7 bedst udgør for sex trekant

Seksuel trekant er lidt mere kompliceret end normalt, da du skal bringe tre kroppe i balance på samme seng. Det er ikke let fysisk. Nedenstående vil være en god hjælp til en sådan sag og vil hjælpe med at nyde alle deltagere i processen.

Dobbelt rytter

udgør for sex trekant: dobbelt rytter
bustle.com

Sådan udfører du

Fyren ligger på ryggen (det er bedre at lægge en pude under hovedet). En af parterne tager stilling til ryttere, den anden sidder på partnerens ansigt.

Godbidder

Alle tre er så tæt som muligt til hinanden. Kvinder har også mulighed for at kærtegne hinanden eller, dreje situationen lidt, vende sig væk. Sidstnævnte mulighed kan være særlig nyttig i tilfælde af at en af ​​pigerne føles en nip af jalousi.

Vuayeristka

udgør for sex trekant: voyeur
bustle.com

Sådan udfører du

En mand og en af ​​kvinderne har sex i enhver bekvem position. Den anden partner overvåger processen og onanerer. Sexlegetøj i dette tilfælde vil være en yderst nyttig tilføjelse.

Godbidder

Dette er en god mulighed for folk der har sex for første gang, især for en pige, der er inviteret til et par. Så hun har mulighed for at varme op, før de deltager fuldt ud i spillet.

En partner, der kan lide at se, eller et par, der spænder, når de kigges på, skal denne stilling også smages.

Dobbelt penetration

udgør for sex trekant: dobbelt penetration
bustle.com

Sådan udfører du

En pige ligger på den anden i en missionærstilling. Fyren knæler og trænger ind i hver af partnerne igen.

Godbidder

Stille er specielt godt for kvinder, der ønsker at være opmærksomme på hinanden. En mand ud over indtrængen kan observere, kærtegne sig selv eller en partner.

  Trekanter: Hvad du behøver at vide, kan alle lide

Dobbelt Doggy Style

udgør for sex trekant: dobbelt doggy stil
bustle.com

Sådan udfører du

Pigerne står på hinanden på knæ og læner sig på deres hænder. Fyren kommer ind i en af ​​dem bagfra, hun smager også den anden partner mundtligt.

Godbidder

Fremragende position for dem, der ikke kan lide vanille sex. Hertil kommer, at hvis en konstant partner ønsker at reducere en mands kontakt med en inviteret pige til et minimum, så er dette den mest egnede mulighed. Men selvfølgelig fastsætter graden af ​​affinitet med den nye partner, du har brug for på forhånd.

Stående, siddende, liggende

udgør for sex trekant: stående-siddende
bustle.com

Sådan udfører du

En af pigerne ligger på sengen tættere på kanten. En mand står og trænger ind i den. Den anden partner sidder først på hans ansigt.

Godbidder

Stille især som en pige, der kan lide at gøre cunnilingus og samtidig gerne være partnerens fokus. Resten vil også ikke blive tabt.

Doggy Deluxe

udgør for sex trekant: doggy-deluxe
bustle.com

Sådan udfører du

En mand og en af ​​kvinderne tager en doggy stilstilling. Den anden partner ligger på hendes ryg. Den første oralt smager den anden.

Godbidder

Denne krop kombinerer fordelene ved de to tidligere. Og giver en mand en smuk udsigt.

69 + 1

udgør for sex trekant: 69 + 1
bustle.com

Sådan udfører du

Piger er i en pose 69. En mand trænger ind i en af ​​dem bagfra.

Godbidder

Selv om denne bestemmelse kan kræve dygtighed, giver det partnere mulighed for at være så tæt på hinanden som muligt. Men kvinder i denne position er mere koncentreret på hinanden. Men for mange mænd er dette mere et plus end en minus.


Hvis du kun tænker på at have sex sammen trekant, skal du læse vores instruktioner om dette emne. Der vil du finde svar på alle de vigtige spørgsmål, og måske vil det være muligt at træffe en endelig beslutning om, hvorvidt det er værd at udøve denne form for intimitet.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top