Kuinka estää Apple-musiikin uusiminen automaattisesti

Apple oli erittäin antelias ja tarjosi kaikille tulijoille kolmen kuukauden maksuton kokeiluversion Apple Musicille. He lensivät kuin yksi päivä, ja nyt on aika päättää. Jos jostain syystä et halua käyttää palvelua enää, sinun on poistettava (tai varmistettava, että olet jo poistanut käytöstä) maksullisen tilauksen automaattisen uusimisen.

Voit tehdä tämän joko tietokoneesta tai suoraan iOS-laitteesta. Näytämme molemmat tavat.

Poista automaattisen uusimisen tilaus Mac- tai PC-tietokoneelta

Kuvakaappaus 2015-09-28 klo 12.27.10

  1. Käynnistä iTunes ja avaa tilin valikko. Täältä tarvitsemme viimeisimmän kohteen – “Tilitiedot”.Kuvakaappaus 2015-09-28 klo 12.27.30
  2. iTunes pyytää sinua antamaan salasanan Apple ID-tunnuksestasi.Kuvakaappaus 2015-09-28 klo 12.30.15
  3. Avautuvassa valikossa olemme kiinnostuneita “Asetukset” -osiosta, joka sijaitsee aivan alareunassa. Vastaavalla rivillä “Tilaukset” on painike “Hallinnoi”, klikkaa sitä.Kuvakaappaus 2015-09-28 klo 12.30.48
  4. Täältä näemme tilauksesi voimassaolon, sen tyypin (yksilön tai perheen) ja automaattisen uudistuksen, joka sinun on poistettava käytöstä.

Jos näin ei tapahdu (kuten kuvakaappauksessa), olet poistanut käytöstä automaattisen uusimisen. Sinun ei tarvitse huolehtia.

Poista Auto-uudistaa tilaus iPhone tai iPad käytöstä

IOS-laitteella on entistäkin helpompi tarkistaa ja poistaa automaattinen uusiminen.

amsubdisable-0001

  1. Avaa “Musiikki” -sovellus “Account” -valikosta ja napsauta “View Apple ID”.amsubdisable-002
  2. Alareunassa on “Tilaukset” -osio, jossa on yksi “Hallinnoi” -painike. Painamme sitä. Jos tilaus on aktiivinen, sen edessä on valintamerkki, jonka alapuolella on automaattinen uudistuskytkin. Poista se käytöstä.

Jälleen, jos tällaista vaihtokytkintä ei ole, niin olet jo poistanut tilauksen ja poistanut automaattisen uudistuksen käytöstä. Hyvä on, rahat ovat turvallisia.


Kerro meille kommentit, miksi hylkäät Apple Musicista? Palvelu on todella hyvä, ja jos sinulla on jotain vikaa, voit ensin yrittää ratkaista ongelmat.

  Apple-logon historia

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top