Sådan deaktiveres automatisk forny abonnement til Apple Music

Apple var meget generøs og forsynede alle med et tre måneders gratis prøveabonnement til Apple Music. De fløj som en dag, og nu er det tid til at bestemme. Hvis du af en eller anden grund ikke vil bruge tjenesten længere, skal du deaktivere (eller sørg for, at du allerede har deaktiveret) den automatiske fornyelse af det betalte abonnement.

Du kan gøre dette enten fra en computer eller direkte fra en iOS-enhed. Vi vil vise begge veje.

Deaktiver automatisk abonnement fra en Mac eller pc

Skærmbillede af 2015-09-28 kl. 12.27.10

  1. Start iTunes, og åbn kontoens menu. Her har vi brug for det nyeste element – “Kontooplysninger”.Skærmbillede af 2015-09-28 kl 12.27.30
  2. iTunes vil bede dig om at indtaste et kodeord fra vores Apple ID.Skærmbillede 2015-09-28 kl. 12.30.15
  3. I den menu, der åbnes, er vi interesserede i afsnittet “Indstillinger”, som er placeret helt nederst. Modsat linjen “Abonnementer” er der en knap “Administrer”, klik på den.Skærmbillede af 2015-09-28 kl. 12.30.48
  4. Her ser vi gyldighedsperioden for dit abonnement, dets type (individuel eller familie), og alternativet automatisk fornyelse, som du skal deaktivere.

Hvis dette ikke sker (som i mit screenshot), har du allerede deaktiveret automatisk fornyelse. Du behøver ikke bekymre dig.

Deaktiver automatisk forny abonnement fra iPhone eller iPad

Med en iOS-enhed er det endnu nemmere at kontrollere og deaktivere automatisk fornyelse.

amsubdisable-0001

  1. I “Musik” -programmet skal du åbne menuen “Konto” og klikke på “Se Apple ID”.amsubdisable-002
  2. Nederst er der en afsnittet “Abonnementer” med en enkelt “Administrer” -knap. Vi trykker på den. Hvis abonnementet er aktivt, vil der være et afkrydsningsfelt foran det, og under det bliver den automatisk fornyede switch. Deaktiver den.

Igen, hvis der ikke er en sådan skiftekontakt, har du allerede afmeldt og slukket for automatisk fornyelse. Okay, dine penge vil være sikre.

  12 mest almindelige problemer med Excel og hvordan man løser dem

Fortæl os i kommentarerne, hvorfor nægter du Apple Music? Tjenesten er faktisk meget god, og hvis du har noget galt med det, kan du først prøve at løse problemerne.