Hvordan man lærer at svømme et brystslag

Messing kan betragtes som den mest tilgængelige svømningstilstand. Det er lettere at starte med det, da det giver dig mulighed for at føle dig selvsikker i vandet og samtidig kræver ikke meget energi.

Højdepunkter

Under brystet bliver bevægelser af hænder og fødder udført i vandet uden at løfte i luften. Messing er den mest stille stil med svømning. Med håndbevægelsen er det usandsynligt, at du oplever problemer. Men med fødderne kan være en vanskelig opgave. I dette tilfælde kan du tage en doso og øve dine ben separat.

Med hensyn til den rigtige vejrtrækning, for et dybt ånde (munden) stiger hovedet over vandets overflade, når hænderne går tilbage. Faktisk bidrager hele kroppens bevægelse til dette, så i vandet føles sådan bevægelse meget mere naturligt end ved læsning. Udånding skal ske med næse og mund i vandet.

Hovedregelen – bevægelsen i vandet skal være glat. Indsatsen bør ikke være overdreven, og vejrtrækningen skal forblive dyb og jævn.

Selvfølgelig skal du ikke betragte brystet som noget elementært. Når du vil øge hastigheden mærkbart, har du sandsynligvis brug for en træners råd til fejlkorrektion. Men for det første er du meget i stand til at lære at svømme med følgende videoer.

Video nr. 1: kropsposition

Fra hovedet til foden skal kroppen være på en glat linje. Ansigtet sænkes ned i vandet under udånding. Under inspiration bliver hovedet skubbet ud af vandet i en enkelt bevægelse. Ryggen forbliver lige, men skuldre og nakke bliver ikke overudvidede. Særlig opmærksomhed skal rettes mod mavemusklerne: maven bør trækkes tilbage under sejladsen.

Video № 2: fødder

Det er den rigtige afstødning med fødderne, som gør det største bidrag til hastigheden. Træk hælene så tæt som muligt på skinkerne og derefter for at få et stærkt tryk. Når skindene bevæger sig mod midten, bevæger fødderne sig også mod hinanden.

Video nr. 3: Hænder

Hænder bør rake så meget vand som muligt, idet kroppen styres fremad og opad fra vandet til inspiration.

Video # 4: Åndedræt

Korrekt vejrtrækning giver dig mulighed for at fodre musklerne med ilt, hvilket er nødvendigt for stærke, effektive bevægelser. Stram ikke dine skuldre under inspiration. En mild udånding under bevægelsen af ​​hænderens ryg hjælper med at løfte hovedet ud af vandet til inspiration.

Forhåbentlig, nu ved du, hvordan du lærer at svømme. 🙂