TV-antenna a sördobozokból

Hi Liffokers! Kiadjuk a következő magas szintjét elektronikus mini-magazin hasznos szerkentyűkről, szokatlan fogalmakról, a jövőről és a jelenről. Mielőtt ezt a ritka utasítást elkezdené a munkával, amellyel nem tudja végig leolvasni. Először készítsen két doboz sört …

Antenna a sörösdobozokból

Nagyon gyakran előfordul, hogy a rendszeres TV-antenna nem fogadja el a műsorokat. Ez történhet egy pikniken, a házban, egy vidéki kastélyban. És egy városi lakásban, különösen a régi házaknál, a recepció nem mindig ideális, mert a terhelés eltérése és a közös antenna a házban.

Közben még a leglustább és semmit sem tud a technika egy személy 10 percig, a szó szoros értelmében a szemetet, hogy egy igazi TV-antenna, amelynek minősége összemérhető az ipari minták. Előfordul, hogy még jobban működik, mint a vásárlás – több csatorna fogása és jobb képminőséget nyújt. Még inkább meglepő, hogy az antenna csak üres sörösdobozból áll.

Eszközök és anyagok:

• két üres sörösdoboz
• szalag vagy szalag
• két önmetsző csavar
• Antenna kábel
• dugó
• bot
• csavarhúzó

1. lépés

A bankok ragasztóval vagy szalaggal vannak összekötve.

Bankokat rögzítünk egy botot szalaggal

2. lépés

Csavarokat csavaroznak a dobozokba, és a kábelek végeit megtisztítják és csavarozzák a csavarokhoz.

A kábel végét csavarták az önmetsző csavarra

3. lépés

A kábel szalaggal vagy szalaggal az erőhöz egy bothoz van kötve.
Az antenna készen áll!
A bot helyett fadarabot használhatsz, majd valahol lefagyhatod az antennát.

A bot helyett egy akasztót használhat

A jó vétel érdekében kívánatos, hogy kísérletileg kiválassza a bankok közötti távolságot, de átlagosan körülbelül 70 mm.
Ha a nyelveket nem törlik ki a dobozból, akkor az antennakábel közvetlenül egy csavarhoz és egy anyacsavarhoz csatlakoztatható.

Amikor az antennát az utcára telepíti, különböző légköri tényezők, például eső, hó, szél stb. Ebben az esetben a kellő merevséget és integritását az egész szerkezet, mind a bankok lehet helyezni egy nagy műanyag üveg sör, előre vágott a nyakában és bedplate. A kapott henger közepén lévő kábellel meg kell áttörni a lyukat, amely a csatlakozást követően forró vízzel kell felmelegíteni. A palack műanyaga deformálódik és tömíti a lyukat.

  Mi a lassulás: tabletta / okostelefon vagy Android, és hogyan kell kezelni?

Meg kell jegyezni, hogy az amatőr antennák építésének lehetősége szinte korlátlan. Ennek bizonyítéka az alábbi fotók.

Fejlett antenna több részből

Ez a régóta ismert dizájn almaborsból készült kannákból készült

Ne csináljon ilyen antennát egy nap alatt, ez káros a májra! @photo

Talán a különböző típusú sörök bankjai különböző módon veszik fel a jelet. Javasoljuk az olvasóknak, hogy kiderítsék ezt a problémát önmagukban, miután megízlelték a doboz tartalmát (persze egy vicc)! Kellemes kreativitás!
keresztül

Milyen utak sör használata javítani tudja a jelet?

Olvassa el egy mini-magazin legújabb számát egy 3D-s szkennerről, egy napraforgóból készült napelemről, egy zsákról, egy kerekes hangszóróval és humoros megjelenéssel. Feliratkozás a magazinra, és ne hagyj ki semmit!

Ui Az utolsó fotó a szerző, ez azt írja: „Néhány évvel ezelőtt, a várakozás a mérkőzés Liverpool – Arsenal, volt szomorú a tény, hogy a szél az antennát. Az ötlet gyorsan dolgozott segített doboz sört az akkori névadó szponzor a csapatom Liverpool cég „Carlsberg” tartott valamilyen okból :))) “

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