Kirjoita nimesi eri tyyleille ja kielille

Katso, miten voit kirjoittaa nimesi eri tyyleihin? Tässä on muutamia työkaluja, joiden avulla voit tehdä sen helposti!

Miten kirjoitat nimesi eri tyylissä ja kielissä

1. Google kääntää

Intia on monikielinen maa, ja Googlen online-työkalu auttaa sinua kirjoittamaan nimesi lähes kaikilla tämän maan kielillä, mukaan lukien hindi, urdu, tamili ja bengali.

2. Google-kääntäjä

Jos haluat kirjoittaa nimesi kreikaksi, japaniksi tai kiinaksi, tarvitset vain Google-kääntäjän. Tai etsi joku, joka tuntee kaikki nämä kielet. Hyväksy, että ensimmäinen vaihtoehto on helpompi.

3. hiljainen kieli

Jos olet fani “Ritarien Herrasta”, niin tämä on vain sinua varten. Voit tuottaa nimesi Elven-kielellä käyttämällä Tengwar-käsikirjoitusta. Nimi on syötettävä englanniksi.

4. Braille-generaattori

Tämän palvelun ansiosta näet, miten nimeäsi on kirjoitettu pistenäyttövalikossa näkövammaisille.

Miten kirjoitat nimesi eri tyyleissä ja kielissä-1

5. Hobbit Runes

Näitä runeja käytettiin ensimmäisellä vuosisadalla eKr. Ja myöhemmin muuttuivat latinalaiseen aakkoseksi. Tämä työkalu auttaa sinua kirjoittamaan nimesi muinaisilla runeilla.

6. Babylon Tablets

Käytä tätä työkalua kirjoittaaksesi nimesi ensimmäiseen tunnettuun kirjalliseen kieleen, joka ilmeni Babylonian aikakauden aikana. Symbolit kirjoitettiin pienille savimaislepteille ja sitten uunissa paistettiin.

7. Morse-koodi

Tämän työkalun avulla voit kirjoittaa nimesi käyttäen Morse-koodia, joka on kehitetty 1800-luvulla AD lähettää tietoja telegraphilla. Suosituin sana, jonka lähes kaikki tietävät, on SOS “… – …” kolme pistettä, viivoja, kolme pistettä.

8. Muinainen egyptiläinen

Tämä työkalu auttaa sinua kirjoittamaan nimesi muinaisen Egyptin kielellä. Muinaiset egyptiläiset sanojen hieroglyfien kirjoittamiseen – symbolit ja piirustukset (pöllö, krokotiili jne.).

9. FDCA CYULICIC

Muistatko, mitä kirjoitettiin “Borat” -elokuvan mainokselle? Joo, BORDT. Tämä palvelu kääntää kaikki sanat tähän tyyliin – sekoitus englantia ja venäjää.

(Via)

  Kuinka seurata Steamin alennuksia

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top