5 legjobb akkumulátor tok iPhone 6 és iPhone 6-hoz

Önálló időprogramok – ez a modern világ valódi problémája. Ha nem akarja, hogy az aljzatától függ, és külső akkumulátort hordoz magával, kiváló megoldást kínál – az akkumulátor fedelét. Az iPhone 6 és 6-os takarókhoz hasonló választékot kínálunk Önnek.


Tegyük fel, hogy Beetle az iBlason-ból

iblason-akkumulátor-case-iphone-6s_0

Az akkumulátor kapacitása 3 200 mAh
szín fekete, narancs és kék betétek
ár 49,99 dollár

Minőségi fedél MFi minősítéssel és elegendő kapacitással a legigényesebb felhasználók számára is. A kétrétegű bevonatnak köszönhetően a Beetle megbízhatóan védi az okostelefont a mechanikai hatásoktól. Az eset büszkélkedhet cserélhető lökhárítókkal, speciális betétekkel, amelyek javítják a markolatot. Ezenkívül egy rögzítőelem is egy övre viselhető. A beépített 3 200 mAh-os akkumulátort a mikro-USB porton keresztül töltik fel.

Vásárlás az Amazon-on


Elite 6 PRO a PhoneSuit-tól

phonesuit-case-iphone-6s

Az akkumulátor kapacitása 3 000 mAh
szín fekete, piros, kék
ár 97 dollár

Az Elite 6 PRO meglepően vékony az akkumulátortartóhoz. Testének megerősített szerkezete polikarbonát és kompozit anyagok. Az eset hátoldalán egy LED jelző mutatja a fennmaradó töltet szintjét. Legalább két teljes díjat számíthat biztonságosan.

Vásárlás az Amazon-on


Atomic S a Trianium-tól

trianium-akkumulátor-case-iphone-6s

Az akkumulátor kapacitása 3 100 mAh
szín kék, narancssárga, szürke, fekete
ár  $ 35.99

Egy másik, jó kapacitású, de demokratikus árú akkreditált ügy. Az Atomic S mini- mális kialakítással rendelkezik, csak a munkája. A LED töltésjelzője, amely a bekapcsológomb megnyomásával bekapcsol. A házhoz egy kis mini jack csatlakozó tartozik a fejhallgatók csatlakoztatásához. Az Atomic S-t mikro USB-n keresztül töltik fel, és támogatja a végponttól végpontig történő szinkronizálást – nem szükséges iPhone-t venni az esetről.

Vásárlás az Amazon-on


Volt Pack Spigen

spigen voltos-pack-iphone-6s

Az akkumulátor kapacitása 3 100 mAh
szín fekete
ár $ 35.99

A népszerű tartozékgyártók sorában a Spigen akkumulátorcsomagolással is rendelkezik. A Volt Pack 150% -kal növelheti az iPhone 6s akkumulátorának élettartamát. A robusztus polikarbonát burkolat biztonságosan megvédi okostelefonját szinte minden sérülésektől, és különböző színű levehető lökhárítókkal rendelkezik. A burkolat kialakítása hozzáférést biztosít az eszköz összes portjához, a töltésjelző is ott van. A Volt Pack csomag része a töltőkábel és a fejhallgató hosszabbítókábele.

Vásárlás az Amazon-on


Ultra Slim kiterjesztette az Anker

Anker-iphone-6s-akkumulátor-ügyben

Az akkumulátor kapacitása 2 850 mAh
szín fekete
ár 39,99 $

Az Anker esetében a versenytársaihoz képest valamivel kisebb kapacitással rendelkezik, de az Apple is tanúsítja, és támogatja az end-to-end szinkronizálást a számítógéppel anélkül, hogy smarttelefont kellene kapnia. A szűk, lekerekített sarkokkal rendelkező kialakítás nemcsak jól néz ki, hanem jó tapadást biztosít a matt felület miatt. A töltőkábel, a fejhallgató hosszabbítója és a töltésjelző szintén működik.

Vásárlás az Amazon-on

Loading...