Tee terveysruoan jakelupalvelut laihtua: henkilökohtainen kokemus

Ravitsemukselliset tottumukset on asetettu lapsuudesta. Jos sinut ruokittiin nuorena ja opetti syömään, niin syömisen aloittaminen ei ole helppo tehtävä. On hyvä, että markkinoilla on nyt tarjolla monia valmiita terveellisiä elintarvikkeita. Tässä artikkelissa kerron, miten onnistuin laihtua heidän avustaan ​​ja verraten eri ravitsemusohjelmia.

Lapsena olin täydellinen lapsi, sitten 18 vuotta, lopetin syömisen rasva, makea ja jauhot, ja helposti laihtunut 50 kiloa. Mutta sitten 27 vuodeksi, koska liikunnan puute ja toistuvia matkoja olen lihonut, ja lopussa viime vuoden saldo näytti 56 kiloa. Sitten huomasin, että minun piti muuttaa jotain esimerkiksi valita sopiva ruokajärjestelmä ja noudattaa tiukasti sitä. Minulla ei ollut aikaa ja tilaisuutta valmistaa hyödyllistä ruokaa, joten menin etsimään yrityksiä, jotka toimittavat valmiita terveellisiä aterioita.

Testasin neljä ruokailupalvelua terveelliseen ruokaan Pietarissa ja Moskovassa. Ohjelmat on suunniteltu viidelle aterelle: aamiainen, lounas, lounas, iltapäiväpalat, päivällinen ja toinen illallinen.

Ja nyt tarkastelemme jokaista palvelua erikseen: mitä pidit, mitä et pidä ja miksi.

Eat2Fit

 • Missä se toimii: Pietari.
 • sivusto: eat2fit.ru.

Tietoja tästä palvelusta löysin vuonna 2015, sitten se oli hämmin kallista: koepäivänä maksoi 4 500 ruplaa. Halusin todella kokeilla sitä, mutta koneen siiven hinta ei sovi talousarvioon.

Eat2Fit

Vuonna 2017 annoin Eat2Fitille toisen mahdollisuuden. Tuolloin palvelu palasi pitkäaikaisten ravitsemusohjelmien kustannuksiin. Lisäkysymys hänen valintansa puolesta oli se, että ammattimaiset ravitsemusterapeutit kehittävät kaikki ohjelmat.

Päätin kokeilupäivänä ja valokuvasi muistoksi, mitä minua tuodaan.

Mitä piti:

1. Erittäin herkullinen toinen aamiainen: kurkku-sipulit hasselpähkinällä ja rusinoilla.

Eat2Fit: lounas

2. Naudanlihan härkävahvuus kuskuksella oli myös erinomainen.

Eat2Fit: lounas

Turska parsa ja Napoli kastike oli erittäin hellä ja mehukas.

Eat2Fit: turska parsaineen

4. Eat2Fitissä annettiin jokaiseen annokseen teetä, purukumia, kosteuspyyhkeitä ja pullotettua vettä. Muut palvelut eivät tarjota tällaista bonusta tai pyysivät lisämaksua.

Eat2Fit: vesi

Mitä ei pidä:

1. Aamiaisen puuro oli kuin mauton aine. Ja kevään rullina, joissa oli raejuustoa ja omenaa, en löytänyt lainkaan raejuustoa. Siksi kysymys: missä on minun proteiinin lähde, mikä on välttämätöntä, niin että kun menettää painoa, en menetä lihaksia?

Eat2Fit: puuroa

2. Tuoreita hedelmiä tuodaan välipaloon. Tämä on erittäin kovaa, koska ruokahalu voimistuu termisesti jalostamattomista hedelmistä.

3. Illalla odotin hapan morsia, jonka kaaduin pesualtaan. Silti oli syytä lisätä hieman sokeria.

Yleensä pidin ruokaa, mutta päätin kokeilla muita palveluita vertailla ja löytää paras.

Smart Food

 • Missä se toimii: Pietarissa, Moskovassa, on sivukonttoreita muissa suurissa kaupungeissa.
 • sivusto: smart-food.su.

Terveellisen ruoan toimittaminen tulee Jekaterinburgista. Yhtiö on alunperin tietotekniikkaprojekti, eikä sillä ole mitään tekemistä ruokavalion, terveellisen elämäntavan ja ravitsemuksellisen lääketieteellisen lähestymistavan kanssa. Kun hän aloitti toimintansa Pietarissa, päätin heti kokeilla. Aluksi en ottanut korjausta, vaan tavallista päivittäistä ruokavaliota testaten erilaisia ​​ohjelmia.

