Smerter og skønhed: Hvad du behøver at vide, før du laver en tatovering

Tatoveringer er længe ophørt med at være et tilbehør udelukkende til sejlere og fanger. De bæres af helt forskellige mennesker til at udtrykke sig, for at understrege en del af kroppen eller omvendt at skjule arret. Bare for skønhed, trods alt. Men i tillæg til kendte fakta (smerte, vigtigheden af ​​hygiejneforhold, når de anvendes), er tatoveringskunst meget spekulation. Og oplysninger, der ikke er indlysende for de fleste.

Størrelsen betyder noget

En lille tatovering er sjældent god. Hvis det er en tæt tilstoppet sort cirkel med en diameter på 2 centimeter – stadig langt fra det, men jo flere detaljer i figuren (konturer, farveovergange osv.), Jo større skal det være.

Dette er vigtigt ikke kun på grund af æstetik. En tynd kontur (mindre end et par millimeter) bliver værre og vil i sidste ende “flyde”. Hvis tatoveringen er sort, kan det ikke løses.

Tegningens størrelse dikterer på sin side applikationsstedet, og der er stilarter, der med al ønsket ikke gøres fint. Hvis du vil have et realistisk portræt, skal du forberede din skulder, ryg eller et andet stort område.

Masters vælger efter portefølje

Smerter og skønhed: Hvad du behøver at vide, før du laver en tatovering
Ksenia Voskresenskaya

Tatoveringer, som designere eller illustratorer, specialiserer sig næsten altid i en bestemt stil. Det er værd at bruge. Din kendte tatoverings kunstner kan give rabat, men det handler om tegningen for livet. Hvis du har brug for en japansk drage, skal du kigge efter en mester, der arbejder præcist i denne stil og gør det fantastisk.

Det vil gøre ondt, spørgsmålet er hvor meget

Smertegrænsen for alle er forskellig. Der er folk, der hyler fra den første indsprøjtning, og nogle kan ligge under skrivemaskinen i tre timer, skrive SMS og se film fra tabletten uden endog wincing. Begge er undtagelser. Generelt er en tatovering – sygelig, men som regel tolerabel proces.

  12 mest almindelige problemer med Excel og hvordan man løser dem

Styrken af ​​fornemmelser påvirkes af tidspunktet for sessionen (jo længere, jo mere smertefuldt), tilstedeværelsen eller fraværet af anæstesi (anæstetisk creme anvendes), personens individuelle karakteristika og mønsterets placering. Der er steder, hvor det vil være særligt ubehageligt. Og på andre at slå en tatovering er simpelthen meningsløs, og det er ikke engang i smerte. Bare huden der ændres for hurtigt, og billedet vil snart blive til et rod.

Hvad du behøver at vide, før du tatoverer
Yurchenko Yuliay / Shutterstock.com 10 internetbrugere der vil finde en kat

En god tatovering er dyr

Omkostningerne ved tatovering måles som regel i timers arbejde, og prisen “gaffel” er meget bred. Det endelige tal påvirker mesterens erfaring, hans berømmelse og arbejdsbyrde, salonens beliggenhed, billedets størrelse og kompleksitet, omkostningerne ved materialer. Lejlighedsvis kan herrer lave tatoveringer gratis (eller med rabat), hvis de har hænder kløe for at udfylde en bestemt skitse, men de skal søges efter, og det er ret sjældenhed.

I gennemsnit tager godt Moskva-mestere mellem 3.000 og 6.000 rubler i timen.

Dette vil tage tid

Den tid, som mesteren ringer til, er en omtrentlig tidsramme rent arbejde under ideelle omstændigheder. Hvor meget en tatovering vil tage i virkeligheden – ingen vil sige. Måske bliver du nødt til at holde op med at hvile og få styrke til et nyt gennembrud. Måske bliver du syg. Måske har du en hud, hvor det er meget svært at slå (det sker) eller som farven falder (også her).

