Kako zaraditi novac na kreditnoj kartici

Kako ne dopustiti banci da zaradi novac na Vašu kreditnu karticu

Banke zarađuju svojim klijentima, stvaraju kreditne kartice, prosječno pet puta. Prvi put – kada izdaju karticu i poduzimaju za održavanje od 1 do 3 tisuće rubalja godišnje. Drugi put – kada klijent povuče gotovinu s kreditne kartice preko bankomata, naplaćuje se proviziju od 300-500 rubalja. Treći je kada dužnik dugo koristi novac i plaća kamate na zajam. Četvrta je mjesečna uplata SMS obavijesti o kretanju sredstava na računu. I peti put – ako vlasnik kartice propusti obvezno mjesečno plaćanje i novčane kazne se naplaćuju za to.

Istodobno, klijent banke ima dvije rupe i jedan veliki bonus:

1. Besplatno korištenje kredita banke tijekom razdoblja počeka (u prosjeku 55 dana).
2. Smanjite troškove usluga: na primjer, pronađite karticu s malom naknadom održavanja (u nekim slučajevima to se događa besplatno), kao i onemogućuje obavješćivanje putem SMS-a.

Bonus – koristite kreditnu karticu s gotovinskim plaćanjem ili obvezom za program lojalnosti.

Novac banke može se koristiti besplatno tijekom razdoblja odgode, ako ne propustite mjesečnu uplatu (5-10% iznosa duga).

Shema generacije dohotka

Kreditna kartica je alat za dnevnu potrošnju. Na primjer, za kupnju hrane, odjeće, opreme, goriva za automobile, raznih karata i drugih stvari koje možete platiti karticom.

Da biste primali prihod, morat ćete dodatno izdati debitnu karticu s mogućnošću obračuna kamate na saldo ili depozita uz mogućnost nadopunjavanja ili djelomičnog povlačenja sredstava bez gubitka kamate. Prinos dobre debitne kartice iznosi 8-10% godišnje. Zaraditi na depozite može biti 10-12,75% godišnje.

Nikada nemojte odnijeti novac od kreditnih kartica – za to se poduzima velika provizija.

Svaki put kada dobijete plaću, trebate ostaviti 3-5 tisuća rubalja, što je potrebno za tekuću potrošnju u onim mjestima gdje ne prihvaćate kartice. Preostali dio treba staviti na račun debitne kartice ili na polog. Tekuća isplata treba izvršiti kreditnom karticom. Potkraj mjeseca, kredit na kartici otplaćuje se sljedećom plaćom, s kartice na kojoj je novac donio prihod ili s računa depozita. Ako je sve ispravno, onda za ovu godinu, prema ovoj shemi, možete zaraditi od 1.326 do 20.928 rubalja.

Kartica nije jednostavna, već zlato

Sada razmotrite mogućnosti kada je prihod dodan kreditnom karticom. Kupcima se nude kartice s povratom novca za kupnju (1-2% svih uplata i 5-10% za određene kategorije) i kreditne kartice s bodovima koji se mogu potrošiti na zrakoplovne i željezničke karte, kao i na kupnje u određenim trgovinama ,

  TOP-20 inozemnih online trgovina odjećom

Pretpostavimo da je izdana kartica s povratom od 1% dnevnih kupnji, za koje se troši 50% plaće. Zatim, čak i uz plaću od 15.000 rubalja za povratak na godinu, dobit će se 900 rubalja. Ako zaradite 100,000 rubalja mjesečno, tada će dodatni prihod dosegnuti 6,000 rubalja.

Tako će ukupni dohodak od korištenja dvije kartice ili depozita iznositi od 2 136 do 32 928 rubalja godišnje. To je bez uzimanja u obzir akumulirane milje za kupnju zrakoplovnih karata ili dodatnih bodova koji se mogu potrošiti u određenim trgovinama.

tablica kreditne kartice

Savjet

1. Pronađite kartice s besplatnom uslugom, naplaćujući povrat novca, milja i ostale bonuse pomoću kalkulatora kreditnih i debitnih kartica. Odabir profitabilnog pologa je jednostavno uz pomoć kalkulatora.

2. Umjesto SMS obavještavanja, koristite Internet bankarstvo ili mobilnu banku za kontrolu računa.

3. Nikad ne uklanjajte gotovinu s kreditne kartice – za to je naplaćena velika provizija.

4. Što je kartica veća, to je veći prinos, povratni povrat ili kamata na saldo. Odnosi svoje prednosti na cijenu usluge. Potražite takve mogućnosti, kada za usluge banke morate platiti minimalni iznos.

5. Otvorite novčani depozit s visokom kamatnom stopom, tako da sredstva koja nisu korištena za mjesec dana mogu biti prebačena na depozit s najvišim prinosom. Ne stavljajte više od 1,4 milijuna rubalja u jednu banku – taj iznos štiti sustav osiguranja depozita.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top