TV antena iz piva

Hi Liffokers! Objavljujemo sljedeću visoku razinu našeg elektronički mini-časopis o korisnim programima, neobičnim konceptima, budućnosti i sadašnjosti. Prije tebe, tu rijetku pouku, započnimo rad s kojim ga ne možete čitati do kraja. Prvo, pripremite dvije kantine piva …

Antena iz limenki piva

Vrlo često postoji situacija u kojoj redovna TV antena ne prihvaća emitirane kanale. To se može dogoditi na pikniku, u kućici, u ruralnom dvorcu. A u gradskom stanu, osobito u starim kućama, recepcija nije uvijek idealna zbog nepodudarnosti opterećenja i zajedničke antene u kući.

U međuvremenu, ni najlijeniji i znam ništa o tehnici osoba može za 10 minuta, doslovno iz smeća, napraviti pravi TV-antenu, od kojih je kvaliteta se može usporediti s industrijskim dizajnom. To se događa da se radi čak i bolje od kupnje – hvata više kanala i donosi bolju kvalitetu slike. To je sve više iznenađuje da je antena se sastoji od samo … praznih pivskih limenki.

Alati i materijali:

• dva prazna limenka za pivo
• traka ili vrpca
• dva samorezna vijka
• Antenski kabel
• utikač
• štap
• odvijač

Korak 1

Banke su vezane za štap sa trakom ili trakom.

Popravljamo banke na štapiću s vrpcom

Korak 2

Vijci su pričvršćeni u limenke, a krajevi kabla se čiste i pričvrste na vijke.

Kraj kabela je pričvršćen na samorezni vijak

Korak 3

Kabel s trakom ili trakom za snagu vezan je za štap.
Antena je spremna!
Možete upotrijebiti drvenu vješalicu umjesto štapića, a onda možete negdje staviti antenu.

Umjesto štapa, možete koristiti vješalicu

Za dobar prijem poželjno je eksperimentalno odabrati udaljenost između banaka, ali u prosjeku je oko 70 mm.
Ako jezici nisu rastrgani od limenki, antenski kabel se može izravno pričvrstiti pomoću vijka i matice s podloškom.

  Kako otvoriti brave: svatko to mora znati

Prilikom instalacije antena na ulici će biti izložen raznim vremenskim uvjetima kao što su kiša, snijeg, vjetar, itd U tom slučaju, osigurati čvrstoću i integritet cijele strukture, obje banke mogu se staviti u veliku plastičnu bocu piva, pre-cut u vratu i koritom. Za kabel u sredini dobivenog cilindra je potrebno da probije rupu, koji se, nakon veze moraju opekline s vrućom vodom. Plastična boca je deformiran i brtvi otvor.

Valja napomenuti da je opseg kreativnosti u području izgradnje amaterskih antena gotovo neograničen. Dokaz o tome su fotografije u nastavku.

Napredna antena s nekoliko dijelova

Ovaj dugogodišnji dizajn napravljen je od limenki iz graška

Nemojte napraviti takvu antenu u jednom danu, to je štetno za jetru! @photo

Možda su banke različitih vrsta piva signal na različite načine. Predlažemo čitateljima da sami saznaju taj problem, nakon što su okusili sadržaj limenki (šala, naravno)! Ugodna kreativnost!
preko

Koji su načini korištenje piva poboljšati signal koji poznajete?

Pročitajte najnovije izdanje mini magazina o 3D skeneru, solarnoj bateriji izrađenom od uklanjanog trave, torbi s zvučnikom za bicikl i pogledom na humor. Pretplatite se na časopis i ne propustite ništa!

P.s. U posljednja fotografija pronašao autora, to je ono što on piše: „Prije nekoliko godina, čekajući utakmicu Liverpool – Arsenal, bio je rastužila činjenica da je vjetar puhao antenu. Ideja radio brzo pomogao limenke piva iz tadašnjeg titularni sponzor mog tima Liverpool tvrtke „Carlsberg”, drži nekog razloga :))) “

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top