Smart Food

Aamiaiselle tuodaan omeletti juustolla ja tomaateilla. Hänen jäykkyytensä vuoksi hän oli enemmän kuin emättimestä kuin omenasta – hänen oli veitsellä häntä pitkään.

Smart Food: omelet

Toisella aamiaisella sain syömättömän granolan, jossa oli hirveän hapan jogurtti.

Smart Food: granola ja jogurtti

Illalliselle ehdotettiin kokeilemalla salaattia, sipuliksia ja fetajuustoa teriyaki – kastikkeen toisella reikillä, ja sivutuotteessa oli vihanneksia vihannesten kanssa. Ensimmäisenä ruokana odotin paksua porkkanoittoa ricottaa. Ankeriaita ja keittoa pidin, mutta riisi oli kuiva, salaatti oli melko keskinkertainen.

Snackista odotin erittäin maukasta ja runsasta hedelmäjuustoa ricottajuustolla.

Illallinen tuntui oudolta. Salaatti, jossa ei ole rautaa, päärynä ja granaattiomenaa, ei ole helppo ateria. Lisäksi kuivattu liha on vaikea tuote ruoansulatukseen. Mutta yleensä salaatti oli miellyttävä.

Eat4Health

 • Missä se toimii: Pietari, Moskova.
 • sivusto: eat4health.ru.

Yhtiö on äskettäin ilmestynyt Pietarin markkinoilla. Paikan päällä hän ehdottaa yhteydenpitoa ravintolisän kanssa, jotta hän voi laskea lämpöarvon. Mutta tietoa siitä, kuka heidän ruokavalioaan ja mitä hänen koulutuksensa on, se on kyseenalainen. Meidän on kuitenkin kunnioitettava: päivittäisestä ruokavalioon liittyvässä valikossa oli BZHU: n asettelu.

Yleensä Eat4Health muistutti ravintolavalmisteita, joiden laatu on keskitasoa, jossa et saa ruokaa kampasimpukoita tai molekyylimakkaraa, mutta osa tuo maukasta ja suurta osaa. Ja tämä aina kiehtoo sydämeni!

Eat4Health

Mitä piti:

1. Syöminen paljon, mutta mikä tärkeintä, se ei ole vain syötävää, mutta todella herkullinen.

2. Juustokakut olivat herkullisia. Tietenkin, ei ruokavaliota, mutta sama kuin lapsuudessa!

Syö4Health: hapan kerma

3. Udon katkaravun kanssa toi vain pommi. Kaikki mitä rakastan: makaroni on enemmän, mereneläviä, paljon voita. Mm-m!

4. Suklaalla valmistetut pannukakut osoittautuivat hyvin tasaisiksi, vaikkakin hieman kumina.

Syö4Health: pannukakkuja suklaalla

Mitä ei pidä:

1. Tuore vilja aamiaiseksi. Paras hänen makunsa lisäämällä hillo jääkaapista.

Syö4Health: puuroa

2. Kalkkuna oli kuiva, vain ketsuppi pelasti sen.

Tämän seurauksena se on hyvin syötävä ruoka, jolla todennäköisesti on heikko suhde terveelliseen ruokavalioon ravitsemusterapeutin näkökulmasta. Se sopii erikseen, joka on kyllästynyt syömään pakkasia ja nyytit ja joilla on varaa viettää ruokaa noin 60-70 tuhatta kuukaudessa.

annos

 • Missä se toimii: Pietari.
 • sivusto: myportion.ru.

Päätin aloittaa liikelounet ja täydentää niitä aamiaisella. Kuten löysin myöhemmin, tämä muoto on suunniteltu 2 000 kcal päivässä, mikä oli vastoin tavoitettani laihtua. Lisäksi söin tämän ruoan vain arkisin, ja viikonloppuisin kävi ravintoloissa eikä rajoittanut itseäni.

Parin viikon kuluttua tajusin, että tämä on tehotonta ja siirtynyt täysimittaiseen ruokavalioon. Ensimmäisellä viikolla söin ohjelmaa laskettuna 1600 kaloria päivässä, viikkoa myöhemmin – on 1400 kcal ja enemmän viikossa alkoi kuluttaa 1200 kaloria.

Ravintomenot kuukaudessa nousi 80 000 (nyt 100 000), mutta lopetin menossa ravintoloita, mikä jätti kiinteän osan budjetista.

Joten mitä syöt?

Aamiainen, useimmiten puuroa. Joskus oli useita viljakasvien fritters tai pannukakkuja kurkku täyte. Myös puuroon tarjottiin aina jotain proteiinia, esimerkiksi munien tai raejuuston ruokia. Aina oli tuoretta.