Her er et omtrentligt (meget omtrentligt) vartegn:

“Sleeve” (dækker fra toppen
punkter af skulderen til håndleddet)
6 sessioner i 4 timer (minimum)
Skulder / skulder 6 timer
underarm 4 timer (anker med en rose)
6 timer (kraniet med ur)

Fyldning af en tatovering er kun halvdelen af ​​arbejdet

Når de siger, at “dette er for livet”, er det ikke kun selve billedet. Tattoo er en del af din krop, ud over hvilken også nødt til at passe på.

  Køb ikke en mountainbike for at køre rundt i byen!

Din største fjende er solen. Tatoveringen skal beskyttes mod det med enten tøj eller solcreme (SPF 50+). Ellers vil tegningen (især farve) hurtigt falme.

Den anden fjende er egen dovenskab. En god mester vil give dig et sæt instruktioner til omsorg for en “ny ting”. Følg dem ubemærket, fordi De første to uger er afgørende. Overvej dette som en postoperativ periode. Vil du sidde på en cykel med en uhelvet fod? Tvivl ikke, en tatovering er et traume. Tusindvis af indsprøjtninger pr. Minut, trænger ind i epidermis og placerer pigmentet i dermis. Når det er besluttet, er det bedre at henvende sig til problemet alvorligt.

Til noten

  • Huden er et levende væv. Det ændrer og strækker sig. Selv med perfekt omhu skal tatoveringen opdateres cirka en gang hver 3.5 år. Det vil koste så meget som at fylde en ny. Og det vil gøre ondt på samme måde.
  • Moles, når man tegner en tatovering, omgåes og gemmes i billedet.
  • Hår på tatoveringsstedet fortsætter med at vokse.
  • Hvis du har et ar eller ar, skal du passere ikke mindre end et år efter skade, før dette sted kan lukkes.
  • Du skal komme til sessionen ædru, fuld og søvnig. På tærsklen til drikke kan det ikke være: det vil være mere smertefuldt, blødningen vil stige, helbredelsesprocessen vil bremse.
  • Let temperatur og svimmelhed efter en tatoveringssession er normal, og det er den eneste bivirkning (bortset fra smerte og hævelse), der er muligt med alle hygiejneforhold og regler for pleje.
  • Mellem sessioner på en zone (for eksempel, hvis du laver en “ærme”), skal du bestå mindst to uger.
  • Du kan skære en tatovering med en laser til 9095%. Det bliver det sygere, længere og dyrere, end selve tatoveringen.

  Flytter fra en gammel Google-konto til en ny

Mini Style Guide

Ornamental-etnisk stil (Oceanien, Borneo, osv.)

Old School
Traditionelle amerikanske tatoveringer med stramme konturer og en begrænset palette af farver (typiske billeder: indiske motiver, pin-ups, ankre, havfruer, roser, ørne).

Neotrad (itional)
Udviklingen af ​​den tidligere stil. Flere gratis billeder, flere farver. Newskool (New School) – en anden mulighed for udviklingen af ​​old school, men han bruger flere referencer til tegneserier og graffiti.

Orientalsk (japansk stil)
Arven af ​​traditionelle yakuza tatoveringer. En særlig tegningstype: Dragen i Neotraditional vil se helt anderledes ud end den japanske drage.

realisme

Papirkurv
Unge, men vinder popularitet stil, skabt af to tyske mestere. Meget dynamisk og “ondt”. Todimensionale billeder er sammenflettet med tredimensionale billeder i en slags collage. Tegningerne har ofte dybe ideologiske eller filosofiske overtoner. Farver: sort, grå, hvid, rød, men der er andre.

Dotvork (Dotwork)
Dette er en teknik, der definerer stil. Dotwork betyder bogstaveligt “spot arbejde”: tatoveringen anvendes til kroppen på et tidspunkt ad gangen. Dotwork-tatoveringer kan ikke forveksles med noget, og tegninger med helt lige linjer i en anden stil gør det simpelthen ikke.

Takket være Master Xenia Resurrection for hendes hjælp til at forberede materialet og til alle kunstnere, der gav billederne. Der er mange andre stilarter og mange nuancer af selve processen. Stil spørgsmål – vi vil forsøge at svare.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top