Upišite svoje ime u različite stilove i jezike

Potražite kako napisati svoje ime u različitim stilovima? Evo nekoliko alata koji će vam pomoći da vam olakšaju!

Kako napisati svoje ime u različitim stilovima i jezicima

1. Google preusmjeriti

Indija je zemlja s više jezika, a Googleov online alat pomoći će vam da zapišete svoje ime na gotovo svim jezicima ove zemlje, uključujući hindski, uranjski, tamilski i bengalski.

2. Google Prevoditelj

Ako želite napisati svoje ime na grčkom, japanskom ili kineskom, samo trebate upotrebljavati Google Prevoditelj. Ili naći nekoga tko zna sve te jezike. Slažem se da je prva opcija jednostavnija.

3. Elvish jezik

Ako ste ljubitelj “Gospodara prstenova”, onda je ovo samo za vas. Možete generirati svoje ime na Elven jeziku pomoću Tengwar skripte. Naziv mora biti unesen na engleskom.

4. Braille generator

Zahvaljujući ovoj usluzi možete vidjeti kako je vaše ime napisano na Brailleovom jeziku za osobe s vizualnim problemima.

Kako napisati svoje ime u različitim stilovima i jezicima - 1

5. Hobbit Runes

Ove su rune korištene u prvom stoljeću prije Krista, a kasnije su pretvorene u latinsko pismo. Ovaj alat će vam pomoći napisati svoje ime drevnim rune.

6. Babylon tablete

Pomoću ovog alata napišite svoje ime na prvi poznati pisani jezik koji se pojavio tijekom babilonskog doba. Simboli su napisani na malim glinenim tabletama, a zatim su pečeni u pećnici.

7. Morseov kod

Pomoću ovog alata možete upisati svoje ime Morseovim kodom, koji je skovao u 19. stoljeću AD radi prijenosa podataka putem telegrafa. Najpopularnija riječ koju gotovo svi znaju jest SOS “… – …” tri točkice, crtice, tri točke.

8. Drevni egipatski

Ovaj alat će vam pomoći napisati svoje ime u starom Egiptu. Drevni Egipćani koristili su se za pisanje hijeroglifa – simbola i crteža (sova, krokodila, itd.).

  7 savjeta o tome kako koristiti iPhone 6 Plus jednom rukom

9. FDCA CYULICIC

Sjećate li se što je napisano na oglas za film “Borat”? Da, BORDT. Ova će usluga prevesti sve vaše riječi u ovom stilu – mješavina engleskog i ruskog.

(Via)

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top