Kako otvoriti brave: svatko to mora znati

Ako nikad prije niste pokušali otvoriti bravu, puno ste izgubili. To je vrlo zabavno, osim toga, zaključavanje – mehanički uređaj, tako da možemo uzeti u obzir ove klase kao odmor od našeg elektronskog svijeta. Nakon što ste naučili kako nositi brave, možete izaći iz zaključane kuće ili otvoriti vrata svog stana, ako ste slučajno zaboravili ključeve.

Ako se odlučite posvetiti neko vrijeme za otvaranje brave, najprije biste trebali posjetiti stranicu Locksport International. I to ne samo zato što će dodati društveni element za svoje interese, ali i zato što ćete biti u mogućnosti komunicirati s tim otvrdnu ljubitelje ovom slučaju, razmotriti u detalje sve prakse vskryvaniya dvoraca, kao i alate koji će vas koštati kupiti. Ovdje možete pronaći udžbenik o otvaranju bravica.

Ako ste zaista zainteresirani za otvaranje bravica, nemojte slati ovu stranicu na oznake, nadajući se da će se kasnije vratiti. Ovo je izvrstan vizualni vodič za početnike, također vrlo pristupačan, samo preuzmite PDF i pročitajte. I dok se vodič učitava, možete pogledati videozapis u nastavku. Prvi videozapis prikazuje ono što se događa unutar brave na izlasku.

Otvaranje brave s puškom na ključ

Prije dvije godine, način otvaranja brava s ključem moždani udar obišla internet, ali za profesionalne bravara i provalnici u to nije bilo ništa novo. Ljudi nisu mogli vjerovati da je tako lako otvoriti bravu samo pomoću ključa i odvijačem.

Izradite vlastiti vibracionik

Ako ste ozbiljno zauzeli veliko zanimanje za otvaranje bravica, trebat će vam igračke složenije nego uobičajeni odvijač. Nemojte kupovati set vibrirajućih tipki za $ 100, izradite vlastiti kvačica iz četkice za zube, što će vam koštati samo 10 USD.

  Kako brojati novac ne samo brzo, ali i vrlo impresivan

Otvorite lanac vrata novčanim kolutom

Za ovu metodu nećete morati imati sofisticirane alate. Redovita guma za novac pomoći će vam da otvorite lanac vrata. Naravno.

Iskopajte kombinaciju

Želite li otvoriti kombinaciju zaključavanja, ali ne oštetite ili što je sljedeće? Na donjoj slici možete pogledati dijagram toka koji pokazuje kako odabrati kombinaciju bez oštećenja zaključavanja.

Nema vremena za odabir kombinacije? Otvorite bravu s kanticom piva.

I dok ste gledali te zabavne videozapise, Locksport International vodič za Lockpicking udžbenik mora se već preuzeti. Ova čvrsta rad govori početnicima kako pokupiti brave, rastaviti ih i svladati nove, jer postoji puno materijala o povijesti otvaranja brave i na mehaniku procesa.

Ako ste strastveni o otvaranju brave, a zatim podijeliti svoje omiljene u komentarima resursa, alata i trikova, pomoć početnicima početi učiti ovaj zabavan i rewarding poslovanja.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top