Procrastination: 7 enkle tips

Hvor ofte har du inden levering af et vigtigt projekt, eksamen, tale med forældre eller tur til tandlægen (når en tand gør ondt allerede) finde en lang række andre, mere simple lektioner, absolut ikke er relateret til hovedsagen? Og alle har en liste over sådanne tilfælde, og situationen er meget individuel og kan indeholde en hel del ting. Og selvom du kun har ét emne på denne liste, forhindrer det dig stadig i at leve normalt. Hvad skal jeg gøre? Bekæmp dette ubehagelige fænomen.

tøven

Lad os starte med selve definitionen af ​​”tøven” – et begreb i psykologi, der angiver den permanente udskydelse til senere ubehagelige tanker og gerninger.

Som jeg sagde, er listen over sådanne tilfælde og tanker individuel og kan være ganske imponerende. Der er flere tips, der hjælper med at bekæmpe udsættelse og ikke kræver komplicerede handlinger. Det vigtigste er ikke at udsætte arbejdet for dig selv “til senere”.

1. Gør en ubehagelig ting til dig om morgenen. Selvfølgelig ikke umiddelbart efter opvågnen. Og når det er tid til at handle, lad det første emne i din “ToDoList” være mindst en lille ubehagelig forretning for dig. For eksempel ring til en blikkenslager eller ring til en ikke meget behagelig kunde. Det er som at hoppe ud af tårnet straks uden at tænke. Eller gå op hundrede gange til kanten, skøn højden, gå afsted, samles med ånden og … igen stop før springet. Og så videre, indtil du er skubbet af en person, der allerede har mistet tålmodigheden til at stå i kø for et spring. En god regel er først og fremmest en lille ubehagelig forretning, og din liste er allerede et punkt kortere.

  Hvordan laver man et køligt billede af et barn til sociale netværk

2. Hvis det er svært for dig at gøre noget arbejde flere gange om ugen, skal du gøre det hver dag. Men underligt kan det lyde, denne regel virker. For eksempel skal du skrive artikler på bloggen eller udfylde kortene til programmet. Selvfølgelig kan du sætte dig ned og skrive det krævede beløb om et par dage. Men for det første, at det ikke altid har ved hånden det nødvendige materiale, og for det andet, at den anden gang sætte sig ned og tvinge mig selv til at skrive i et par dage vil være meget vanskeligt (i betragtning af, at du ikke kan lide det, men har du stadig brug for). Hvis du begynder at arbejde på dette hver dag lidt, så gradvist tegnet. Og at sætte sig ned for dette arbejde vil ikke være så svært. Gradvis vil det gå ind i din vane, og senere kan du endda lide det.

3. Find et firma for dine “ubehagelige gerninger”. Undersøgelser viser, at mange ting vi gør meget mere villigt for et firma med nogen end alene.

4. Gør forberedelse til arbejde dit nødvendige værktøj. Det vil sige, at samlingen af ​​de nødvendige værktøjer giver dig mulighed for at forberede mentalt til en ubehagelig opgave. For eksempel ved at udskrive et brev eller indsamle de nødvendige oplysninger, før du taler med klienten. Du behøver ikke at gøre det i dag, du kan udsætte det. Men det er helt muligt, at du simpelthen forbereder på forhånd, beslutter du at afslutte denne sag så hurtigt som muligt og gøre det hele samme dag.

  Køb ikke en mountainbike for at køre rundt i byen!

5. Vedligehold listen. Dette råd kan findes ganske ofte i kampen mod ikke-udførelse af sager (simpelthen tale, den allestedsnærværende dovenskab). Og det virker. Normalt lister gøre op for at gøre noget langsigtet, men med en dags arbejde også. Bare skriv på papir, at i slutningen af ​​i dag skal jeg gøre dette og det.

6. Først – den mest ubehagelige (damer og børn – fremad). Sørg for, at du først udfører en af ​​de vigtigste ubehagelige ting, og ikke ved at lave “små problemer” med at forsøge at forsinke de mest ubehagelige præstationer (og det sker).

7. Lær at nyde færdiggørelsen af ​​ubehagelige ting for dig. De tvang sig til at gøre, hvad der var blevet udskudt i en måned – glæd dig! I hvert fald for det faktum, at du er sådan en god fyr og endelig fundet styrken i dig selv for at afslutte en meget ubehagelig forretning. Selvom du var lidt syg på tidspunktet for henrettelsen og i slutningen var der en ubehagelig rest. Det gjorde du. Du er MO-LO-DEC!

Og nu vil jeg gerne spørge, hvad begynder du at gøre for at undgå at gøre en ubehagelig virksomhed? Personligt er jeg begynde at gå gennem punkterne, eller søge efter at jeg er nødt til at gøre dette, “der synes at være-nødvendigt”, ofte ikke er forbundet med “min drage”.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top