Skyscanner: как да намерите евтини самолетни билети за няколко минути

Трудно е да не се съглася с факта, че пътуването на дълги разстояния е по-удобно на крилата. Има само един проблем: как да се сведе до минимум цената на полета? С развитието на интернет много се промени, включително търсенето на информация. Сега човекът не трябва да търси нещо сам – за него се извършва от специализирани уеб услуги. Намерихме много удобно обслужване за търсене и резервиране на самолетни билети, наречени “Skyscanner”, които ви предлагат преглед на своите чипове, предимства и недостатъци.

Skyscanner

На пръв поглед интуицията и ненатрапчивостта на интерфейса ни хареса: не ни се иска да регистрираме или да въвеждаме тонове информация. Ние само посочваме отправната точка и местоназначението, а изборът не се ограничава до конкретно летище. Често е по-разумно да зададете по-общ параметър (например вашият град, ако има няколко летища). Благодарение на това можете да намерите по-изгоден вариант на полета. Тук се съгласявате и с предложенията за полети с трансфери, както и с броя на билетите и възрастовата категория.

Skyscanner

Когато се определи маршрутът, е време да се определи датата на пътуването. Много често обстоятелствата се развиват по такъв начин, че даден човек е готов да изчака няколко дни за по-изгодна оферта за цените на билетите. Skyscanner може да търси не само конкретни дати, но и периоди от месец и година.

Skyscanner

С тази извадка ще се отвори меню пред потребителя, в което най-изгодните оферти за всеки ден във формат на таблица или календар ще бъдат отворени в удобна графична форма.

Skyscanner

Избираме подходящия брой заминавания и, ако е необходимо, връщаме, след което услугата ще предостави варианти от всички налични авиокомпании с посочване на всички подробности за полета.

Skyscanner

Остава само да видите най-сладката за цената и да изберете най-подходящия в зависимост от условията. Ако искате, можете да споделите предложението, което се намира в популярните социални мрежи. Например, билети за Истанбул на тези цени може да представляват интерес и приятели.

  Защо да гледате видеоклип на Vimeo, а не на YouTube

Skyscanner

За тези, които се нуждаят от време или от авиокомпанията, можете да сортирате офертите по тези критерии в съответните раздели “сравняване на времето” и “сравняване на авиокомпании”.

Skyscanner

Отделно искам да отбележа, че изборът на местоназначението на полета е директно върху картата. Когато преместите курсора до дестинацията, посочвате наличните налични полети и техните характеристики. По този начин можете бързо да оцените ситуацията с цените на билетите във всички интересуващи се градове, без да трябва да въвеждате параметри за филтъра десетина пъти.

Skyscanner

В допълнение към интерфейса на браузъра, Skyscanner предлага мобилни приложения за всички популярни платформи: iOS, Android, Windows Phone, Windows 8 и BlackBerry. Няма смисъл да говорите отделно за тях, защото всъщност дублират функциите за търсене чрез сайта, осигурявайки удобно взаимодействие с малкия сензорен екран.

Най-накрая искам да отбележа някои полезни полети на Skyscanner. На мястото на услугата има раздел с ръководства за начинаещи в областта на въздушния транспорт. Това е много готино, тъй като ще помогне да се избегнат много от проблемите, които хората несъзнателно срещат в процеса на пътуване по въздуха. Друг голям плюс: наличието на вградени услуги за организиране на комфортен престой в страната и дестинацията град. Тук можете да резервирате хотел и да наемете кола.

Резултатът

По принцип услугата определено е доволна. Сякаш първоначално твърде натрупаната система за филтриране на предложенията в крайна сметка се оправдава, позволявайки ви да намерите напълно съвместим билет за всички параметри. Много доволен от липсата на комисионни от самата служба и от голямата точност при изчисляването на цените на билетите. Като цяло, ако планирате пътуване, било то ваканция или работно посещение, не пропускайте възможността да спестите пари.

  PhotoMania – онлайн генератор на красиви ефекти за вашите снимки

Skyscanner

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top