10 най-добри алтернативни каишки и гривни за Apple Watch

Ние многократно заяви, че Apple Watch – най-личното устройство някога дело на Apple, и изобилието на налични гривни и ленти от които да избирате, когато купувате часовник, той наистина потвърждава. Въпреки това, не всички от тях отговарят: някой заради цените, някой поради дизайна или материалите. Но производители от трети страни вече се натъкнаха на проблема. Ето една дузина от най-добрите алтернативни ремъци и гривни за всеки вкус и чантата.

Милан нетна гривна от Baseus ($ 32)

ETAPWCH38-М-Н

Компанията “Milan loop” Apple изглежда проклета елегантна и привлича външния вид, но това не е евтино, 10 690 рубли. Аналогът от китайския производител на аксесоари Baseus изглежда много подобен на “родния”, но се различава с крепеж – тук е обичайно, вместо магнитно. Като се има предвид една по-демократична цена, този факт може да бъде простен.

Докато гривната се предлага в сребро, но скоро ще има опции за злато и стомана.

Black Milan гривна от @ accessoryory ($ 17.99)

51SisbQiQwL

Дори по-достъпната гривна на мрежата в разпознаваем цвят е “сивото пространство”. Тази гривна е идеална за часовници в стоманена кутия и спортни алуминиеви версии. Закопчалката, за съжаление, не е магнитна, а обикновена. Тази гривна обаче ще бъде отличен избор за феновете на корпоративния цвят на Apple. Въпреки че има сребърна версия.

Миланова гривна от JETech ($ 49.99)

81qVFAkpceL._SL1500_

Както при оригиналната гривна на Apple, тук също има и магнитен закопчал, който ви позволява да регулирате желаната дължина на всяка китка. Преплитането на връзки, разбира се, не е толкова елегантно, но в края на краищата цената е три пъти по-малка. Изключителен вариант като допълнителна гривна за замяна за подходящи случаи.

Неръждаема гривна от Hoco ($ 79)

Screenshot 2015-07-27 в 18.33.48

Обикновената стоманена гривна е най-класическата. Apple иска почти 32 000 рубли. И въпреки че има “специална” пеперуда, тя все още е много скъпа. Подобна гривна от неръждаема стомана от Hoco има по-хуманна цена. Той изглежда не по-лошо от марката, както и пакета включва устройство, което ви позволява да премахвате връзки за регулиране на гривната за китката размер и да се осигури надеждна работа на сензора за пулс.

Гривната се предлага в сребърни, космически сиви, златни и розови златни цветове за двата размера на Apple Watch.

Каишка от естествена кожа от Olixar (1842,99 рубли)

Screenshot 2015-07-27 в 18.24.49

Цените на маркови кожени каишки Apple започват от 10 690 рубли, което е доста скъпо. Подобни в съдържанието и стила на лентата от популярния Olixar аксесоари производителя е малко над 1800 рубли (плюс 100 $ за доставка), и той излиза дори по-евтино от Apple просто силикон каишка. Аксесоарът е с много високо качество и върви добре с версията на Apple Watch в стоманената кутия.

Ремъка се предлага в четири цвята, включително класически черен и кафяв, както и син и червен.

Кожена каишка Vintage от Jisoncase (£ 24.90)

71bF6JphWkL._SL1000_

Привлечени ли сте от реколта кожа? Jisoncase може да предложи разнообразие от кожа (включително крокодил) в цветове от светло кафяво до черно. Най-красивата, може би, можете да се обадите на опцията в червено. Закрепващият механизъм тук е класически, без никакви извивки.

Мека силиконова лента Olixar (1326.99 рубли)

Screenshot 2015-07-27 в 18.37.32

Спортни каишки – отличен избор за любителите на ярки цветове. Въпреки това, ако цветовете, предлагани от Apple не ви изглеждат достатъчно ярки – Olixar може да угоди на вашия вкус.

Общо за тази версия на каишката има пет цвята: бяло, червено, черно, зелено и синьо. Цената трябва да ви изненада също.

Полимерна “плетена” лента от Case-Mate (1842 рубли)

неизвестен

Подобно на спортните ленти на Apple, тази е направена от същия материал – еластомер. Интересен дизайн от ракита и малък висулка, прикрепен към лентата (като розов цвят) го правят изключително женствена. Ниската цена ви позволява да го купите за използване като заместителна каишка.

Силиконова спортна лента със защитен калъф от Poetic ($ 5.95)

81H40UWvZPL._SL1500_

Универсалната лента с допълнителна защита на часовника за часовници ще бъде добър избор за спортните фенове, които се притесняват за безопасността на Apple Watch. Дизайнът на лентата и ключалката е подобен на оригиналните спортни ленти на Apple. Краят на капака, изпъкващ над екрана, предпазва дисплея от удари. Единственото нещо, от което трябва да се страхувате, е водата.

Аксесоарът се предлага в пет основни цвята, включително синьо, бяло и черно.

Еластична лента Срязване Glam от Case-Mate ($ 35)

cmi_Sheer-Glam_Apple-Watch-Band-38mm__20Clear_CM032781_2_1024x1024

На тази лента има толкова много искри, че тя ще блести като злато. Въпреки че може би със златната версия на Apple Watch не бива да се използва – разбира се, разбира се, за истинското злато. Но във всеки случай, това е отлична лумна каишка от еластичен материал, която ще задоволи много модни момичета. И цената не е толкова висока.

Макар че е налице в един цвят, но скоро производителят трябва да освободи вариант с цветен блясък.