Hvordan lykkes i Tinder: en guide til mænd

Mange af os ved om applikationen Tinder, som gør det muligt at lave nye bekendtskaber.

For nylig blev en e-bog afsat til denne ansøgning offentliggjort. Forfatteren af ​​bogen er kendt som Max. Max hævder, at hans bog er skrevet på grundlag af den “almindeligt anerkendte psykologi af forførelse” (det lyder smukt, uanset hvad det betyder).

Ved første øjekast ser det ud til, at bogen blev skabt specielt til pick-up-kunstnere, der søger at bruge en af ​​datingapplikationerne til at øge deres liste over afdæmpede kvinders hjerter.

Men forfatteren af ​​bogen siger, at dette ikke er tilfældet. Hovedmålet er at redde folks tid og redde brugere fra forlegenhed, som ofte ledsager nye bekendtskaber. Tinder, ifølge Max, er ikke kun en ansøgning om flygtige og meningsløse datoer, men også en fantastisk måde at møde kvinder på, du aldrig ville turde at nærme sig i det virkelige liv.

Her er de grundlæggende tips til mænd, der kan lide at gøre bekendtskab i Tinder.

1. Tinder er ikke bare en ansøgning om afslappet dating

Max siger, at mange beskriver Tinder som en ansøgning om møder for en nat. Men det er forkert: i Tinder sidder ikke udelukkende sexbevidste unge damer. Faktisk er pigerne du møder på Tinder ikke meget forskellige fra de piger, du ville have mødt, for eksempel i en bar.

“Forstå det for at tiltrække opmærksomheden hos en pige, som du virkelig kan lide, i Tinder er meget vanskeligere end hvis du mødte hende, for eksempel ensomt keder sig i en bar.

Forestil dig: Du skal overbevise en pige, som aldrig har set dig personligt, for at tilbringe tid med dig privat. Og ja, glem ikke, at damen foretrækker at møde dig med et møde med en kendt mand eller med de millioner af andre fyre, der også er brugere af Tinder.

Men der er gode nyheder: I henhold til loven om store tal vil du opnå meget mere succes i Tinder end i en bar. Derudover er der forskellige tips, som du kan øge dine chancer for succes. “

2. Vær en ideel elsker

“Jeg vil gerne nævne en fyr med hvem jeg havde chancen for at chatte på nettet. Hans navn er Ryan Gosling. Han blev opdraget på en sådan måde, at han ikke engang kunne tænke på voldelige kvinder på nogen måde, og han forsøgte altid at tage sig af og tage sig af dem på enhver mulig måde.

Mænd som Ryan, som så respekterer kvinder, kan naturligvis være alt for genert og vil aldrig turde henvende sig og kende bekendtskab med en dame på gaden eller begynde at flirte med hende i en bar.

Det er den fyr, som millioner af kvinder drømmer om, men i det virkelige liv er de sjældent opmærksomme på ham. Hvis du bruger den “ideelle elsker” tilgang, kan du glædeligt overraske en kvinde.

Denne tilgang er vellykket, da den gælder for de fleste piger. Glem ikke, at efter netværket møder du pigen i virkeligheden, og så skal Ryan Goslingu blive til James Bond. “

3. Indstil det optimale søgeområde

Skynd dig ikke til straks at søge en ven i tusindvis af kilometer fra dig. Start små og forøg søgeområdet gradvist. Så du vil prioritere og formere dine chancer for succes.

4. Lav et kvalitetsfoto til din profil

Det er det, som Max rådgiver om profilbildet.

Send ikke billeder:

 • Hvis det kun viser dit ansigt.
 • I rammen står du et sted langt væk.
 • Du er ikke i fokus.
 • Du har bygget en meget alvorlig mine.
 • Du er forseglet med en anden person.
 • Billedet ser sløret ud. Selv pigerne har allerede stoppet med at bruge denne kedelige virkning.
 • Mørkede billeder samt billeder, hvor du har briller. Sort-hvide fotografier er ikke velkomne.

I stedet:

 • Tag et billede, som kun vil være dig. Fraværet af fremmede i billedet sikrer, at seeren ikke vil blive distraheret af nogen.
 • Undgå udelukkende portrætbilleder.
 • På billedet skal du se på kameraet.
 • Smil naturligt, men ikke fakket.
 • Det er ikke forbudt at bruge forskellige billedredaktører til at rette op på små fejl i udseende som pimples eller for at korrigere lysstyrken af ​​et billede. Men overdriv det ikke: Du bør selvfølgelig være den bedste version af dig selv, men prøv at sikre dig, at en fremmed, der har set på dit foto i Tinder, senere kunne genkende dig på gaden.
 • Vedhæft en bestemt besked til billedet. Vis at du er en stilfuld person, viser at du rejser meget eller demonstrerer din fremragende fysiske form.

