Køb ikke en mountainbike for at køre rundt i byen!

Årsagerne er enkle: under pres Sælger Læs glemt, tændt ønsket om at købe mere cykel for færre penge, og det er mountain bikes har normalt det bedste forhold “pris – udstyret.”

Vi må opgive denne tilgang og se først ud på vores egne behov, fordi imaginære besparelser kun medfører unødige udgifter til penge og nerver. Se hvad der normalt sker:

  1. Der købes en mountainbike.
  2. I belastningen til den bliver vinger næsten straks pålagt, fordi køberen vil være ren. De kan være billige, og for 3.000 rubler. Hvis vingerne ikke købes på én gang, er der en stor chance for at købe en uhensigtsmæssig model på vej fra arbejde. Igen, unødvendigt affald.
  3. Efter den første pokatushka viser det sig, at for at sidde højt, er roret langt væk, det er umuligt at lægge en fod på jorden og generelt gør det ondt.
  4. Og den stakkels cykels hån og begynder selv. Saddle-sofa er købt; måske er rattet højere; Sædet selvfølgelig synker. At gå er ikke så meget praktisk, for med en sådan landing kan du ikke bøje dit ben. I stedet for et højt ror kan der købes store og store horn på rattet lodret. Dette er grimt og traumatisk: fra dem kan du ikke hurtigt bevæge din hånd til bremsen, og det er bare nemt at poke din mave.
  5. På denne lidelse ophører ikke, fordi sådanne smukke, tykke, tandede dæk med store indskrifter ikke ruller overhovedet. Og i parken og langs asfalten og langs dæmningen. Og ejeren går for at købe sig en rullende gummi, som regel kortere og mere skaldet.

Tilbring på at dreje en mountainbike til en slags ситибайка øge købsprisen med 10-30%. En interessant besparelse er det ikke? Men hvis man ser på ting mere bredt, overveje dine egne behov, kan du virkelig virkelig spare tid og penge. Hvis du vil have en behagelig tur gennem parker, dæmninger og lige rundt i byen, skal du købe en citybike, en cruiser eller en foldende cykel. De er straks skod i “sliki”, næsten alle har fulde vinger, der sparer fra snavs og vand, og nogle er desuden udstyret med kæde og lys. På en gang Fra butikken. Jeg købte den og kørte den.

Har du brug for fart og vindfløjter i dine ører? Til din rådighed er faste gear og singlespidser, hybrider og roadbikes. Vær ikke bange for smalle hjul og stiv gaffel, kan de bryde og bøje kun hvis vedesh væggen med al den dope. Grænser er heller ikke et problem, fordi hastigheden og fortauerne er simpelthen uforenelige. Og der er ingen kanten på vejen.

Det er nødvendigt at bruge mulighederne for det ændrede cykelmarked nu, når der er et valg. Selv 5-10 år siden var der ikke noget valg, de ovennævnte fem punkter er en barsk virkelighed, selvom du bevidst ønsker det til en fornøjelse snarere end en mountainbike.

Citybike sund person
Citybike sund person
Citybike sund kvindelig
Citybike sund kvindelig

Før du går i butikken, hvordan gemmer du din cykel. Hvis hver gang du har brug for at smugle en cykel gennem lejligheden, og derefter tørre gulvet, og derefter en anden, og at sænke den i hænderne på femte sal, køb hellere hurtigt blive til fast ejendom. Lignende problemer løses i øvrigt ved at købe ruller, scooter eller en foldet cykel. Fordi smuldreevne – er ikke kun i stand til at evakuere eller komme til starten af ​​Travel om undergrunden, men også kompakt opbevaring og flytte ud af lejligheden på gaden.

  Nødnummer 112: Hvad skal du vide om ham

Og den sidste. Lejlighedshallen er ikke stedet for en cykel, de stjæler derfra af tusinderne. Gem ikke nogen stejle låse, døre, kameraer, “pålidelige” naboer og så videre. Skulder, sprit, fest, sker under en af ​​dem, vil nogen lade døren stå åben, og cyklen vil vedhæfte benene.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top