Sådan bruger du iCloud Drive

Apple ved ikke, hvordan man opretter onlinetjenester.

Jeg har allerede hørt denne sætning mange gange. Har virksomheden ændret dette med iCloud Drive – en ny skylagring? Måske ja. Tjenesten er ganske interessant, og med rettelsen af ​​flere mangler i fremtiden kan det blive et af de mest populære cloud storage.

iCloud Drive kan bruges på forskellige platforme: Mac, iOS, Windows og endda med en browser. Nedenfor viser vi dig hvordan.

Mac

Skærmbillede af 2014-10-19 kl. 20.42.59

I Mac er alt simpelt. I fanebladet Favoritter i Finder er der fanen iCloud Drive. Hvis det ikke gør det, skal du sørge for at aktivere iCloud Drive i iCloud-indstillingerne. For at uploade en fil til skyen skal du bare flytte den til denne mappe. Indikatoren viser, hvor meget tid der er tilbage til slutningen af ​​downloadet.

iOS

Brug af iCloud Drive på iOS er fyldt med spørgsmål om, hvad der er galt med Apple? Der er ingen separat ansøgning til iOS. Den eneste måde at downloade eller downloade en fil fra iCloud Drive på er at installere et tredjepartsprogram, der understøtter det (Dokumenter eller PDF Expert) og udføre operationen med den ønskede fil. Bortset fra som idiotisk, kan en sådan beslutning ikke kaldes mere.

WIndows

For at kunne bruge iCloud Drive på Windows skal du downloade iCloud installer her.

web

Skærmbillede af 2014-10-19 kl. 20.51.52

iCloud Drive kan også bruges med en browser. Understøttet af Firefox version 22 eller højere, Chrome 28 eller højere og Safari 6 eller højere. Selve skyen er placeret på icloud.com

Som standard gives hver 5 GB ledig plads. Opdateret og forholdsvis billige priser giver dig mulighed for at øge den til 20 GB eller højere. Med argumenter om, hvordan man køber et ekstra sæde i iCloud Drive kan du finde her.

  Det første indtryk, eller Hvad kan man sige om en person om et par sekunder

Har du startet med at bruge iCloud Drive? Og kan du se muligheden for at skifte til den fra populær skylagring? Jeg er endnu ikke.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top