30 lifjhakov til manicure derhjemme

1. Tør lakket pænt

manicure
Flickr.com

For at fjerne den røde eller anden lyse lak, ser huden omkring neglene ikke ud som om du dræbte nogen eller var ved at pokke rundt, hvor der før proceduren anvendes en fed fløde på dine hænder.

2. Fjern den resterende lak fra huden

manicure
Flickr.com

Hvis du ikke bruger de tidligere råd og huden omkring neglene er farvet, fjerner pletterne hjælp til scotch. Klæbebåndet samler perfekt rester af lak, især sølv.

3. Slet laket hurtigt

manicure

I manicure afdelinger i kosmetiske butikker sælger forskellige midler til hurtig fjernelse af lak. De repræsenterer bobler med en svamp gennemblødt i rengøringsvæsker. Du behøver ikke at køre på bomulds negle: Bare slip neglen i flasken og vent lidt.

Du kan selv gøre dette. Tag en lille glasburk, læg en svamp i svampen og sug den med en væske for at fjerne lakken. Operationsprincippet er det samme.

4. Fjern lak med gnistre

manicure

Fugtige bomuldspuder med neglelakfjerner, fastgør dem til negle og pakk hver finger med folie. Efter 10 minutter vil lakken let gå væk, på trods af glitteren.

5. hvid dine negle

manicure

Nogle gange absorberer den farvede lak i neglepladen, og efterlader den en grim yellowness. Du kan slippe af med det ved hjælp af hvidt tandpasta. Tag den gamle pensel og rengør neglene med den.

Men at sådanne hændelser ikke sker overhovedet, skal du ikke glemme at påføre grundbeklædningen, før du anvender hovedlaken.

6. Gem det ødelagte negle

Du har brug for en tepose og en klar lak. Påfør den sidstnævnte på den beskadigede søm, og læg derefter en patch op fra teposen på revnen. Igen skal du dække neglen med en farveløs lak.

7. Vi lagrer lakker bekvemt

manicure

Hvis du opbevarer lakker i en uigennemsigtig boks, skal du mærke deres hætter med passende nuancer. Så du behøver ikke at få alle boblerne på jagt efter den rigtige.

8. Vi laver lakker os selv

Hvis du har få lakker eller du ikke kan finde den rigtige nuance i butikken, kan du selv gøre det. Du har brug for en farveløs lak og mineralskygge. De er helt opløselige i lak, mens du kan justere farvemætningen.

  58 måder at bruge kokosolie på

Også i hjemmelavet lak kan du tilføje forskellige gnistre.

9. Åbn flasken med lak uden problemer

manicure

Hvis lakeret er blankt, tyndt snoet og ikke giver plads, vil kontormaskinerne kunne klare problemet. Pak dem på omslaget, du får det rigtige greb og let åbner lakken.

10. Forlæng livet af manicure

manicure

Hvis du vil holde lakken længere, skal du forsegle nålpladen grundigt, inden du påfører og anvender bunden. For at gøre dette skal du tørre dine negle med en bomuldspinne dyppet i hvidvineddike.

11. Vi maler negle korrekt

manicure
Flickr.com

Nøjagtigheden af ​​manicuren afhænger i høj grad af teknikken til at påføre lak. Sådan males dine negle korrekt, læs i denne vejledning.

12. Lav en glat overflade

manicure
Flickr.com

Et tykt lag vil aldrig ligge så glat og pænt som flere tynde lag. Bare vær tålmodig: lad hvert lag tørre ud.

13. Lav en mat finish

manicure
Flickr.com

Mattlaker er meget populære for nylig. Men hvis du ikke har en, skal du bare blande et let, smuldrende pulver med en klar lak. Rør i denne sag som følger, som vist i rådnummer 8.

14. Lav lakken lysere

manicure
Flickr.com

Mange piger ved, at hvis du lægger skygger på bunden, falder de fladt og farven bliver mere rig. Med lakker er det samme.

Hvis den farvede lak på neglene ser falmet ud, skal du bruge en hvid matlak som base. Du får et lyst manicure og undgå multilayer applikation.

15. Påfør glitteren korrekt

Denne video viser, hvordan man anbringer en lak med store glitter, så de passer godt til neglen og ikke svinder.

16. Beskyt huden

manicure

Anvendelse af stempling eller gradient på neglene, du kan drenge huden rundt. Vi skrev allerede, at i dette tilfælde vil en særlig latexlaks spare. Men hvis du ikke har en, brug PVA lim: den danner også en let fjernbar film.

