Hvordan laver man et køligt billede af et barn til sociale netværk

Voksne prale af en stigning, en ny bil, en ferie. Og for barnet er der en skala af resultater. Lærte hvordan man klatre op ad trappen? En strålende karriere. Kan du lægge et puslespil? Akademisk grad. Dette er en lejlighed til at fortælle hele verden, hvad en person allerede har lært. Men hvordan man viser barnet til at forårsage en orkan af lignende?

Skyd så meget som muligt

Børn er konstant i bevægelse. Så tag det, der er ved hånden, det vil sige en smartphone eller tablet, og skyde, skyde, skyde. Begynd at træne, når barnet sover: så det er mere sandsynligt at fange barnet i en position selv i et sekund.

flickr.com
flickr.com

Ingen pose

Ethvert forsøg på at få babyen til at skildre i rammen er dømt til fiasko. Det er bedst at skyde, så barnet ikke mærker, at det fotograferes.

Børn har en fantastisk ejendom, især hos spædbørn. De giver sig helt til processen. For eksempel, når babyen gaber, er også hælene involveret i denne proces. Har ikke brug for nogen særlige holdninger, barnet vil gøre alt selv.

flickr.com
flickr.com

Optagelse i øjenhøjde

Og for at fange alle de interessante øjeblikke, lær at tage billeder på barnets øjeniveau. For at gøre dette skal du sidde ned, knæle ned eller endda ligge på gulvet, men du vil rette på barns øjne.

flickr.com
flickr.com

Slette usammenlignende mislykkede billeder

Af hundredvis af billeder er det værd at forlade to eller tre, men dem der ikke vil have alt, der irriterer brugere og venner. Under forbuddet vil være:

  • De nøgne præster. Dette er for reklamer for bleer, ikke for socialt netværkstape.
  • Ansigter i grød. Et billede af et godt barn, der spiser jordbær med alle sine fingre og smør juice på hans ansigt, er smuk først efter omhyggelig behandling. Eller iscenesættelse. Tag de gastronomiske fornøjelser væk fra rammen.
  • Et rod i rummet. Det er klart, at hvor der er børn, er der ingen steril renhed. Men bag baggrunden se stadig.

  Flytter fra en gammel Google-konto til en ny

Proces fotos

For at lave et billede fra et simpelt billede behøver du ikke at være en mester i photoshop. Nok ansøgning “Baby” i smartphone eller på tabletter. Det giver dig mulighed for at tilføje klistermærker til fotos, lave sjove etiketter og skjule små fotofeil.

Børn flytter hurtigt og aktivt, så ofte i billedet får overskydende plads. Alt du behøver er at trimme det unødvendige, beskære billedet. Anvend filteret, roter billedet – og rummet er klar til at tilføje dekorationer og annoncer.

børn børn

Lav et lille stykke kunst fra fotografering ved hjælp af klistermærker. Generelt er russiske sprogklistermærker til billeder i App Store kun tilgængelige for “Baby” -applikationen.

flickr.com
flickr.com

Der er mange klistermærker. Og til mindeværdige datoer, og for glædelige arrangementer og for et godt humør. Der er endda helt sæt dedikeret til barnets forventning.

småbørn småbørn

Del billeder

Enig, jeg vil allerede dele sådan skønhed. Programmet “Baby” har endda sin konto i Instagram, hvor en samling af de mest succesrige skud, dekoreret med klistermærker, går.

småbørn

Alt, der er forbundet med dit barns vækst og resultater, nu bliver det husket endnu bedre. Applikationen “Kids” er tilgængelig for iOS, og Android har allerede udgivet en testversion, som kan installeres gratis.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top