PhotoMania – онлайн генератор на красиви ефекти за вашите снимки

В онези дни, когато редактирането и художественото обработване на фотографиите бяха много тесен кръг от професионалисти, които познаваха магията на Photoshop, излязоха безвъзвратно. Днес, това, което само наскоро изискваше дълги часове обработка в графичен редактор, става с едно кликване върху телефона или онлайн уеб услуга. Добър пример за такъв “обслужващ” бутон е услугата PhotoMania, който ще направи дори от най-простата рамка ефективна художествена творба.

Описанието на тази услуга може да бъде прието само с няколко изречения. Без регистрация, без обучение, просто качвате снимка от диска или от Facebook и започнете експериментите.

PhotoMania

В левия панел има бутони за избор на категории. Има четири от тях – артистичен, шега, карти, Коледа. Във всяка категория има много предварително дефинирани филтри и ефекти, можете да превключвате между тях в движение. Съответните промени се показват незабавно на снимките, които сте качили. Възможности за PhotoMania – огромен брой. А груб идея за тях ще получите от следната илюстрация.

PhotoMania

Тук не само можете да прилагате различни филтри a-la instagram, но и напълно оригинални рамки, колажи, монтажи и т.н. Въпреки че нямат настройки, има толкова много, че със сигурност ще намерите нещо, което ви харесва.

PhotoMania

За да сравните оригиналното и модифицираното изображение, можете да разделите viewport на две части. Завършеното изображение се изтегля на компютъра ви или се превърта в социални мрежи.

Онлайн редактор PhotoMania ни дава отлична възможност да създадем невероятни, забавни, необичайни произведения на изкуството, базирани на вашите снимки, толкова бързо и качествено, че много “възрастни” графични редактори могат само да завидят. Да, не можете да завъртите контролите и да преместите настройките на плъзгача, но не всичко това е необходимо. Понякога просто се нуждаете от резултат.

PhotoMania