5. Træk i stedet for at klikke på et kryds eller et hjerte

Max anbefaler ikke at klikke på et kryds eller hjerte, men blinker – det tager mindre tid. Max undersøger fordelene og ulemperne ved disse metoder i sin bog. Men på trods af det faktum, at det er foretrukket at anvende svayp, ifølge Max, har denne metode nogle ulemper. Vi bruger mindre tid på at forsøge at studere brugerens foto, og vi kan sætte dem eller ikke lide rent intuitivt uden tøven og savner den person, der fortjener vores opmærksomhed.

6. Gå ikke til Tinder for ofte

“Selvfølgelig kan du se billeder og sætte dine foretrukne til enhver tid på dagen eller natten. Ikke desto mindre er det bedst at gøre dette på fritiden, for eksempel når du venter på noget eller nogen. Eller når du simpelthen ikke kan finde en mere nyttig måde at bruge tid på.

Hvis du kombinerer sammenkomster i Tinder med nogle vigtige ting, så vil du ikke give din aktivitet i ansøgningen den rette opmærksomhed.

På trods af at Tinder ikke tager dig meget tid, lad det ikke forstyrre det daglige liv. Bliv ikke der i timevis, og kom tilbage hver eneste eller to dage.

Sådanne tidsintervaller er også gode, fordi det vil gøre det muligt for applikationen at vælge de mest aktive brugere for dig. Derudover kan nogle mennesker se tiden for dit sidste opkald i Tinder. Og når du bemærker at en person kommer ind i ansøgningen hvert femte minut, er der straks tanker som “Har han intet andet at gøre?”, “Jeg vil altid få min evige online” og så videre.

Giv pigerne tid, ikke bombe dem med lignende, men vent indtil de begynder at lægge hjerter til dig. Så du vil helt sikkert være på en hest. “

7. Vær ikke for kræsen

Lad os være ærlige: i Tinder er piger ikke udelukkende modelleret. Derudover har mænd tendens til at pynte deres udseende og glemme, at de selv er også langt fra det ideelle.

Så vær ikke så kræsen, og hvis alt det samme udseende er så vigtigt for dig, så tag dig en ratingskala fra 1 til 10 og marker kun de damer, der kan sætte den højeste (eller næsten højeste) rating på deres skala.

8. Den bedste tid til at kommunikere i Tinder

I Tinder, ifølge Max, er der en prime tid:

 • Mandag til torsdag fra kl. 19.00 til 23.00;
 • Fredag ​​- Lørdag fra 15:00 til 21:00;
 • Søndag fra kl. 16.00 til 23.00.

Søndag er for eksempel ideel til rekreation og nogle aktiviteter, der ikke bryr dig om Tinder. Det er den perfekte dag at lave aftaler for den kommende uge, for i søndag undgår piger ikke ofte at kommunikere med dig ved hjælp af favoritsætningen “Beklager, jeg har travlt lige nu.”

Hundredvis af piger fra forskellige byer fulgte råd fra en ven og installerede Tinder i weekenden. På søndag har du masser af fritid for at lære bekendtskab med de “nyoprettede” unge damer.

9. Find ud af, hvem den pige du lige har mødt

De oplysninger, der er indeholdt i profilen af ​​Tinder, er klart ikke nok til at gøre et komplet billede af personen og forstå, om det er værd at være opmærksom på. Men der er en simpel løsning: Find den pige, du mødtes gennem ansøgningen på Facebook. Så du kan finde ud af hendes interesser, forstå med, hvad folk hun foretrækker at kommunikere, og se også flere af hendes billeder.

10. Skynd ikke tingene

Max rådgiver: “Skynd dig ikke, kør ikke heste. Du må ikke insistere på at møde umiddelbart efter en fem minutters korrespondance. Ja, det er helt muligt, at den pige, som du har fælles forståelse for (selvom virtuelle er virtuelle), ser dig som en potentiel partner. Men hvis du straks begynder at gøre entydige antydninger og også for nidkært insisterer på at møde, så vil du medføre modvilje og fremmedgørelse hos de fleste piger. “

11. Tilsyneladende er pikante billeder ikke dårlige

Max siger i sin bog, at han altid troede at sende krydrede billeder er mange internetperverts og andre seksuelt engstelige mennesker. Men så nævner han en mand, der var hans følgesvend i et af hans rejser. Denne person sendte jævnligt intime billeder til pigerne i Tinder – tilsyneladende med stor succes.