Flytter fra en gammel Google-konto til en ny

Nogle gange er der tidspunkter, hvor du virkelig skal skifte til en ny konto. For eksempel var du en ardent beundrer af Star Wars, og din e-mail-adresse så sådan ud – [email protected] Og på denne konto har du alle de vigtige tjenester, nøgleinformation og meget mere. Men nu er du blevet en vigtig forretningsmand eller offentlig person, og bare lidt voksen, og det er på tide at forbinde din konto og dit navn. Det vil sige, flyt fra [email protected] til [email protected] (glem ikke om Google Reader, Google Kalender og Google Docs). Men samtidig gem alle data og adgangskoder eller i det mindste reducere tab. Hvordan gør man det? Vi læser, “vi samler kufferter” og flytter.

gmail, mail, gem data, gem adgangskode
© foto

Skift din gamle Gmail-konto til en ny

Desværre er der i Gmail ingen mulighed for bare at tage og flytte med al din bagage til en ny med et mere sonorøst navn. For at gøre dette skal du arbejde med en mailklient som Outlook for at trække meddelelser mellem konti.

Du skal tillade begge konti i Gmail at få adgang til “desktop” mailklienten via IMAP. I Gmail-indstillinger er der en liste over e-mail-klienter, som understøtter IMAP. For mere produktivt arbejde skal du også indtaste avancerede IMAP-funktioner i Gmail Labs på begge konti (gamle og nye) og angive, at det viser dig alle dine genveje (herunder Sendt mail og All Mail). Du kan gøre dette ved at gå til Indstillinger – Etiketter.

Forbereder Gmail-konto til at flytte
Først og fremmest skal du forstå meddelelser og genveje (husk at Sendte elementer, Indbakke og Markerede er også genveje). En af måderne til at forenkle arbejdet med dem er at skabe en såkaldt multi-label. Hvis du f.eks. Har mange meddelelser, der er markeret som “1” og “2”, kan du oprette en multimærke “1 og 2” og kombinere alle de meddelelser, der indeholder etiketterne “1” og “2”

  Sådan bruger du iCloud Drive

Således vil alle meddelelser i din desktop-klient være på ét sted, og deres flytning til en ny konto vil tage meget mindre tid. Når beskederne allerede er overført til din nye konto, kan du returnere alt tilbage til deres steder og slette den tredje enhedsmærke.

lifhacker, lifehacker.ru, mail, opsæt mail

mail, hvordan du gemmer data og adgangskoder, når du skifter til en anden konto på gmail

gmail mail indstillinger, kontoændring, gem adgangskode, lifehacker, lifehacker.ru

Flytter fra en gammel Gmail-konto til en ny fra din desktop-e-mail-klient
Når din gamle konto er forberedt til flytningen, skal du forberede en ny – skab de samme mapper og genveje, der var til stede i den gamle. Derefter skal du gå til din desktop-klient og begynde at trække meddelelser fra gamle mapper til nye. Gør dette for alle dine mapper / etiketter, herunder Indbakke og Sendt, men ikke ved at røre All Mail endnu. Derefter skal du håndtere beskeder uden genveje, der findes i mappen Alle post.

hvordan man ændrer gmail-konto uden at miste data og adgangskoder

Sørg for, at du flyttede alle markerede e-mails fra den gamle konto til den nye konto, før du fjerner dem fra den gamle, inden du tager beskeder uden etiketter. Dette er nødvendigt for at sikre, at de ikke duplikeres i mappen “All Mail”. Derefter vil alle dine mapper, bortset fra al mail, være tomme. Nu kan du nemt vælge de resterende meddelelser i mappen “All Mail” og trække dem til den samme mappe, men i en ny konto.

Google Kalender

For at overføre din vigtigste Google Kalender skal du gå til Indstillinger og klikke på fanen Kalender. Der er et link Eksporter kalendere ved at klikke på, hvem du gemmer alle dine kalendere i iCalendar-format i en fil i Ziparkivet.

Gå derefter til din nye konto, gå tilbage til Indstillinger – Kalenderindstillinger – Kalendere og opret en ny. Du navngiver det og klikker på linket Importer kalender. Vælg den .ical-fil, der omdirigerer til din hovedkalender og indlæs den ved hjælp af den oprettede nye blanke kalender.

  Hvordan lykkes i Tinder: en guide til mænd

Hvis du har flere kalendere, som du gerne vil overføre, kan du gå en anden vej. Gå tilbage til Indstillinger, klik på fanen Kalender i den første konto, og vælg Del kalender. I linjen skal du indtaste adressen på den anden konto og klikke på knappen Tilføj. Den anden adresse vil blive underrettet om, at du har fået adgang til en sådan kalender. For bekræftelse skal du gå til det link, der er angivet i brevet. Senere åbnes kalenderen i den anden konto automatisk uden et link. Derefter kan du gå til Indstillinger i den anden konto og fjerne adressen på den første konto fra listen over adgang til kalenderen. Således forbliver den anden nye konto den eneste ejer af kalenderen. Lignende handlinger du gør med alle dine kalendere.

Flytter med Google Dokumenter

Overfør dine dokumenter til en almindelig konto er ret simpelt. Du skal vælge de dokumenter, du vil overføre, vælge “Skift ejer” i rullemenuen og indtaste en ny mailadresse.

Hvis du vil overføre dokumenter til mail i et andet domæne, skal du prøve lidt. For at gøre dette skal du vælge de nødvendige dokumenter, alt i samme menu “Yderligere handlinger” vælger “Eksporter”. Du bliver bedt om at vælge det format, hvor dine dokumenter vil blive gemt – MS Office, Open Office eller PDF. Vælg og gem i Ziparkivet. Derefter download de nødvendige dokumenter fra din computer til din nye konto.

Google Reader

Overførsel af dit RSS-abonnement tager heller ikke meget tid. Men det virker kun, hvis din nye konto også er på Gmail. Alt du skal gøre er at gå til din Google Reader – Indstillinger, og klik på Importer / Eksporter. Nedenfor ses linket “Eksporter abonnementer som en OPML-fil”, som downloader til din computer en fil, der indeholder alle dine abonnementer. Klik på dette link, og gå derefter til de samme indstillinger i den anden konto. Kun i det andet tilfælde skal du klikke på knappen “Vælg fil” og vælge filen med dit abonnement. Når filen er downloadet, vises alt dit bånd i Reader i den nye konto. Her vil kun i den nye Google Reader-konto ikke vise de markerede indlæg, læses eller ikke læses, og du bliver nødt til at revidere alle indgange igen og behandle vennelisten.

  30 lifjhakov til manicure derhjemme

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top