriti odabrani zvuk u zvuk zvona koristeći računalo i iTunes.

Možete isprobati jedan od sljedećih programa. Gotovo se ništa ne razlikuju, osim sučelja i raspona zvukova.

Ove aplikacije mogu biti neugodno s oglašavanjem, no dostupne su besplatno.

5. Kako dodati melodiju zvona na vaš iPhone koristeći MobiMover desktop program

MobiMover za Windows i MacOS besplatna je alternativa za iTunes. Omogućuje vam dijeljenje datoteka između računala i iPhone uređaja. Dodavanje melodija zvona putem MobiMover je brži i praktičniji od korištenja iTunes.

Da biste izradili melodiju zvona iz audio datoteke, prvo ga izrežite i pretvorite ga u M4R pomoću bilo koje od tih usluga. Zatim spojite iPhone na računalo, pokrenite MobiMover i kliknite Custom.

Kako dodati melodiju zvona na vaš iPhone koristeći MobiMover desktop program

Na bočnoj traci prozora koji se otvori odaberite Audios → Ringtones. Zatim dodajte željene audio datoteke na popis zvukova zvona pomoću gumba Prijenos na ovaj uređaj i potvrdite radnju.

Nakon dovršetka sinkronizacije, audio će se pojaviti na iPhoneu na popisu dostupnih melodije zvona.

MobiMover →

  17 najboljih foto urednika za različite platforme

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top