10 enkle tips til at hjælpe med at rydde op i din garage eller værksted

At sætte tingene i orden i en garage eller et værksted kan kun være et stort problem. Men i virkeligheden bør dette ikke være et problem overhovedet, fordi det er det samme sted som andre steder, du bruger, og hvor du gemmer ting. Svar på de følgende spørgsmål vil hjælpe dig med at rydde op:

  • Hvilke ting bruger du oftest?
  • Er der nogen ting, du ikke bruger, og at du ikke behøver?
  • Kan du gruppere nogle af tingene i kits?
  • Kan du gruppere multifunktionelle ting i en separat container?

Så hele ideen er tydelig. Med detaljerne vil tipsene herunder dog hjælpe.

Panelet

ku-XLarge

Hvis du kan lide at holde dine instrumenter lodret (som i butikker med værktøj), så er alt du behøver, en type-pad. Ud over at en sådan metode er praktisk, er den stadig meget billig at implementere. Derudover er der mange tilføjelser, hvor brugen giver næsten endeløse organisatoriske muligheder.

Spoleholder med ledning

ku-xlarge (1)

Hvis du har en masse spoler med ledning, så kan de være hopløst sammenflettet og desuden spredt. Og beslutningen om deres organisation er meget simpel: en holder til spoler, som kan købes eller hurtigt laves af dig selv (arbejdstid, træplader og træplugger).

tørresnoren

ku-XLarge

For at sikre, at ledningerne med terminalerne ikke forveksles, vil tøjlinjen hjælpe. To store knapper sidder fast i væggen, og vi trækker et reb mellem dem. Udført!

Komponentkasser

ku-xlarge (2)

Ægte venner af elektriske ingeniører, komponentkasser er ideelle til opbevaring af små elektroniske dele.

Organisationen af ​​alt junk

Nogle gange kommer mærkelige eller unødvendige ting ind i garagen, hvilket er en skam at smide ud.

  30 lifjhakov til manicure derhjemme

ku-xlarge (1)

En meget bekvem måde at få et par kasser på for noget affald, for eksempel separat for træ, separat for metal, plastik og elektronik.
Omkring en gang om året skal du gennemgå de akkumulerede og smide noget, som du helt sikkert ikke vil komme til nytte.

Demonter og kast ud

ku-xlarge (2)

Mange af os kan ikke lide at smide forskellige ting. Men du kan ikke smide det væk, men adskille, og kun efterlade det nødvendige! Organiser det, du vil forlade, og kassér affaldet.

Plast mad kasser

ku-xlarge4

De er holdbare, modulære og gratis. Normalt ligger de nær butikker og de kan tages gratis.

Fjern værktøj i slutningen af ​​alt arbejde under en iteration

ku-xlarge (3)

Rådgivning fra dem, der arbejdede på byggepladsen: Fjern ikke værktøjet efter færdiggørelsen af ​​de enkelte værker. Fjern værktøjet i slutningen af ​​alt arbejde i løbet af dagen. Dette skyldes det faktum, at nogle gange kan du have brug for de samme værktøjer. Plus, rengør værktøjer sammen hurtigere end separat.

Opbevaring af forskellige bånd

ku-xlarge (4)

Rådet for filmproduktion. Vi tager reb med sløjfer i enderne, fastgør enderne til carbinet, hæng karbinen på væggen. På et sådant reb er det praktisk at samle alle dine ruller med bånd. Nu er de alle let tilgængelige og vil ikke rulle rundt overalt.

Nem adgang

ku-xlarge (5)

Nu producerer de meget praktiske æsker til værktøjer, hvilket det er synd at ikke bruge. Deres plus er at du tager dem direkte til stedet med værkerne, hurtigt tag de nødvendige værktøjer og hurtigt returnere dem til stedet.

Hvis du har dine hemmeligheder om etablering eller bevarelse af ordre i garagen, skal du dele dem i kommentarerne.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top