Hvordan man vælger vintersko

Jeg forsøgte at prøve at bære sneakers om vinteren i instituttets andet år. Disse var almindelige sneakers lavet af tætte tekstiler. Isoleringens rolle skabte uldsokker, nogle gange dobbelt. Og jeg flyttede meget hurtigt, for jeg havde sandsynligvis ikke tid til at fryse.

Generelt følte jeg mig fint, i modsætning til mine sneakers, som i midten af ​​vinteren sprakkede lige over sålen. Efter at have slået en stikkende tåre af, tog jeg mig af med, at sneakers og vinter er uforenelige.

Men det var for længe siden, og nu er det muligt at køre med glæde hele vinteren i lyse, komfortable og varme sneakers. Det vigtigste – når du køber nøje overveje, hvad de er lavet af.

Læder og ruskind med vandafvisende behandling

Hvis skoene ikke bliver våde fra sneen, bliver det vådt i regnen og i vandpytter. Vinteren i byen ser ikke ud som den, når du sikkert kan gå i filtstøvler og derefter ryste sneen foran dem, og alt går fint. Vinter i byen er mudder, vand, reagenser, konstant bevægelse fra vej til rum eller transport og tilbage.

I arsenalen om at passe på deres sko og deres komfort, vil byerne sikkert finde en vandafvisende spray til almindelig skobehandling. Men det er meget bedre, hvis i fremstilling af sneakers imprægneredes med specielle forbindelser.

Køb mænds sneakers adidas Originals
Mænds vinter sneakers adidas Originals

Gore-Tex materiale

Gore-Tex materiale består af en membran, der faktisk hedder Gore-Tex, fastgjort mellem foring og yderlag. Sko fremstillet af sådant materiale er vandtæt, åndbar og giver varmeisolering. Vand og sne trænger ikke ind i skoene, og fugt i form af sved forlader let udenfor gennem porerne i membranen Gore-Tex. Som følge heraf er du tør og varm.

  10 enkle tips til at hjælpe med at rydde op i din garage eller værksted

Det er selvfølgelig vigtigt, at beklædningen og yderlaget af Gore-Tex stof, mellem hvilken membranen er placeret, også laves af kvalitetsmaterialer.

I sneakers med membran Gore-Tex vil du være komfortabel ved en temperatur på -5 ° C. Hvis du for det meste bevæger dig i bil, så kan hele vinteren sandsynligvis nemt holdes i sådanne sneakers. Det vigtige er, at du ikke vil føle dig varm på værelset.

Adidas Originals sneakers
Adidas Originals sneakers

Neopren sok indenfor sneakers

Neopren er en syntetisk mikroporøs gummi. En måde at varme sneakers på er at indsætte en sok i indersiden af ​​en neopren sok. Det er blødt og behageligt at røre ved, strammer fast til benet, holder perfekt varme og lader ikke vand passere.

Neopren er holdbar og modstandsdygtig overfor dannelsen af ​​bakterier og svampe, hvilket er meget vigtigt for sko. Forskellen fra Gore-Tex er, at neopren ikke trækker vejret så godt.

Køb vinter sneakers Asics
Vinter sneakers Asics

Varmt foring

Hvis du vil bære sneakers selv i frode dage, skal du være opmærksom på modellerne med foring. Næste er tre populære varmelegemer, som ofte bruges til fremstilling af vinter sneakers.

1. Kunstig pels

Kvalitet kunstig pels perfekt holder varmen, giver benene vejret, ser smukke ud og bevarer et uberørt udseende i lang tid.

Vinter sneakers Ny Balance
Vinter sneakers Ny Balance

2. Sherpa (Sherpa)

Sherpa er et stof, der simulerer kunstig pels på den ene side og ruskind på den anden side. Det har en opvarmningseffekt og høj varmeisolering.

Hvordan man vælger vintersko
Vinterstøvler Reebok

3. PrimaLoft Silver

PrimaLoft Silver er en kunstig fluff erstatning, der effektivt fjerner fugt og tørrer hurtigt. Det er blødt og hyggeligt, ligesom ægte fluff, og det har meget lidt brug for at give høj kvalitet.

  10 tricks, der forenkler matematiske operationer

Det vil sige, at sko med PrimaLoft Silver er let og ikke ser besværligt ud, hvilket er vigtigt, fordi vi køber sneakers i den kolde årstid, chokerer vi følelsen af ​​vægtløshed og mobilitet.

Winter Sneakers The North Face
Winter Sneakers The North Face

Korrekt ydersål

Som du kan huske, var sulen det svage punkt i mine sneakers. Hun knækkede, ude af stand til at stå frost. Materialet i vinterskoens sko bør indeholde specielle tilsætningsstoffer, der ikke tillader det at hærde i kulden.

Forresten bliver en sådan kold-til-frostsål også meget glat. Og du har en fornemmelse af at du forsøger at gå i træblokke.

Vær opmærksom på lungens lindring: Der skal være så mange nedtryk og støder som muligt. Så vil du glide mindre på isen, og du vil være i stand til at gøre din vej selv på temmelig dyb sne.

Tykkelsen af ​​sålen skal være mindst 1 centimeter, ellers uanset hvor varmt foringen var, vil du stadig fryse.

resultater

  • Vælg sneakers til vinteren fra læder og ruskind med vandafvisende imprægnering eller fra materialer, der har vandtætte egenskaber (for eksempel Gore-Tex).
  • Hvis du kun ønsker at bære sneakers på varme dage, tilbringer det meste af din tid i en bil eller værelse, eller du har brug for sneakers til udendørs sport, kan du vælge modeller uden isolering: fra Gore-Tex materiale eller med neopren tå. De vil sikre tørheden af ​​fødderne og holde varmen.
  • For lange gåture og frostvejr er det bedre at vælge sneakers med en varmelegeme.
  • Vær opmærksom på sålen. Kontroller hos leverandøren eller producenten, for hvilke temperatur- og temperaturforskelle det materiale, den er fremstillet af, beregnes. Vurder beskytteren: om det er tilstrækkeligt fast, så du let kan bevæge dig på is og sne.

  Sådan optages video fra iPhone eller iPad skærmen uden jailbroken

Held og lykke med at vælge sneakers og aktive om vinteren!

Køb vinter sneakers

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top