Syö4Health: aamiainen

Toinen aamiainen on aina jälkiruoka. Leipoa voidaan tehdä useita kertoja kuukaudessa ja odotan aina sitä.

Syö4Health: lounas

Lounaalle aina kolme ruokia: salaatti, keitto, toinen ja juoma (mors tai kompote). Kaikista, mitä söin, pidin suurimmaksi osaksi pasta ja risottoa mereneläkkeillä sekä kana ja kalkkuna su-kind – erittäin mehukas ja maukkaita.

Syö4Health: Lounas

Välipalaa varten odotat jotain hedelmistä ja juustosta helppoa, joskus tuoda jogurtin tai jogurtin jälkiruokia.

Syö4Health: iltapäivällä välipala

Päivällinen koostuu yleensä kaloista ja lämpökäsitellyistä vihanneksista. Joskus on lihapullia, jotka on valmistettu vasikanlihasta tai villisikosta.

Toinen illallinen – kefir, käynyt paistettu maito tai jogurtti.

Mitä ei pidä:

 1. Omeletteja tuoreilla vihanneksilla.
 2. En ole koskaan halunnut salaatteja selleriä.
 3. Lasagna on lihaa tai kalaa. Ne, jotka söivät laillista lasagne bolognesta Italiassa, tämä ruokavalio vaihtoehto ei todellakaan ole kovin ihastunut.
 4. Jotkut jogurtin jälkiruoat ovat hyvin tylsiä, ja haluat jotain muuta.

Vaihtelemisen jälkeen 1200 kcal: n tilaan päivässä, en huomannut mitään erityisiä muutoksia ja tuloksia, vaikka olen rehellisesti söin vain Porcen. Sitten allekirjoitin ruokavaliota tämän palvelun kanssa. Hän muuten kiitti minua sujuvaan siirtymiseen pienemmälle kaloreille. Koska tämä lähestymistapa, ruumiini ei tunne stressiä vähentää kaloreita, ja siksi ei vastustanut prosessi laihdutus.

Vastaanotossa ruokavalioon olen oppinut tai havainnut monia muita mielenkiintoisia ja ei ilmeisiä hetkiä:

 1. Aterioiden välillä tulisi olla 2,5-3 tuntia. Ja tein ison tauon (5 tuntia) lounaan ja päivällisen välillä, koska en voinut syödä illallista aikaisemmin töiden vuoksi.
 2. Lautasen järjestys on tärkeä. Päivän alussa voisin syödä herkullisinta, esimerkiksi iltapäivän välipalaa tai vaihtaa lounasta ja illallista paikoissa ja punnita salaattia, mutta et voi tehdä sitä, vaikka ylläpidettäisitkin 1 200 kcal: n rajan päivässä. Päivittäinen annos on suunniteltu siten, että laihduttaa rasvanpolttamisprosessit kehossa täsmälleen yhdistelmässä, jossa se koostuu.
 3. Jos haluat olla aika ajoin, juoda ensin juomavettä ja jos se ei auta – mene etsimään terveellistä ateriaa.

Konsultointi ravitsemusterapeutin kanssa ja asianmukainen ruokavalio on tuottanut tuloksia: menetin 3 kiloa kahdessa kuukaudessa ja nousin koulun farkkuihin.

Mutta lisäksi, käytän edelleen ratsastusta kolme kertaa viikossa. Tämä ei ole crossfit tai cardio-harjoittelu, joten harkitsemme perinteisesti hevoskilpailua vähän liikuntaa varten, jolla on myös ollut jonkinlainen rooli.

Kuivassa jäännöksessä

Jos haluat terveellisempää tai laihtua asianmukaisella ravitsemuksella, valitse sitten palvelut, joiden valikosta kehittyy ammattimainen ravitsemusterapeutti. Sitten et ole huolissasi proteiinien, rasvojen ja hiilihydraattien kalorisisältöstä ja tasapainosta, ja voit ottaa neuvoja ravitsemusterapeutilta, joka ottaa sinulle optimaalisen ruokavalion.

Kiinnitä huomiota ruoan pakkaukseen ja toimitukseen: jos se tuodaan kesällä pakkaukseen, jotkut ainesosista eivät välttämättä ole hengissä ennen kuin tavata jääkaappiasi. Siksi suosittelen, että valitset palvelut, jotka toimittavat osia jääkaapin pussiin.

Entä voittaja, niin se ei voi olla, koska kaikki riippuu mieltymyksistäsi.