Lukkojen avaaminen: kaikkien on tiedettävä tämä

Jos et ole koskaan yrittänyt avata lukkoa ennen, menetit paljon. Tämä on erittäin viihdyttävä lisäksi lukko – mekaaninen laite, jotta voimme pitää näitä luokkia lepäämme sähköisestä maailmastamme. Kun olet lukenut lukot, voit päästä ulos lukitusta talosta tai avata huoneesi oven, jos vahingossa unohdat avaimet.

Jos päätät käyttää aikaa lukkojen avaamiseen, sinun kannattaa ensin vierailla Locksport International-sivustolla. Eikä vain siksi, että se lisää sosiaalista elementti etuja, mutta myös siksi, että pystyt kommunikoimaan Karaistuja harrastajat Tällöin harkita tarkkaan kaikki käytännöt vskryvaniya linnat, sekä välineitä, jotka maksaisi sinulle ostaa. Täältä löytyy oppikirja lukkojen avaamisesta.

Jos olet todella kiinnostunut avaamaan lukot, älä lähetä tätä sivustoa kirjanmerkkeihin toivoen palata myöhemmin. Tämä on erinomainen visuaalinen opetusohjelma aloittelijoille, myös erittäin helposti saatavilla, vain ladata PDF ja lukea. Ja vaikka opetusohjelma latautuu, voit katsella alla olevaa videota. Ensimmäinen video näyttää, mitä tapahtuu lukon sisällä laskeutumisen aikana.

Lukon avaaminen puhaltamalla avaimeen

Kaksi vuotta sitten, tekniikka avata linna puhaltaa avain meni kaikkialla Internetissä, vaikka ammatillisten murtajien ja lukkosepät ei ollut mitään uutta. Ihmiset eivät voineet uskoa, että lukon avaaminen oli niin helppoa käyttämällä vain avainpainetta ja ruuvimeisseliä.

Tee oma värähtelevä valintaikkuna

Jos olet todella kiinnostunut avaamaan lukot, tarvitset leluja monimutkaisempia kuin perinteinen ruuvimeisseli. Älä osta joukkoa täriseviä valintanäppäimiä 100 dollaria, tee oma hammasharja, joka maksaa vain 10 dollaria.

Avaa ovi ketju rahan kelalla

Tätä menetelmää varten ei tarvita kehittyneitä työkaluja. Normaali kumimaailma auttaa avaamaan ovenketjun. No, tietenkin.

Kopioi yhdistelmä lukko

Haluatko avata yhdistelmälukon, mutta älä vahingoita sitä tai mitä seuraavaksi? Alla olevassa kuvassa voit tarkastella vuokaavua, joka näyttää, miten valita yhdistelmä vahingoittamatta lukkoa.

  10 vinkkejä tuoreiden leikkokukkien elinajan pidentämiseen

Ei aikaa valita yhdistelmää? Avaa lukko oluen kanssa.

Ja kun katselet näitä viihdyttäviä videoita, Locksport Internationalin opas Lockpicking-opetusohjelmalle on jo ladattu. Tämä kiinteä työ kertoo tulokkaille, kuinka avata lukot, purkaa ne ja tehdä uusia, myös lukuisia materiaaleja lukkojen avaamisen historiasta ja prosessin mekaniikasta.

Jos olet ollut intohimoisesti avaamalla lukot ja jakaa suosikki kommentit resurssit, työkalut ja temppuja, auttaa tulokkaita alkaa oppia tätä hauskaa ja palkitsevaa liiketoimintaa.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top