17. Eliminer manglerne af manicure

manicure

At male negle og ikke at jord huden omkring dem, især på højre hånd, er ret svært. Men det er ligegyldigt, om det skete.

  Sådan organiseres noter i en notesbog: Et lille trick fra Japan

Tag en tynd børste, fugt den i væsken for at fjerne lakken og tørre af fejlene. I modsætning til bomuldsspidsen klæber børsten ikke sig på lakken og forlader ikke villi.

18. Tegne mønstre på negle

manicure
Flickr.com

Hvis eyelineren er visnet eller bare ikke passer dig, skal du ikke skynde dig for at smide den væk. Dens fremragende elastiske børste – som regel er der bare sådan – du kan bruge i designet af negle til at tegne fine linjer.

Nogle piger tilpasser til neglelisten selv de sædvanlige papirvarer markører.

19. Opret en animalistisk print på neglene

manicure

Hvis du skærer en viskelæder på en blyant som denne, får du et hjemmelavet frimærke: dunk i sort lak og laver leopardtryk på neglene.

20. Gør emner til neglelak

Tilsæt lakker af forskellige farver skiftevis i vandet. Brug et tandstikker til at skabe et mønster. Fjern den resulterende film og skar spidserne ud for neglernes design.

21. Vi laver skydere til design

Princippet er det samme som i det foregående tilfælde. Kun her er det nødvendigt at lave en film af gennemsigtig lak og allerede på den for at sætte tegninger. For eksempel ved hjælp af prikker.

22. Vi erstatter dotz

manicure

Prikker – en pind med et spids i form af en metalkugle. Ved hjælp af det kan du oprette forskellige tegninger på neglene.

Hvis du ikke har prikker, skal du bruge improviserede værktøjer. For eksempel engelske pins, tandstikkere, tomme kuglepenne og så videre.

23. Gør det franske manicure

Den franske manicure ser feminin ud og passer næsten til enhver lejlighed og sammen. Men for at tegne en linje med et smil til en jakke bliver det slet ikke. Videoen viser flere måder, hvordan man gør det omhyggeligt.

Derudover er det muligt at skelne spidsens spidser ved hjælp af et almindeligt klæbende gummibånd.

manicure

Bare træk det omkring din finger og anbring en hvid lak. Dette er et budget alternativ til specielle vinyl stencils.

  Sådan deaktiveres automatisk forny abonnement til Apple Music

24. Vi dækker jævnens ujævnhed

manicure

Hvis du på trods af alle tricks ikke kan få lige strimler, kan du gå til tricket. Tegn en skinnende lak under den hvide del af linjen. Gnisterne skjuler fejlene, og du får det oprindelige design.

25. Vi laver stencils fra elektrisk tape

Denne ting er uerstattelig i husstanden kan bruges i nyl-art. For eksempel til alle de samme tegninger af en jakke.

Også fra båndet er fremragende stencils, som i modsætning til scotch ikke strammer og ikke rip off den tørrede lak.

Tørre dine negle hurtigt

manicure

Hvis du ikke har et særligt middel til tørring, og du har travlt, sænk fingrene i et par minutter i koldt vand. Så lakken vil forstå meget hurtigere.

27. Vi beskytter den tørrede lak

manicure
photostockman / Depositphotos.com

For at beskytte nymalet negle fra små villi og korn, dryp cuticleolie over dem.

28. Gem manikyr

manicure

Hvis du har smurt den nyligt fremstillede manicure, skal du ikke skynde dig for at vaske. Fugt blot fingeren med vand og gnid forsigtigt skadesområdet. Lakken er ikke frosset endnu og vil let komme tilbage til den ønskede position.

29. Ryst lakken korrekt

manicure

Hvad skal du gøre, før du åbner hætteglasset med en lak? Ryst det godt nok til at gøre det mindre klæbrigt? Fremragende! Bare gør det rigtigt: læg blæren mellem dine hænder og rul det.

Hvis du ryster og drejer lakken, så når den påføres, kan den gå til boblerne.

30. Gem den fortykkede lak

manicure

Favoritlak begyndte at tykke og falder allerede hårdt på neglene? Sæt den på i 10-15 minutter i køleskabet, og skak derefter godt.

Nogle mestre af manicure anbefaler generelt at opbevare lakker på et køligt sted, så du kan bruge dem til det sidste dråbe og ikke smide de tørrede flasker væk.


Hvis du har dine egne manicure problemer, skal du sørge for at dele dem i kommentarerne.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top