Jednoduchý způsob, jak se na Facebooku stát zcela neviditelným

Někdy se zdá, že je velmi obtížné skrýt se před všudypřítomným okem Facebooku. Existuje však způsob, jak to udělat.

Když tento proces dokončíte, nikdo jiný, než můžete sledovat vaši aktivitu na Facebooku, sledujte své fotky, kromě toho, že vaši přátelé budou moci zobrazit váš hlavní profil.

Poznámka: nemusíte měnit všechna nastavení Facebooku, která bude projednána dále. Můžete změnit pouze to, co si myslíte, že je nutné.

1. Klepněte na ikonu zámku v pravém horním rohu profilu a poté klikněte na tlačítko “Zobrazit další nastavení”.

Facebook

2. Přesunuli jste se do sekce “Nastavení a nástroje ochrany osobních údajů”. Nyní v položce “Kdo vidí vaše publikace v budoucnu?” Musíte změnit nastavení na “Pouze já.”

Facebook

3. Poté můžete omezit přístup k minulým záznamům. Klikněte na “Omezit přístup k předchozím publikacím” a poté akci potvrďte kliknutím na tlačítko “Použití těchto omezení na předchozí publikace”. Vaše záznamy z minulosti budou k dispozici pouze přátelům a ostatní uživatelé, včetně přátel přátel, nebudou moci vidět.

Facebook

Facebook

4. V části “Kdo vám může poslat žádost o přidání k přátelům?” Nahraďte “Vše” na “Přátelé přátel”. Takže můžete výrazně snížit náhodné žádosti o přidání k přátelům, které pravidelně přijímáte.

Facebook

5. V položce “Které publikace chci filtrovat v doručené poště”? Změňte hlavní filtr na rozšířené filtrování.

facebook

6. Pokud nechcete, aby všichni uživatelé, aby bylo možné najít na e-mailovou adresu, pod „Kdo může najít ty pomocí zadanou e-mailovou adresu. mail? “, změňte” Vše “na” Přátelé “.

facebook

7. Stejný režim platí pro položku “Kdo vás může najít s poskytnutým telefonním číslem?”.

facebook

8. Pokud nechcete, aby vás jiní vyhledávali pomocí vyhledávačů, ujistěte se, že vedle značky “Povolit vyhledávačům odkaz na vaši kroniku” nezadáte zaškrtnutí.

Facebook

9. Poté klikněte na položku menu „Chronicle a štítky“ před všechny položky, vyberte možnost „Pouze já“, a v posledním odstavci: „Kdo vidí doporučení tagů při načítání obrázků s obrázky lidí, jako jste vy?“, Vyberte „nikdo.“

Facebook

10. být také nezapomeňte uvést možnosti, jako například „odeslat na etiketu, spřátelit, než budou zveřejněny v kronice“ a „Odeslat značky, které ostatní uživatelé dělají ve svých publikacích, než se objeví na Facebooku“.

facebook

11. Pokud nechcete, aby vaše publikace byly k dispozici někomu jinému než vašim přátelům, přejděte na položku nabídky Odběratelé a změňte možnost “Všechny” na možnost “Přátelé” vedle položky “Můžete se přihlásit k odběru mých aktualizací”.

facebook

12. Poté přejděte na položku nabídky “Reklama” a klikněte na tlačítko “Upravit” vedle “Stránky třetích stran” a vyberte možnost “Žádná”. Udělej to samé s položkou “Reklama a přátelé”, která je níže.

facebook

13. Nakonec přejděte na položku nabídky “Aplikace”. Vyberte možnost “Starší verze Facebooku pro mobilní zařízení” → “Pouze já.” Takže vaše předchozí publikace, které byly vytvořeny pomocí starých mobilních aplikací Facebook, které nemají funkci výběru publika, se stanou nedostupnými pro ostatní uživatele.

facebook

Loading...