Kuinka nauhoittaa videota iPhone- tai iPad-näytöksestä ilman vankilaa

Voit tallentaa videoita vähintään kahdella tavalla iOS-laitteiden näytöltä, jolloin voit luoda näyttösivustuksia streaming-peleille, videon ohjeille ja muille tarpeille. Onneksi he eivät tarvitse vankileikkausta. Katsotaanpa kunkin niistä yksityiskohtaisesti.

IOS-näytön tallennus

Alkaen iOS 11: llä Applen mobiili-käyttöjärjestelmällä on videotallennustoiminto, jonka avulla voit ampua kaiken, mitä tapahtuu iPhonen tai iPadin näytöllä, ja tallenna sitten videotiedosto galleriassa. Tässä on, mitä sinun tarvitsee tehdä tähän.

  1. Avaa Asetukset → Ohjauspiste → Määritä ohjaimet.
  2. Etsi luettelosta “Record Screen” ja napsauta vihreää plusä sen eteen.
  3. Poistu asetuksista ja avaa “Control Point” pyyhkäisemällä ruudun alareunaa.
  4. Kuvakkeiden alemmassa rivissä näkyy “Screen Recording” -kuvake.
  5. Napsauta sitä ja tallennus alkaa tarkalleen kolme sekuntia laskun jälkeen.

Nauhoituksen aikana tilapalkki muuttuu punaiseksi, mikä merkitsee kaappausprosessia. Videon lopettamisen jälkeen tallennetaan tavalliseen “Photos” -sovellukseen, jossa ne voidaan jakaa millä tahansa kätevällä tavalla tai ladata pilviin.

Tallenna näyttö QuickTimen kautta macOS: ssä

Jos haluat nauhoittaa näytön, voit myös käyttää Macia. Tässä tapauksessa voit käyttää aiempia iOS-versioita. Tilapalkki ei myöskään muuttu punaiseksi, ja sen verkon aika ja indikaattorit ovat samat kuin kaikissa Applen esityksissä ja mainoksissa. Jos haluat tallentaa iPhonen tai iPadin näytön Macin QuickTime-ohjelmalla, sinun on tehtävä seuraava.

  1. Liitä iOS-laite Maciin kaapelilla.
  2. Käynnistä QuickTime ja valitse Tiedosto → Uusi video.
  3. Avaa esikatseluikkuna napsauttamalla tallennuspainiketta.
  4. Tallennuksen lopussa paina painiketta uudelleen ja tallenna elokuva levylle.

Valitse avattavasta valikosta tallennuspainikkeen vieressä oleva nuoli halutessasi valitsemalla sisäänrakennetun mikrofonin tai mobiililaitteen mikrofonin tallennuslähteeksi. Myös videon laatu on asetettu sinne.

  12 hyvää ja 5 huonoa tapaa säästää bensiiniä

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top