AliExpress: staklenke, boce i mjehurići za spremanje svega na svijetu

Staklene posude

U tim bankama možete pohraniti žitarice, sušeno voće, slatkiše, orasi, kavu, tjesteninu i sve što se ne boji sunčeve svjetlosti. Izgledaju vrlo jednostavne i elegantne te osvježavaju svaku kuhinju.

Metalne posude

Metalne posude imaju dva neosporna plusa: oni štite proizvode od sunčeve svjetlosti, a boje su tako raznovrsne da ćete sigurno pronaći nešto što vam se sviđa.

Boce za ulje, ocat i umak od soje

Čak i suncokretovo ulje izgledat će izvrsno u elegantnoj bocu stakla ili keramičkom vrču. Čak iu takvim bocama često stvaraju uske metalne cijevi, zahvaljujući kojima je prikladno sipati salatu ili posudu s malo ulja.

Jars za začine

Nepotrebno je reći, da kuhinja zauzima sasvim drugačiji oblik, ako se raspršivanje spremišta sa začinima zamjenjuje sladim posudama?

Stakleni mjehurići

Čini se da ti mjehurići mogu biti korisni samo alkemičaru koji u njih pohranjuje kapljama dragocjenih supstanci. No, u stvari, možete ih naći u gotovo svim domovima. U staklenke s pipetima možete sipati domaći tonik ili serum ili sipati šminku iz velikih i nepristupačnih limenki, a u mjehurićima s čepovima prikladno je pohraniti kuglice ili rhinestone.

Mali plastični posude

Prije svega dolazi misao da su ta djeca vrlo povoljna za putovanja. U njima, sve potrebne krema će se uklopiti u malu kozmetičku torbu. No, za širenje kreme na malim posudama moguće je i iz higijenskih razloga. Krem u malom staklenku dovoljno je nekoliko dana, a svaki dan nećete se penjati u veliku staklenku prstima, donoseći bakterije.

Čak i zanimljiviji gizmos se mogu naći na našim telegramskim kanalima s dnevnim ažuriranjima: “Nalazi AliExpress”, “Pieces for 300” i “Sve za muzhik”. Pretplatite se!

  Kako zaštititi bankovnu karticu od prevara

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top